Categories
The Illuminati

De Japanse aardbevingen/tsunami zijn een ritueel van the Illuminati

De aardbevingen/tsunami van Japan zijn een ritueel van the Illuminati

Ik durfde het niet hardop te zeggen, want ik twijfelde aan de tsunami’s en aardbevingen in Japan. Diep in mijn hart wist ik dat dit ook een ritueel was van de elite. Ik wachtte dit jaar al op een ritueel die ten koste zou gaan van onschuldige mensen, maar had geen idee dat het zo vroeg zou beginnen!

De volgers van the illuminati for dummies weten inmiddels dat de elite met numerologie werkt. Een voorbeeld hiervan is het ”BP-ongeluk”. Ik schrijf het woord ongeluk tussen aanhalingstekens, omdat dit geen echte ongeluk is. Zie deze blog voor meer informatie. Elke datum, tijdstip en cijfers is van belang om een ritueel succesvol uit te voeren om de volgende ritueel officieel te verklaren.

De datums van alle ”natuurrampen” hebben een belangrijke overeenkomst. Houdt Moeder Natuur rekening met datums? Nee. Maar de elite wel. Er zijn veel unplugged mensen die zweren dat de Tsunami door de elite is gepland d.m.v. de H.A.A.R.P machine. U heeft er vast weleens van gehoord: De H.A.A.R.P is een reusachtig systeem uit Amerika die enorm krachtige elektromagnetische stralen kan uitsturen en op die manier het klimaat kan beïnvloeden. En bekijk dit eens:

09 / 11 / 2001 (9/11 aanslag)
03 / 10 / 2011 (8.9 Japan aardbeving/tsunami)
(Engelse datum)

Als je dit optelt als een wiskundegetal krijg je dit antwoord:

09 / 11 / 2001 (9/11 aanslag)
03 / 10 / 2011 (8.9 Japan aardbeving/tsunami)
+__________________________

12 / 21 / (20)12 (De zogenaamde ”Einde v.d. Wereld.)

Ik geloof niet in toeval en hoe vergezocht je het ook vindt: dit kan zelfs een kind uit groep 8 opmerken..

[ad#468×60 banner]

15 replies on “De Japanse aardbevingen/tsunami zijn een ritueel van the Illuminati”

Ik hoop dat kinderen uit groep 8 beter kunnen rekenen dan jij,
11+11 is geen 21 maar 22…

Dat kan maar dan klopt het hele artikel niet meer aangezien de aardbeving op 11 maart was en niet op 10 maart.

Just saying 🙂

Erwin Schreef:

Dat kan maar dan klopt het hele artikel niet meer aangezien de aardbeving op 11 maart was en niet op 10 maart.
Just saying
Graag de discussie op het alaforum uitvoeren link

Nope, eerste schok was op 10 maart.

2011/03/10 22:44:25 38.844 143.006 34.2 OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN

Diegene die hier van die domme reacties zetten, ga je schamen!
Ik had eens een Illuminati Card Game gezien, (van Steve Jackson) en daar zie je op de plaatjes bijvoorbeeld; een zwarte president, de aanslag op de twin towers, de BP Olieramp, Aardbeving in Christchurch door een reactor en veel meer. Die Card Game is in 1995 gemaakt en één dag na de uitkomst werdt Steve Jackson opgepakt door de CSI.

Zo zijn er wel veel meer geheimen die Amerika achterhoud, zoals de dood van vele rappers die geen satanistische teksten rapten. Voorbeelden, DMX in de gevangenis voor drugsbezit, Lil’ Wayne, verboden wapenbezit en 2pac voor verkrachting. 2pac bleef echter door gaan, en is in de stad waar de meeste camera’s zijn(Vegas), vermoord, waarbij de dader nooit gevonden is. Hetzelfde geld voor Bob Marley en natuurlijk Micheal Jackson die alles over Illuminati wilde zeggen op zijn concerten, dit wilden ze voorkomen en de enige oplossing was: Moord.
Rappers/Zangers die wel voor de Illuminati zingen krijgen ontzettend veel geld, een voorbeeld van de grootste duivel aanbidder die samenwerkt met één van de rijkste familie (Rockefeller, die één wereld order wil) is Jay Z.
Die verdacht veel prijzen wint en wel ontzettend veel geld verdient (55 Miljoen in 1 jaar!!!)

Er is natuurlijk meer over dit uitgebreide onderwerp.
Bijv. een dienstmeisje in het Witte Huis die 8 maanden voor de aanslag op de Twin Towers is vermoord, want zij wist te veel.

En natuurlijk is er nog veel meer, over de macht bijvoorbeeld, elk groot product is satanist, bijvoorbeeld Apple. Een hap uit de Appel van Adam en Eva. Of de eerste Apple Computer die voor $666,66 is verkocht.

Dat Amerika met geheime dingen bezig is is overduidelijk, kijk anders maar even rond op YouTube, daar heb je ontzettend veel informatie.

Aardbeving veroorzaakt door illuminati, hoe ? plz tel me How they did that ?
Hebben ze een soort apparaat gemaakt net als in die film The Core, dat ze aardbevingen kunnen simuleren ?
Of hebben de Jappen dat gedaan zoals in Battlefield 2 Bad Company ? Dat ze dat hadden ontwikkeld in de 2e WO.

ik wil jullie zeggen : ik ben moslim en in ons geloof heeft allah(god) en zijn profeet(mohammed v.z.m.h) gezegd dat we elk geloof moeten respecteren.
als jullie les hebt gehad over de middeleeuwen tijdens geschiedenis, zullen jullie geleerd hebben dat de arabische schier eiland de grootste en magtichste rijk van die tijd was.
maar van hun geloof mochten ze alleen oorlog voeren tegen mannen ,dus een vrouw ,kind of bejaarde mochrten ze geen pijn doen en dat was jihaad.

de aanval op de twee torens in de VS is niet door moslims is veroorzaakt
om dat terrorisme niet mag in ons geloof maar het is veroorzaakt door de VS zelf. En een terrorist die beweert dat hij moslim is ,telt niet echt als een moslim.
de Iluminatie new world order probeert de moslims belachelijk te maken door te zeggen dat ze verantwoordelijk ziin voor de aanval van 11 september2001.
en als jullie hebben gemerkt :sinds die aanval werd de islam het meest gehate godsdiens op aarde, terwijl dat het de meeste vrede volle godsdienst ter wereld is.
de derde wereld oorlog komt er aan , maar wees zeker:
-1e wereld oorlog was tussen hitler en de verenigde staten
-2e wereld oorlog was tussen soviet unie en de verenigde staten
-3e wereld oorlog zal tussen de moslims en de illuminati new world order (VS).

de nieuw wereld orde zijn eigelijk mense di de macht willen krijgen om het aan de dajjal(anti christ) te geven .
ze willen ook alle goddelijke goddsdiensten vernietiggen.
de christendom is al bijna vernietigd door hun .
ze zijn nu bezig om de islam te vernietiggen maar de islam blijft verspreiden.

1ding moeten jullie weten : IK BEN MOSLIMS EN KBEN GEEN TERRORIST EN MIJN BROEDERS OOK NIET <3

amine Schreef:

-1e wereld oorlog was tussen hitler en de verenigde staten -2e wereld oorlog was tussen soviet unie en de verenigde staten -3e wereld oorlog zal tussen de moslims en de illuminati new world order (VS).

hahahahaha

dit is dus keiharde bullshit, dit is gewoon een wereldramp, niet gepland door de illuminati? En nog iets.. De illuminati wil de islam zwart maken omdat de islam nog sterk gelovig is, de christenen zijn eerlijk gezegt al kapot gemaakt door de Nieuwe Testament te maken… De Oude testament is er niet meer wat door god gemaakt was. De nieuwe testament is door de romeinen gemaakt. En nu is de islam aan de beurt, dankzij deze tijdperk met tv en alles is ‘t voor hun nog makkelijker. Alleen de waarheid zal ooit boven water drijven 😉 De illuministen zijn wel erg goed bezig, maar dat is dankzij de duivel die ze naast hun hebben. Maar wij hebben straks god naast ons, en jezus die terug zal komen.. En als je wat wil doen tegen de illuminati nu ? Niks, je kanniks doen. ALLES IS VAN HUN. Alles is nu afhankelijk aan geld, je kan niet zonder geld, en als zij zeggen dat de economie slecht gaat, reageren mensen daarop. Dus we zijn afhankelijk aan hoen, et enigste wat je kan doen is bidden en werken voor je geld. En proberen de beste uit je te halen en als goede mens te leven. dan zullen we hopelijk, maakt niet uit christen jood moslim, joden zijn ook goede mensen, alleen de zionisten hebben hun ook kapot gemaakt. De illuminati wil onze religies tegen elkaar hebben, maar we zijn allemaal door God gemaakt. Alleen de Islam is de nieuwste van god, dus die moet je eigenlijk volgen, elke slimme mens op de wereld die informatie zoekt, komt uiteindelijk terecht bij de Islam. Ik ben blij dat ik Moslim ben, want dat maakt ‘t allemaal toch iets logischer,, nog veel succes met jullie leven, probeer 5x per dag te bidden. groetjes

De enigste weg is de weg van Jezus Christus.Hij was er veel eerder dan mo en allah.600 jaar na christus dood werd mo geboren,die hoorde in een grot dat God nu allah heet,en dat allah geen zoon heeft,en dat Jezus Christus niet werd gekruisigd,maar een andere,en leugen na leugen.Het mooiste van dit allemaal is,dat het Gods plan was om Zijn Zoon te laten opofferen voor de mensheid.En dan zal opeens God Zijn Plan opeens veranderen?En zeggen dat opeens Hij God geen Zoon heeft,waar alles omdraaid!iblis ,satan is een leugenaar,hij is de grote verleider,is 1 van zijn bijnamen,De Grote Verleider(dat zegd al genoeg!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.