Categories
Uiterlijk & gezondheid

Winter-haartrends voor de mannen

De winter staat nog niet voor de deur, maar je moet wel alvast de nieuwe trends volgen zodat je weet wat je te wachten staat. Zie hier de nieuwste haartrends voor de man.

Haren worden langer
Volgens één v.d. trends zullen de haren langer moeten worden komende winter 2009-2010. Dit geeft een gevoel van ‘warmte’ aan vergeleken met een strak in een model geknipte haar.

Er moet wel opgelet worden dat de haar bovenop naar voren gedragen moet worden. De zij- en achterkant mogen ook wat langer! Met dit kapsel kan je ieder kant opgaan, zolang het maar in model blijft!

Een lange pony
Met het haar bovenop kan je je lange pony naar voren dragen. Het lengte kan oplopen tot aan je wenkbrauwen. Blijf wel erop letten dat het kapsel warrig en/of retro moet zijn, dus NIET met een stijl pony bijlopen á la EMO.

Rock-achtige kapsels
Een rock-look is hip! Goed nieuws voor jongens die liever niet als een braaf jongetje uit willen zien, zoals we boven hebben zitten typen. Kuiven en stijl ophoog geföhnde kapsels mogen weer. Ik raad je aan om te experimenteren met een lange lok (voorkant).

Krullen
Heb je krullen? Laat ze dan heel lang groeien! Dit staat erg leuk bij jongens, jammer dat het niet vaak gezien wordt.

Als je haar maar goed zit!

One reply on “Winter-haartrends voor de mannen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *