Categories
Religie & cultuur

Harun Yahya en zijn kijk op de bescherming van Joden

Harun Yahya (Adnan Oktar) is een bekende discussiant bij Darwinisten, zionisten, vrijmetselaars, satanisten en veel meer. Hij vertelt men over de Islam en hij publiceert artikelen en boeken, bijvoorbeeld over de evolutieleer en veel meer.

Ook vertelt hij veel over the Anti-christ, Messias, de Eindtijd en complotten. In de onderstaande video geeft hij antwoord op vragen van een man die vindt dat Joden niet beschermd mogen worden, omdat ‘zij’ moslims ombrengen in landen zoals Palestina, Irak, Afghanistan en veel meer. Yahya is ervan overtuigd dat christenen en joden niet over één kam gescheerd mogen worden en dat legt hij in de onderstaande video haarfijn uit. Geen enkel Jood of Christen mag beoordeeld worden voor andermans fouten en de Islam kent geen dwang of geweld. Kijk en huiver.

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Harun Yahya en zijn kijk op de bescherming van Joden”

Ik (oke, m’n vader) heeft een boek van hem liggen hier thuis, Yahudilik ve Masonluk genaamd, erg interessant. Mijn vader had verteld dat hij door dat boek was opgesloten in de ergste gekkenhuis van Turkije.. Very weird…

Sorry maar deze vent Harun Yahya is een vieze flikker, die denkt alles te weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *