Categories
Religie & cultuur

Dit keer voor ‘t echie: KFC is NIET halal

De team IslaamTv en Al-yaqeen onderzochten voor de moslims in Nederland of Kentucky Friend Chicken nou wel of niet halal is. Zij concludeerden dat de kippen van KFC niet halal geslacht zijn. Het is sneu om te horen dat de fastfoodrestaurant ons voorgelogen heeft. Waar kunnen we nu nog eten?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pmPRGwl-II8[/youtube]

[ad#468×60 banner]

7 replies on “Dit keer voor ‘t echie: KFC is NIET halal”

Dit was al eerder bekent. Maar om nu half twee tijdens nieuwejaarsdag te posten :s

😛Wazaaa Schreef:

Dit was al eerder bekent. Maar om nu half twee tijdens nieuwejaarsdag te posten :s

Oeii Esrarengiiz werkt hard! (ze gebruikt stiekem een robot om automatisch te posten :P)

Ik word gestalkt x] Nee joh, ik kon gewoon niet slapen.. (en ja, soms laat ik een programma automatisch mijn blogs publiceren, maar vandaag dus niet.)

Misschien krijgt dat restaurant net wel kip binnen die halal is? Hoe komen ze anders aan dat certificaat? Dat zullen ze echt niet faken hoor, weet je wat een risico ze daarmee lopen…

Hey Esrarengiiz,

Weet je zeker dat je zelf op dit filmpje bent gekomen? Dat ik niet een bedankje krijg is één ding, maar vervolgens ook nog eens insinueren dat jij er zelf op bent gekomen is wel erg doortrapt hoor.
Erg jammer.

Buy here ,you can enjoy the fasttibia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gtiboldia gold tibia gold

Leave a Reply

Your email address will not be published.