Categories
Photoshop & fotografie

Lara Jade maakt prachtige fötö’s

Grote kans dat de 20-jarige fotografe Lara Jade wereldwijd haar naam bekend zal maken. Ze is al een enorme succes geworden vanwege haar fantastische fotografie-stijl

Lara Jade komt uit Engeland. Haar fotografie-stijl is erg inspirerend, dark en jaloersmakend. Ze heeft meer dan 10 miljoen views bij DeviantArt en hierdoor ze is één van de meest bekende fotografen geworden.

Haar galerij barst vol met geweldige foto’s met (on)bekende modellen. Ook heeft ze heel veel zelfportretten; ze weet dat haar mooie gezichtje heel veel invloed heeft op een fotografie-carrière.

Háár eigen favoriete foto’s zijn:

Dit is een foto v.d. serie fantasie-opnames in Wales. Ik werk vaak met een deel met deze creatieve team. We zitten vaak bij het denken in hetzelfde golflijn. Ik heb altijd van het fantasie-genre gehouden en groeide met het luisteren van sprookjesverhalen. Deze foto is gebasseerd op The Wizard of Oz, één van mijn favoriete sprookjes toen ik een kind was.”


”Een andere foto die op het dag genomen was als bovenste en geinspireerd door fantasie. Ik probeerde dit foto te nemen toen de meisje naar de bomen keek, maar ze staarde naar de water en nam toch op. Ook geinspireerd door jeugdverhalen en filmpjes die ik keek. – vooral de Disney-filmen.”

”Dit was een test shoot voor mijn mode-portfolio. Ik probeerde haar cultuur te laten zien in dit foto. De wind blies nét toen ik het opnam en heeft haar gezicht prachtig ‘opgemaakt’. Het foto won de AOP Open Awards 2009 als ‘Public Choice’.”

Meer over Lara Jade?

Originele website

Twitter

Actions/brushes (voor photoshop) te koop

DeviantArt

MySpace

Model Mayhem

Carbonmade

Ephotozine

Weblog

Wat? Wil je nóg meer informatie? Dit is haar e-mailadres: larajadephotography@gmail.com

Foei, stalken mag niet

Leave a Reply

Your email address will not be published.