Categories
Religie & cultuur The Illuminati

Het Goddelijke Boek – De originele Bijbel – deel 3

Ben jij klaar voor een ongekende reis waarin er over de drie monotheïstische religies wordt besproken? Een reis die de ware leer van onze profeten zal onthullen? Een reis door het heilige boek Koran reist, voor een poging om zijn prachtige openbaringen te ontdekken en te begrijpen. Deze blog is bedoeld om de waarheid te onthullen en de relatie tussen de religies te verbeteren, uiteraard met feiten en geen meningen! Benieuwd geworden? Lees dan verder..

De Romeinse keizer Constantijn
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7q4BeZOLQ5g[/youtube]

Dus wat is de beste manier om erachter te komen wat de juiste waarheid is van deze historische samenzwering? Antwoord: Door te onderzoeken waar de originele tekst te vinden is en daarmee bedoelen we de Bijbel, de originele Bijbel.

Waar kunnen we de originele Bijbel terugvinden?

Je kan de originele scripten terugvinden op deze locatie’s:


– Verborgen in de private en beveiligde bibliotheek van het Vaticaan


– In de verre bergen van Ethiopië, onderhouden in een oude en bedrijgde eAfrikaanse taal


– In sommige, oude kerken over heel het Midden-Oosten en natuurlijk in de geboorteplaats en de locatie van het verhaal van Jezus (vzmh)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_DAMCIxFooE[/youtube]

Ik citeer alles eventjes opnieuw, voor het geval de video weer van Youtube verwijderd wordt (je weet maar nooit):

Er waren sommige christenleiders die ´James.. we zouden het niet weten of we hem moeten betrekken’ zeiden. ”hij is de broer van Jezus. Waarom zou je deze brief willen hebben, want als je de brief leest, heeft het niet het evangelie dat mensen begonnen te koppelen aan het christendom.”

.. en in volledige tegenspraak met het hedendaagse christendom. De boodschap van Jezus (vzmh) Ksidhm broeders beschrijft Hem (vzmh) als hun meester dat Goddelijk was. Zij zien Jezus (vzmh) als een menselijke karakter, gezegend door God.

Als je kijkt naar het boek van James, is het de leer van Jezus (vzmh) en niet de leer over Jezus (vzmh). James gaf door wat hij had van zijn broer en zoals je kan zien heeft het niets te maken met zijn systeem van theologie, én toch heeft het een theologie maar dan de theologie VAN Jezus (vzmh), en geen theologie over Jezus (vzmh) in dat boek. Het vermeld het kruis van Christus niet; het vermeld het bloed van Jezus (vzmh) niet en niet vergeten dat vergeving van zonden lag in de overtuiging dat Jezus God is. Het is een prachtig boek. ´´

Deze alternatieve versie van Jezus (vzmh) zijn boodschap kan ook in andere teksten worden teruggevonden. In de Griekse wijk in de Oude Stad van Jeruzalem is er nog een zeer oud boek, dat niet opgenomen is in het nieuwe evangelie. Het is één van de meest aangevochten boeken van de oude christelijke documenten, mogelijk nog ouder dan de evangeliëen zelf. De bishop van de bibliotheek heeft het enige complete kopie van een oud boek geschreven voor de nieuwe christelijke gelovigen, welke bij elkaar werden gebracht terwijl de familie van Jezus (vzmh) nog in leven was. Dit boek geeft het idee direct naar de oude McCann christenen van hoe ze werken en dachten. Het is nog nooit eerder gefilmd geweest.

”Zou ik het mogen vasthouden?” Ja”, zegt de bishop. ”Het gevoel dat ik dicht bij de vroegere kerk ben.” Natuurlijk”, zei de bishop.

Dit boek bevat een serie van educatieve christelijke ethiek, afgeleid van de oorspronkelijke leer van Jezus. En sommige instructies voor de juiste manier van het aanbidden. ”Er is een enorm verschil tussen de methoden”, aldus de bishop.

Dit boek maakt zichzelf gevaarlijk voor de hedendaagse Kerk, vanwege hetgeen genoemd wordt. Er wordt niets gezegd over de geboorte van de Maagd, geen vermelding van herrijzing, en hetgeen boven alles gaat: geen vermelding van Jezus (vzmh) als God. En dat is het probleem! Voor 2000 jaar zit de kerk verwikkeld in de evenwicht tussen de goddelijkheid van Jezus (vzmh) en zijn menselijke aard, maar het beeld van God is de dominante. In het proces is het essentiële menselijkheid van Jezus (vzmh) en de menselijkheid van zijn leringen die verloren zijn gegaan.

”Denk jij dat één van de redenen waarom ze niet Jezus (vzmh) als de Heer, als God vermelden en ze vermelden de Herrijzing niet, is omdat ze niet geloofden dat die evenementen hebben plaatsgenomen? Dat Jezus (vzmh) de zoon van God niet is? En dat Jezus (vzmh) niet was opgestaan uit de dood, integendeel: hij (vzmh) was een menselijke Profeet, en niet een God?”

In de boodschap van het evangelie van de broer van Jezus (vzmh) is er een kleine sectie dat heel vreemd is; dat een groep van mensen die in het geheim het ware geloof corrupt maakten. De goedkeuring werd verkregen in het geheim door een aantal personen, die genomineerd werden door de blootstelling van die veroordeling.

´´Als je deze tekst analyseert vind je dat er een duidelijke waarschuwing dat de nieuwe beweging aan het verliezen was van het oorspronkelijke leringen van Jezus (vzmh).

In een tijd waarin hij schreef kon hij de schrijver op de muur zien. Daar zag hij dat ze verloren. Het is een strijdkreet; het wordt ‘de religieuze wapens’ genoemd. Hij spreekt niet over buitenstaanders. Hij spreekt over mensen die opeisen dat ze deel van ons zijn. Zij leren niet wat wij hen hebben overgedragen. Hij werd heel bezorgd. Hij vertelt het aan de kleine groep mensen dat nog naar hem luisterden. Ik denk dat het effect heeft gehad op dit. Luister niet naar al deze nieuwe dingen die jullie tegemoet gaan komen. Vecht en verdedig het originele geloof; dat is overhandigt aan ons: familie tradities. Volg de traditie van de familie. ´´

Quran Hoofdstuk 19 (Marjam), vers 34 tot 35.
Aldus was Jezus, de zoon van Maria. En (dit is) het ware woord waaraan zij twijfelen. Het past niet bij Allah Zich een zoon te verwekken, Heilig is Hij. Wanneer Hij een beslissing neemt, zegt Hij daartoe slechts:,,Wees”, en het wordt.

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Het Goddelijke Boek – De originele Bijbel – deel 3”

Heb je ook betrouwbare bronnen voor bijv. dat verhaal over Constantijn? Want volgens mij zijn de volgelingen van Jezus niet pas na 325 gaan geloven dat Hij de zoon van God is (nou ik ben ook geen goede bron hoor, maar dat las ik in een boek over christendom). Het was geloof ik wel zo dat door Constantijn meer verdeling kwam in de kerk. Maar ik weet dat ook niet echt precies. Maar Constantijn was zeker niet degene die ervoor zorgde dat mensen geloofden in Jezus als zoon van God (dat deden de ‘echte’ volgelingen van Jezus al veel langer).

Salaamu 3alaikum,Ik was blij verrast te zien en te horen hoe aredns (dan de gangbare lezingen) deze lezing in elkaar is gezet. Door middel van dia’s en notities word je als het ware door de lezing heen geleid. Het is alsof je er live’ bij bent.Dhr. Sadiq is duidelijk en helder in zijn taalgebruik. Hij gebruikt geen vakjargon’ waardoor de lezing voor iedereen toegankelijk is.Alhoewel de lezing nog geen half uur duurt (voor degenen die weinig tijd hebben of moeilijk hun aandacht ergens lang bij kunnen houden ideaal!), wordt toch genoeg aandacht besteed aan de bronnen.Kortom: korte en eenvoudige stijl, een duidelijke structuur en opbouw en een hoge mate van aantrekkelijkheid door het gebruik van dia’s (visualisatie van de tekst) en begrijpelijke taal.Dus een hele goede manier om in een kort tijdsbestek de meest wezenlijke informatie tot je te nemen. Een echte aanrader!Ik zal insha Allaah de volgende lezingen ook bijwonen’ en kan dus niet wachten tot volgende week.Jazaakum Allaahu khayran.WaSalaamu 3alaikumIkram

Leave a Reply

Your email address will not be published.