Categories
Religie & cultuur

New York’ta bes minare / vijf minaretten in New York

Op 5 november 2010 zal de Turkse-Koerdische filmproducer Mahsun Kirmizigül een nieuwe film uitbrengen, genaamd New York’ta bes minaret (Oftewel: vijf minaretten in New York).

Deze film heeft een link met the Illuminati en de gewachtte Messias, beter bekend als Dajjal of AntiChrist. Het is een zeer boeiende film waarin er alles wordt verteld over de relatie tussen moslims, ”moslimterroristen” en de geheime organisatie.

De geheim van de masonners zal ontdekt worden en iedereen zal hopelijk eindelijk begrijpen dat er geen terrorisme bestaat in de zuivere harten van Islamieten. Heb je vooroordelen? Dan moet je het antwoord opzoeken. In deze film proberen de producers de mensen (voornamelijk moslims) wakker te schudden en tegen de vijand te vechten. Daarmee bedoel ik natuurlijk de (free)masonners.

Ik raad iedereen aan om deze film te begrijpen om een duidelijke beeld te krijgen van onze huidige situatie. Je hoeft niet perse van Turkse komaf te zijn om het te begrijpen, want ze spreken Engels en als ze Turks spreken hebben we nog altijd de ondertitelingen ghehe.

De trailers:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MG1E4LJxVds[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ogpKDHluqI[/youtube]

Weet je nog steeds niet wie Dajjal/Anti-Christ is?

Dajjal is een duistere wezen die voor de Dag des Oordeels zal op komen dagen. Hij is de lang gewachtte Verlosser, oftewel Messias. Het zijn voornamelijk de satanisten en zionisten die hem aanbidden. De vriend van onze vijand is ook de vijand van de christenen en moslims. Hoogstwaarschijnlijk is Dajjal allang op de wereld opgedoken en nu probeert men iedereen bewust te maken dat het tijd is. Tijd om tegen de vijand te vechten. want er is een oorlog gaande. Een oorlog tussen gelovigen en niet-gelovigen.

[ad#468×60 banner]

10 replies on “New York’ta bes minare / vijf minaretten in New York”

die gevecht zal ook in Jeruzalem of bij Jeruzalem plaatst vinden. Waar de vroegere Joodse kasteel stond, die de joden proberen weer op te bouwen maar de Moskee staat daar.

Ook tijdens de Dag Des Oordeels zal Jezus herrijzen met een leger van Engelen om de Dajjal te verslaan.

In Koran staat ook dat Jezus weer terug zal keren om de gelovige te helpen, dus Christenen, Joden en Moslims.

Ey Yuce Rabbim Sen bize yardimci ol. Dogru yoldan beni ve butun musluman kardeslerimi ayirma, Sen yuregimizi temiz tutki Senin sevdan ile savasalim..

Wat een onzin commentaar zeg van Esrarengiiz …

Yo, get a life …

Aynen hoe MOSLIMA ook heel goed beschrijft.

Ik ben zelf geweest en vond een prachtige film van mahsun.. cok guzel yazmis binnen 2 uur de tijd ongeveer.. meer dan de helft van de zaal was aan het huilen aan het eind. de acteurs hebben ook heel goed gespeeld..

Yarabbi sen Hz Muhammed (s.a.v) ummetini kor kilma bilincli ve ilimli olmayi nasip eyle ki gorebilelim zalimleri.

ik vindt het leuk maar Rianna zij umbrella ella ella eeh en onze god allah heet allah ellah lijken beetje op elkaar maar de gelovigen zijn de sterksten

ik kan deze film met zoveel woorden beschryven,drama,actie,romantiek,

in 1 woord gewoon bangelyk

echt een ongelooflyke film,en super emoioneel,meer dan de helft kreeg tranen in de zaal.je ziet niet alle moslims zyn slecht en mensen kunnen ook de foute man hebben zoals in de film

Esra, heb je de film kurtlar vadisi filistin gezien? Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jij van die film vind. Ik vind jouw mening normaal gesproken over dit soort dingen heel leuk en leerzaam om te lezen. Je hebt altijd zo’n uitgesproken mening waardoor ik meer begrijp wat er met die film bedoeld wordt, snap je het nog? haha neyse
ik hoor het wel van je

x

Redding is door Jezus en via hem.
Mohammed was profeet, hij was niet onschuldig.
Jezus (vzmh) wel.

Jezus (vzmh) is de zoon van God.
Koran legt bijbel uit. Bijbel is leven. Koran legt leven uit.
Vanuit mohammeds opinie.

Koran is geschreven door Mohammed.
Bijbel door verschillende apostelen. Allemaal omschrijven ze 1 ding.

Leave a Reply

Your email address will not be published.