Categories
Religie & cultuur The Illuminati

Vuvuzela en de Dag des Oordeels

Onlangs werd bekend dat het geluid van de vuvuzela de veilige geluidsgrens ver overstijgt. De vuvuzela’s produceren tijdens de hele wedstrijd gemiddeld 100 dB, met een piekwaarde van 115 dB. Dat is vergelijkbaar met een straaljager (120 dB) en een zaagmachine in een bouwmarkt (100 dB).

Volgens verschillende soorten religies, zoals de Islam, het Christendom, het Jodendom en zelfs de aanhangers van Firavun in geloven is de Dag des Oordeels. Iedereen weet al dat de aanhangers van Firavun lid zijn van the Illuminati, dus dat deze organisatie voortgebracht is door hen. Ook zij geloven in de Dag des Oordeels en dat iets of iemand op een vreemde instrument zal fluiten en alle doden zal wakkerschudden en de mensen op de wereld doof zullen worden door de harde knal.

Ik kreeg de bovenstaande afbeelding doorgestuurd en kwam na een beetje onderzoeken dat dit afgebeelde instrument een vuvuzela is. Op de onderstaande video wordt er ook uitgelegd wat de link is tussen the Illuminati en de vuvuzela’s.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6GAYg8tjTCg[/youtube]

[ad#468×60 banner]

One reply on “Vuvuzela en de Dag des Oordeels”

Harde knal??
hmm

De bijbel (Koran misschien ook) spreekt over ‘oren sluiten’ tegenover God. Misschien dat mensen ‘doof’ worden in de wijze van ‘van God afkeren’ door een knal die geen knal is maar iets dat ‘impact’ heeft? Zoals bijvoorbeeld de media. Of de openbaring door buitenaardse entiteiten? En de vuvuzela is daar dus een instrument van, de media in mijn opinie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.