Categories
Religie & cultuur

Zwitserse anti-minaret politicus is tot de Islam bekeerd

Ik kreeg van een Alatoerker het verzoek om een oude nieuwsbericht te posten. Hij meende dat vrijwel niemand te horen kreeg dat de Zwitserse anti-minaret politicus zich inmiddels heeft bekeerd tot moslim.

Ja, je leest het goed. De Zwitserse politicus Daniel Streich, die berucht was vanwege zijn campagne tegen minaretten en moskeeën, is tot de Islam bekeerd. Streich was een belangrijke lid van de SVP, de Zwitserse Volkspartij. Zij waren de eersten die een campagne begon tegen de bouw van moskee minaretten en wilden dan ook de moskeeën in Zwitserland sluiten.

Iedereen reageerde verbaasd over de bekering van Streich, want hij stond bekend om een persoon die alles ervoor over had om Islamofobie te verspreiden. Hij bestudeerde de Islam zodat hij iedere tegendemonstranten een lesje kon leren door alle ”feiten” (lees: vooroordelen) kan bevestigen. Echter, het werkte averechts want dit bracht hem juist dichter bij de Islam. Hij kreeg erg veel spijt en besloot als boetedoening om een extra moskee te bouwen in Zwitserland.

[ad#468×60 banner]

5 replies on “Zwitserse anti-minaret politicus is tot de Islam bekeerd”

Dan meot meneertje wilders eerst leren hoe die moet lezen want volgens mij kan die gast het niet eens 😛

Het gekke is dat je niemand hoort over de Europese cultuur die langzaam-aan verdwijnt. hoe denk je dat dat is voor een (blanke) Europeaan??

Lul maar lekker door gooi overal maar moskeeën neer, je weet als een religie de overhand krijgt wordt het een gewelddadige toekomst , HET WERKT NIET MENSEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.