Categories
Alatoerka nieuws

Poll: sowieso of zowiezo?

Poll uitslag: sowieso, zowieso, zowiezo of sowiezo?

Alatoerka heeft een mini-steekproef gehouden waar men op de poll kon stemmen. In totaal zijn er 129 stemmen uitgebracht. Het onderwerp van dit keer: sowieso of zowiezo?

Het woord ”sowieso” wordt erg vaak fout gespeld. Op fora kom ik van de raarste fusies tegen, zoals de woorden sowiezo, sowieso, so wie so, zowiezo of zowieso. Kortom: alles behalve het juiste woord. Gelukkig heeft 64% procent (83 stemmen) van de 129 stemmen het juiste woord ”sowieso” gekozen. Zoals verwacht heeft 21% op ”zowiezo” geklikt, 8% op ”zowieso” en slechts 7% koos klikte op het woord ”sowiezo”.

Mensen, stop dat woord nou ergens diep in je brein zodat je het niet meer vergeet. Een beetje brainstormen is niet veel gevraagd. Ja, ik ben een mierenneuker, haha!

Uitslag:

* Sowieso (64%, 83 Stemmen)
* Zowiezo (21%, 27 Stemmen)
* Zowieso (8%, 10 Stemmen)
* Sowiezo (7%, 9 Stemmen)

[ad#468×60 banner]

3 replies on “Poll: sowieso of zowiezo?”

Jullie gezamenlijk #info09 twetes waren voor mij een zeer welkome impressie. Merkte je een verschil met #ugul09? Qua aantal twitteraars, qua aantal twetes? Van ugul is , dat vind ik dan wel weer zorgelijk, omdat er zo een heel tijdsbeeld verloren dreigt te gaan.Je andere twetes lees ik ook, eigenlijk met veel plezier. Juist omdat ik je persoonlijk ken. Dat maakt het volgen van twetes ook wel leuker.Dus wat mij betreft, blijf vooral doorgaan, ook al kost het tijd en ook al blijkt het uiteindelijk niks te worden (wat ik overigens niet geloof!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.