Categories
Games The Illuminati

Doodle God – Game

Zondag, Gamedag!

We zijn een beetje laat met posten, maar ik zal het goedmaken. Ik heb namelijk een Illuminati-spelletje gevonden waarin een piramide met het All Seeing Eye erop ‘God’ is en je de elementen steen, vuur, lucht en water combineert om andere elementen te maken. Speel dit spel met je muis.

Leuk hé, een spelletje van onze vijanden spelen? Haha!

[ad#468×60 banner]

3 replies on “Doodle God – Game”

Gelukkig komt binnekort mijn derde boek uit genaamd ‘Apollyon de Antichrist’. Komt goed.
Hierbij alvast wat er op de backcover komt te staan.

Kunsthistorisch wetenschapper Emile van Straten is na zijn vondsten in zijn boek ‘De Eieren van de Keizer’ er weer helemaal bovenop gekomen. Samen met zijn vriendin Jenny onderneemt hij een wereldreis met zijn zeiljacht de ‘Davy Jones’. Hun eerste grote stop zal op de Azoren zijn. Onderweg daar naartoe wordt Emile door Unesco verzocht leiding te geven aan een onderzoeksteam op de Azoren op basis van een gevonden belangwekkend document.
Emile aanvaardt de opdracht en vindt korte tijd later het werkelijke verloren symbool, waar de vrijmetselarij en de illuminati al eeuwen naar op zoek is. Dan Brown vond dit symbool niet evenals Thomas Horn. Dit symbool blijkt de sleutel te zijn waarmee Emile mysteries ontrafelt zoals; De Piramiden van Gizeh, Atlantis, de oorsprong van onze beschaving, de Maya’s, de Inca’s, Paaseiland, de zeven DNA oermoeders, buitenaards leven en nog veel meer. Emile publiceert zijn bevindingen. Tegen wil en dank wordt hij gezien als Apollyon, de ‘verlosser’ waar religies en de vrijmetselarij op zitten te wachten. Apollyon, die zoals voorspeld voor 21-12-2012 de wereld van de ondergang zal redden….of niet. Emile heeft daar helemaal geen zin in. “Als de wereld gered moet worden, dan moet de mensheid dat zelf maar doen,” zegt hij. Emile vindt dat hij die macht niet heeft. Hij bedankt voor een functie waarop hij niet gesolliciteerd heeft. Toch wordt hij gedwongen als Apollyon door het leven te gaan. Emile kan niet anders en pakt zijn taak serieus op. Ook voor zijn eigen veiligheid, want hij wordt ernstig bedreigd door machten uit de oude Wereld. Emile schrijft een manifest voor de nieuwe Wereldorde met oplossingen voor de problemen waarmee waar de mensheid mee kampt. Oplossingen waar nog niemand aan gedacht heeft in een historisch opgebouwde wereldwijde cultuur, waarin domheid en hebzucht de boventoon voerde.
Zal Emile de wereld van de ondergang redden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.