Categories
Binnenland & buitenland The Illuminati

De geschiedenis herhaalt zich: aliens in Los Angeles (1942)

De geschiedenis herhaalt zich: aliens in Los Angeles (1942)

Gisteren bekeek ik de film ‘World invasion: battle Los Angeles’. Je kunt tegenwoordig heel veel alienfilms bekijken in de bioscoop. Elke keer als ik de bioscoop bezoek, kom ik al minstens 2 tot 3 films tegen en dan heb ik het nog niet gehad over muziekclips. Katy Perry bracht laatst nog een lied uit, genaamd E.T. Het lijkt wel alsof ze willen dat we erin gaan geloven.

Stampen zullen ze; informatie stampen in onze hersenen totdat we er eindelijk in geloven, maar ik geloof er niet in. Weet je waarom? Omdat de onderstaande film aantoont dat het een fake ufo-attack is. In het jaar 1942 werd Los Angeles aangevallen door aliens, maar de elite hield de mens stil en al snel werd het vergeten. En opnieuw bereiden ze ons voor op een aanval d.m.v films en muziek. Let eens goed op hoe vaak je het woord ‘alien’ zult terugvinden in de bioscoop.

Dit zijn de aliens-gerelateerde films die NU in de bioscoop bekeken kunnen worden en ik heb het nog niet eens gehad over het totaal aantal films die in het jaar 2010 en 2011 gemaakt zijn, haha.


Veel hé? Heel grappig dat je the Matrix, Avatar en E.T. nog steeds kunt bekijken.

[ad#468×60 banner]

Leave a Reply

Your email address will not be published.