Categories
Politiek Religie & cultuur

Ataturk op vrijmetselaarsloge

Hij die ons een belofte gaf om de deuren van alle vrijmetselaarsloges te sluiten, heeft Koranscholen i.p.v. deze loges gesloten! Een loge die -zogenaamd- op slot is, kan nooit heropend worden en dat zou betekenen dat geen nieuwe loges mogen bijkomen in Turkije, maar tevergeefs.

Hoe komt het dat de vrijmetselaars een gigantische poster van Ataturk op de loge plaatsen? Ze zouden in principe een hekel moeten hebben aan de voormalige leider van Turkije, maar zoals je ziet tonen ze wel sympathie voor hem. Dit zijn gewoon vragen die iedere Turkse burger zou moeten denken en achterhalen.

We hielden jarenlang een diepe winterslaap, maar het is tijd om wakker te worden!

Klik op de afbeelding voor ware grootte

[ad#468×60 banner]

21 replies on “Ataturk op vrijmetselaarsloge”

Inderdaad, een burger zal moeten denken: waarom pronken die loges met Atatürk ?
Ik denk dat het meer is omdat ze willen laten zien: Atatürk is dood, [basiniz sag olsun artik ülke bizim elimde] wij hebben de macht.

Dat was ook te zien doordat ze Atatürks lijk uit zijn orginele graf hebben gehaald, die hij overigens persoonlijk wilde, en hem in de maçonnieke Anit Kabir hebben gestopt. Een message voor de Turken van de vrijmetselaars: zelfs in zijn dood geven we hem geen rust.

Natuurlijk vergeten we dat Atatürk de vele niet-moslim volken(die Turkije wilden koloniseren) heeft afgeleerd en heeft laten zien wat een volk, een leger, die de Koran als voorbeeld neemt, kan verrichten.

En ook vergeten we dat de Saudische koning twee keer moest nadenken om profeet Muhammeds(sav/vzmh) graf te slopen,omdat Atatürk het volgende telegrafeerde: ‘Eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim’ , oftewel raak één steen aan en ik stuur mijn leger naar jullie toe. Waarna het graf ongedeerd bleef.

Vergeten is verliezen, vergeet dus niet dat…classic… vergeet dus niet dat als Atatürk er niet was, je moeder wel Turk zou zijn, maar je vader….

aynen katiliorum.. Ataturku kotulemekten vaz gecin,, ga je verder bezig houden met je geloof.. Waar in de koran staat dat je over doden slecht mag praten?? Adam Turkiyeyi kurtardi joh,, en een echte moslim praat niet negatief over de doden. Ataturkumuzun kemiklerini sizlatiorsunuz..

Er staat ook in de Quran, houd je bezig met Tawhied en volg geen polytheïsme en geen partners naast Allah. Adi ustune; La Illaha Illallah. Ataturk aanbidden is taghoot, dus shirk en dat is één van de grootste zondes. Je hebt immers een nieuwe ILAH voor jezelf uitgekozen. Anlayana 😉

Allereerst er is niemand die Ataturk aanbid maar alleen respect voor hem toont! Als Ataturk er niet was waren wij Turken er ook niet. Ataturk olmasaydi waren we misschien nu een jood of christen en was Turkije in de handen van de Europeanen. Had je dat liever gewild dan? Ipv hem dankbaar te zijn probeer je hem zwart te maken. Wie weet was je misschien nu een of andere jood als Turkije er niet was. Wees blij dat wij als Turken bestaan. En dat wij als Turken bestaan hebben we te danken aan Ataturk. ipv blogs die Ataturk zwart maakt kan je beter wat fatsoenlijke blogs plaatsen

Interessant!!! wil graag meer weten over Ataturk wie zijn echte partners waren enzo en waar hij nog meer zich bezig hield??(want dit zijn geen kleine dingen) als dit kan aangetoont kan worden dan is dat gewoon de waarheid…ik hou ook heelveel van ataturk (op zn mate) maar wat weten wij eigenlijk van de held van turkije??of gaan we met zijn alle onze ogen en oren dicht knijpen voor de aantoonbare feiten??Nee hoor vindt niet dar esrarenguz onfatsoenlijk heeft gehandelt…hij komt gewoon na onderzoek iets tot ontdekking met bewijzen in afbeelding en geschrift.

Wie kiest er nou voor Atatürk als Allah, ‘tövbe hasa’. Nergens heb ik dat gezegd, dus je zegt wel ‘anlayana, ama anlamadim’. Atatürk was als enigste moslimleider de enige die alle niet-moslim landen buiten kon houden, dus voorkomen heeft dat Turkije van nu (99,8%) moslim gekoloniseerd werd.

Er is geen enkel ander voorbeeld te geven van zo een volk, zo een aanvoerder dat dit heeft kunnen doen.

Nu zeggen we:

– ja hij heeft Arabisch schrift weggehaald, terwijl het eigenlijk Perzisch was, maar goed.

-We zeggen hij heeft er een seculier land van gemaakt, om zo vrijheid voor alle geloven te geven, wat weer één van de regels is van onze islam of niet ? Lekum dinikum veliyed din; jou geloof voor jou, mijn geloof voor mij, maar goed.

-Ja,hij heeft het islamitische systeem ondermijnd. Terwijl het helemaal niet zo is. Modernisering is wat hij heeft gedaan, om zo te laten zien dat Turkije een onafhankelijk land is en niet afhankelijk is van de Europese grootmachten, maar goed.

Als er iemand de islam ondermijnt, de Turkse bevolking onderdrukt heeft, zijn dat alle politici en premiers die ná Atatürk zijn gekomen. Wat die hebben allemaal een rol in de poppenkast der maçonniek.

Milletin kafasini bulandirmayin artik…. Atamiz ne bizim dinimize, ne de senin insallah taktigin bas örtüne hakaret etmistir. Kendinizi bugünkü Türkiyede gavurlarin ellinde olan medyaya alet etmeyin.

Turken zijn zo verschrikkelijk dom. Ze kunnen echt nooit zelf nadenken over bepaalde zaken. Vraag je verstand eens een keer, waarom heeft ataturk cumhuriyet (secularisme) opgesticht? Secularisme is kortom kerk en staat gescheiden. Dus de khalifah ( =de methode van Allah swt , regeren volgens Islamitische manier) beeindigd.

Hoe kan je een volk overnemen? Door hun taal, geschrift,cultuur, imaan en geloof te wijzigen naar iets anders in dit geval Turks waar geloof en staat gescheiden is. En hoe kun je ze mee laten werken aan deze wijziging? Door een toneelstuk te spelen waarbij Turkije zogenaamd de oorlog tegen Fransen, Engelsen etc wint. Waarbij Ataturk als held wordt gezien tussen de Turken. In elk lesmateriaal ataturk promoten en elk straat ataturk promoten, zodat Turken hun wannabee held zonder nadenken eren.

Er zijn duizenden bewijzen dat ataturk een freemason was, maar Turken willen het niet accepteren omdat hun eer dan beschadigd wordt. Ze willen niet toegeven dat ze gewoon belazerd zijn door een freemason.

Voor mensen die niet willen toegeven dat ataturk een mason was, de volgende punt.
Zelfs al was ataturk geen freemason, hij heeft de khalifah beeindigd. Kortom hij heeft de Islamitische methode van regeren gewijzigd naar methode van kafir. Dat wil zeggen dat hij geen moslim was, omdat geen enkel moslim zo iets zou doen.

Mensen wordt aub wakker, luister niet naar verhalen die je hoort, ga eens met gezond verstand onderzoeken. Doe alsof je geen Turk bent en begin bij nul tijdens het onderzoeken.

begin maar alvast van hier
http://video.google.com/videoplay?docid=-7362475301812906693

Salaamalaikum

Atatürk heeft de hilafet beëindigd begin 20ste eeuw. We kunne zeggen dat dat bijna 100 jaar geleden was. Dus in die tijd, een eeuw, is er dus géén enkel ‘slimme’ moslims gekomen die eens zei: hey laten we de hilafet weer starten ? Zo te zien niet, want de islam vergiet alleen maar bloed vandaag. Omdat de mensen, die jij waarschijnlijk aanhangt de dag van vandaag de hondjes zijn van de echte kafirs.

Door te zeggen dat alle Turken dom zijn laat je zien hoe zwakzinnig en mentaal ziek je bent.

Had Atatürk maar al die Engelsen en Fransen het land maar toegelaten, zoals de Arabieren dat zo hebben gedaan…dan waren er de dag van vandaag waarschijnlijk geen blaffers zoals jou.

In dat domme filmpje van jou dat gemaakt is voor zwakzinnigen zoals jij, wordt er een klein stukje van Atatürk uitspraak gepakt en daarop gespeculeerd zonder het geheel te nemen. Dit zie je ook bij Geert Wilders, die over de Koran zijn mening geeft.

Atatürk Kurana Kerim hakaret etmemistir. Gokten indigi sanilan kitap….söyle açiklanilamazmi: Kuran-i Kerim gökten inmemistir, hazreti Muhammed(sav) kendi el yazisi ile yazilmistir.

Iste Atatmiz din ile devleti ayirmasaydi sizin gibi böcekler simarip dururdu…neyse…

Sizin gibi mantik düsmanlarini muhatap alip hata ettim galiba, neyse hayirlisi.

^ sorry dat ik meebemoei maar deze discussie houdt dan sowieso voor jullie beiden op, want hij/zij bekijkt het vanuit een Islamitische perspectief en jij blijkbaar niet, wat ik kan aanduiden van jouw tekst. Diegene doelt op Islamitische Turken, en dat doet jou weinig. En trouwens de profeet was analfabeet, hoe kan hij dan de koran schrijven? Pffff

En er zijn zoveel groepen zoals in de moslimlanden die hilafet willen zoals nu overal. Waar haal e je bronnen vandaan???? Je ontkent feiten die gewoon bestaan en denk je dat alleen jouw ideeen kloppen maar bekijkt dat met een doek voor je ogen???

Iste Allahin hikmeti bu degil mi ? Okumasi yazmasi olmayan Efendimizin(sav) bu yüce Kitabi yazmasi bir hikmet, bir mucize degil mi ? Tabii ki Cebrail (as) geldi ve Efendimize(sav) ne yazacagini söylemistir, ama Kuran, kitap halinde, yani kitap olarak, gökten inmemistir…

Iste ayetler Allah tarafindan, Cebrail aracisiyla inmistir, ama Kitap degil, Kitap bu dünyada, Peygamber Efendimiz tarafindan,bu inen ayetlerle yazilmistir, ….

Bizimde hatamiz budur. Atatürk binlerce cümle diyor, ama hatali olani alip aha yok kafir aha yok mason aha yok su aha yok bu diyip duruyoruz. Dediklerinin hepsine bakalim ki dogru bir karara varabilelim. Yoksa senin bu pvvle, islami karalamak isteyen baska manyaklara farkin kalmaz, maglum onlarda aynen böyle calisiyor. Kurandan tek cihad kelimesini, veya bir baska tek bir ayet alip, aha bak bu kitap öldürmeyi emr ediyor diyorlar, lakin Kuranin tamamindan söz etmiyorlar. Böylece milletin kafasini bulandirip duruyorlar,

Ve unutmayalim ki [unutmak, yenilmektir], Kuran-i Kerimi ilk olarak biz ve neslimiz okuyabilsin diye Türkçeye cevirten Atatürktür….Tabii ki bende eskiden ögrendim Arapca alfabeyi ve eminimki seninde eline geçmistir bir elif-be kitabi…ama sen Arapça okuyup, Kuran-i Kerimi anlayabilyormusun ?

En nu weer naar Nederlands….wie houdt de landen tegen om nu een hilafet te maken ? Atatürk ? Je kunt wel zeggen Atatürk heeft de hilafet beëindigd, maar aan de andere kant, als er dan nog een hilafet was, zou dat bestaan uit allemaal gekoloniseerde landen. Natuurlijk wil ik ook op een dag de hilafet vlag zien opkomen, maar begin 20ste eeuw was de islamitsche kaart er gewoon niet klaar voor, mentaal niet, fysiek niet. Eerst minder afhankelijk worden van de buitenwereld(lees:kolonisators en imperialisten), en dat is wat Atatürk wilde. En dat is wat ook de landen op in die jaren nodig hadden. Nu komt het langzamerhand gelukkig weer. Maleisië groeit hard, Turkije groeit hard, maar toch zijn er nog vele landen die laat staan groeien, niet eens zonder Amerika kunnen de dag van vandaag, bijvoorbeeld Irak.

Ik hoef geen bronnen te geven, want ik schrijf hier geen academisch artikel noch een boek, maar als je er op doordringt vraag ik jou vriendelijk op je volgende reacties ook een bronvermelding te maken, waarop ik ook met een bronvermelding zal antwoorden 😉

@ Atamason…kom nog even terug op je zwakzinnigheid. Door te zeggen dat er een toneelstuk is gespeeld om zogenaamd Atatürk als nieuwe ‘profeet’te laten zien, laster je de duizenden sehids die zijn gevallen in naam van islam, land en ja ook om iemand zoals jou tot op de dag van vandaag te laten bestaan. Denk erover na. Senin terinden bile cehalet akiyor galiba…

Esrarengiiz adli sahis,

Siz guzel bir fotograf koymusunuz, hayranlikla baktim.
Size sadece su fotografa bakmanizi isterim:

Bunuda biliyormuydunuz?

Jullie zijn zo zielig dat jullie steeds met dezelfde verhalen komen.
Sana sorum su: Sen bu vatan icin naptin?
Turklerin kafasini karistirmayami geldin sen?

Je had gelijk, we hielden jarenlang een diepe winterslaap, maar het is tijd geworden dat mensen als jullie eens nadenken en eens wakker worden.

SonTURK Schreef:

Esrarengiiz adli sahis,

Siz guzel bir fotograf koymusunuz, hayranlikla baktim.
Size sadece su fotografa bakmanizi isterim:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/427041_3391700039001_1464638921_2940337_988449948_n.jpg

Bunuda biliyormuydunuz?

Jullie zijn zo zielig dat jullie steeds met dezelfde verhalen komen.
Sana sorum su: Sen bu vatan icin naptin?
Turklerin kafasini karistirmayami geldin sen?

Je had gelijk, we hielden jarenlang een diepe winterslaap, maar het is tijd geworden dat mensen als jullie eens nadenken en eens wakker worden.

Graag de discussie op het alaforum uitvoeren link

Wel zwak dat je die comments hieronder hebt verwijderd. Het bracht men veel meer informatie bij dan jou kleine artikeltje. Ik hoop dat je trots bent op je zelf, maar ik wil je nog één ding zeggen: Wat lieg je goed tegen jezelf..

Wil graag even deze ayat met je delen 🙂

En wanneer tot hen wordt gezegd: “Volgt wat Allah heeft neergezonden,”dan zeggen zij: “Nee, wij volgen dat wat wij bij onze vaderen aantroffen.” Zelfs als de Satan hen tot de bestraffing van de Hel roept? (31:21)

You no doubt know thus substantially in the eplmxae of this kind of issue, developed everyone in my view picture them through countless different angles. It is for instance individuals don’t seem to be interested until finally it really is think about attain together with Gal crazy! Your items exceptional. All of the time attend to this!

Leave a Reply

Your email address will not be published.