Categories
Religie & cultuur

Obama: Yes we can = Thank you Satan ?

Yes we can, Satan!

Mijn klasgenoot verdiept zich in duistere gebeurtenissen die stiekem dagelijks worden uitgevoerd door Amerikanen en hun geheime organisaties.

Hij raadde mij dan ook aan om een Youtube-videootje te kijken waar er onthuld wordt hoe duivels de Amerikaanse president Obama wel/niet is. Tijdens zijn toespraken wordt de slogan enkele keren opgenoemd. Het blijkt dat als je de slogan ‘Yes we can’ terugdraait je ‘Thank you Satan’ te horen krijgt.

Is Obama eigenlijk de beruchte AntiChrist? Wie weet..

[ad#468×60 banner]

6 replies on “Obama: Yes we can = Thank you Satan ?”

zou hij dit weten, of doet de duivel dit?
enne hoe is dit omgedraaid?
ik vind t eng!

@Lieselotte. Obama aanbidt de duivel, dat betekent dat hij niet Christelijk of Atheïst is. Het is ook een soort geloof. Ze draaien meestal zinnen om, zodat mensen begrijpen dat ze met slechte geesten/demonen werken. Bv: als je de Kuran (en ik denk ook de Bijbel 1e testament) andersom leest, je slechte geesten aantrekt. Dat heeft een band met dit. Er zijn mensen die belangrijke figuren zoals Obama, Bush, Queen Elizabeth e.a. onderzoeken en proberen erachter te komen wat voor een band ze samen hebben. Er worden ook omgedraaide zinnen in liedjes gestopt. De rechterhelft van je brein ‘scant’ alles andersom als een spiegel, dus hoort duidelijk de omgedraaide zinnen. Dit hebben wij niet door. Laatst draaiden we enkele liedjes om te kijken of het echt klopt (want tja, eerst zien dan geloven) en het klopt idd. Download eens een audioprogramma en draai de beruchte liedjes die vaak op Youtube voorkomen. Je zal versteld raken!

Ik heb dit bovenstaande geprobeerd met audacity ik heb een video gedownload van youtube, geconverteerd naar mp3 geopen in audacity en omgekeert,,waawahahah! ENG is het zeker.

^ Haha, dat hadden wij ook gedaan! Maar dan met mijn stem (nauwkeurig met de klanktoon e.d. geoefend) en het kwam bij mij ook uit!

fucking bullshit hij zegt nac ew sey en niet thank you satan, fucking retards zijn jullie

Leave a Reply

Your email address will not be published.