Categories
Alatoerka nieuws

Mededeling: Storing op Alatoerka hersteld

Korte Mededeling: Alatoerka werd rond een uur of 2 ‘s middags door een enorme storing meegesleurd in een dilemma. De storing is gelukkig om 23.30 hersteld.

Onze website haalde de server vandaag onderuit. Wij vermoeden dat het komt door een DOS aanval. Meestal worden websites dan aangevallen door een computerkraker. In de overige 48 uur veroorzaakte het een load piek van +50, wat dus onwijs veel is! Alatoerka stond op een moment om in te storten; het verbaast mij dan ook dat de website het overleefd heeft. Zulke aanvallen schaden de beschikbaarheid van een systeem!

Om eerlijk te zijn denken Yasinusta en ik dat het komt vanwege onze vorige post. Of we zitten compleet naast met onze zesde zintuig. Of we hebben gewoon gelijk. Laat dit een wijze les voor jou en mij zijn dat the M-word wel bestaat in Nederland en de overige landen.

PS: je moet niet raar opkijken als Alatoerka alsnog offline gaat en niets meer van ons te horen krijgt. Dan heb je tenminste wat te vertellen aan je (klein)kinderen.

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Mededeling: Storing op Alatoerka hersteld”

Leave a Reply

Your email address will not be published.