Categories
Religie & cultuur

Drugssmokkelaars misbruiken Koran!

Twee drugssmokkelaars uit Jakarta (Indonesië) hebben duidelijk genoeg geen respect tegen over de Koran. Deze twee malloten hebben wilden drugs smokkelen in de heilige boek koran. Maar ze zijn gelukkig tijdens de  röntgencontrole op de internationale luchthaven van Jakarta op heterdaad betrapt!

Gaten maken in de heilige boek koran en  vier zakjes heroïne erin verstoppen. Slim zou je zeggen. Maar zo slim zijn ze niet. Want je kan de Koran niet gebruiken voor je vieze daden. Doe je dit toch? Krijg je een zware straf. Zoals de doodstraf of veel erger levenslang niet kunnen genieten van het leven.

Ken jij één drugssmokelaar die gelukkig is? Ik niet! Ze verdienen allemaal haram(niet eerlijk verdiend) geld. En daarom worden ze nooit gelukkig en gaan meestal dood door een kogel of een zelfmoord actie.

Maar maar als ze niet betrapt zouden zijn kregen ze wel 42.000 euro! Nou en! Ze zouden toch nooit gelukkig worden met dat geld. En wat hebben ze nu dan? Ze wachten op de doodstraf. Lekker gevoel zal dat zijn.

Kortom deze twee malloten hebben de doodstraf verdiend. En vele andere drugssmokkelaars en dealers verdienen de doodstraf ook. Allemaal HANGEN! INSALLAH!

—————————————————————————————————————

Paar beroemde drugssmokkelaars en hun straf:

Klaas Bruinsma: Om vier uur ‘s ochtends werd Bruinsma voor het hotel doodgeschoten door Hoogland, die hem met vier kogels in borst en voorhoofd trof.

Sam Klepper: Klepper werd op 40-jarige leeftijd vermoord bij het winkelcentrum Groot-Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert.

Pablo Escobar: Escobar werd doodgeschoten tijdens zijn arrestatie op 2 december 1993.

John Mieremet: Een gehelmde man schoot hem in zijn kantoortje twee keer in het hoofd en één keer in de buik.

Salvatore Riina: Op 15 januari 1993 werd hij gearresteerd en zit nu zijn levenslange straf.

Willem Endstra: Neergeschoten toen hij in zijn BMW wilde stappen.

Verder HIER een mooi lijstje! Zoek derest maar zelf uit.

One reply on “Drugssmokkelaars misbruiken Koran!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.