Categories
The Illuminati Uiterlijk & gezondheid

Chemtrails 2011: Burgers hebben gezondheidsklachten

Chemtrails 2011: Burgers hebben gezondheidsklachten

Er zijn mensen die niet in de chemtrail-theorie geloven, en anderen zijn heilig van overtuigd dat de overheid de burgers aan het vergiftigen zijn met chemische stoffen. Wat is het verschil tussen chemtrails en contrails?

Contrail

Contrails zijn de uitlaatgassen van vliegtuigen. Door verschil in temperatuur tussen de omgeving en uitlaatgassen ontstaat er een zichtbaar streep. Deze streep is wit, doordat het bestaat uit condens (vandaar de naam). Contrails zijn nooit langer dan 15 minuten te zien! Ze vervagen heel snel.

Chemtrail

De chemtrails zijn strepen achter vliegtuigen die veel langer blijven dan contrails en uiteindelijk vervagen deze tot sluierbewolking. De eigenschappen van chemtrails behoren niet tot de eigenschappen van contrails. Er is immers onderzoek naar gedaan en feitelijk is het bewezen dat er niet sprake is van contrails, maar iets gevaarlijkers. Chemtrails hebben één doel en dat is het sproeien van o.a. chemicaliën. De meeste vliegtuigen die gezien worden in de lucht, behoren tot de USAF (de luchtmacht van de VS). De chemicaliën zijn zeer schadelijk voor mens, dier en milieu! De overheid is verantwoordelijk voor deze chemische stoffen, maar ze doen er niets aan. Er moet een belletje gaan rinkelen en men moet weten waarom men ons ziek wilt maken.

Chemtrails worden aangelegd naast elkaar met enkele kilometers tussenruimte, maar vaak ook vlak langs elkaar. Al die trails waaieren uit en vermengen zich uiteindelijk tot een melkachtig wolkendek. Deze kunstwolken kunnen zo dik worden dat ze de zon succesvol blokken. Vooral tegen het middaguur is het effect van dat sprayen goed waarneembaar.

Veel mensen hebben plotseling te maken met extreme vermoeidheid, hoofdpijn en andere narigheden. Sommige van hen hebben al onderzocht of ze te maken hadden met Pfeifer, maar dat was niet het geval. Hieronder lees je een paar leden die dezelfde klacht hebben.

Mijn verhaal
Gisteren was het een hele warme dag: de lucht was blauw en de zon scheen volop. Ik zag een paar chemtrails boven de stad hangen, maar verder trok het niet mijn aandacht. De afgelopen twee dagen ging ik naar de stad en toen ik al een winkel benaderde, voelde ik me plotseling heel zwak. Na het bezoeken van drie winkels die slechts 15 minuten in totaal duurde) kon ik het niet meer verdragen en ging ik naar huis. Een dag eerder was dit ook gebeurd. Verder kreeg ik heel erg hoofdpijn en voelde ik me net een levende zombie.

Yasinusta
”Het voelt alsof ik in elkaar geslagen ben (tijdens het opstaan!) en tijdens het lopen iemand met overgewicht mee til. Het blijft zo hangen. Mijn moeder en twee zussen hebben precies hetzelfde gevoel.”

Rnbmusiki
”Bij mij in de buurt heeft opeens iedereen bloedarmoede ofzo. Ik heb nergens last van; het enige is dat ik me gewoon echt NIET kan concentreren. Ik ga eens opletten of de mensen om mij heen vermoeid zijn!”

Alaturka
”Ik voel me de afgelopen paar weken heel erg moe en dat terwijl ik pas 12 jaar oud ben. Zou ik nu al ziek zijn?”

TheFinal
Ik ben wel ziek geweest en zeker een derde van mijn huisgenoten ook, maar ik dacht dat het kwam vanwege het weer, oververmoeidheid (er wonen een paar uitslovers hier haha) en gewoon elkaar besmetten met wat we ook hadden… Nooit erbij stilgestaan dat het kwam door al die vliegtuigen. Want idd, die zie ik best veel de laatste tijd. Op een avond zag ik er elke vijf minuten een paar overvliegen, had zoiets van wtf zo dicht bij Schiphol woon ik ook weer niet.”

Anoniem
”Ik dacht dat de weersverandering van winter naar lente de reden was dat we ons ziek voelden, maar op ten duur begon ik te twijfelen of dat wel echt zo was.”

Romella
”Gister was mijn mams op bezoek. Toevallig vertelde ze, dat er de laatste tijd wel erg veel mensen vermoeid zijn. Alle gelovigen onder ons ook vooral blijven bidden, God ís krachtiger dan wat voor chemtrail dan ook.”

Anoniem
”Er zijn ook superveel mensen opeens met pfeiffer of andere vermoeidheid! Ik zie ze dagelijks, en vaak ook in patronen. De laatste tijd dat ik ze vaker zie voel ik me supermoe en alles en heel wat mensen om mij heen ook. Ik zie ze ook in andere plaatsen in Nederland; was laatst nog met een treinreis en toen zag ik ze ook overal.. Ik zag ze zelfs nog gesproeid worden.”

[ad#468×60 banner]

6 replies on “Chemtrails 2011: Burgers hebben gezondheidsklachten”

Los van het feit dat Global Warming inmiddels uiterst omstreden en volgens velen ontmaskerd is als pure fraude, blijken nu ook de jarenlang in het geheim uitgevoerde risicovolle experimenten met onder andere chemtrails om de veronderstelde opwarming van de Aarde tegen te gaan niet te werken. Vooral op het alternatieve internet wordt daarom al langere tijd gedacht dat het sproeien van chemische stoffen met daarin torenhoge concentraties zware metalen eigenlijk bedoeld is om de bevolking ziek, zwak en weerloos te maken, zodat er straks zo min mogelijk verzet is als de Nieuwe Wereld Orde wordt ingevoerd. In datzelfde kader zouden chemtrails eveneens onderdeel zijn van plannen om de wereldbevolking fors te reduceren.

Kijk, drugs kunnen je ‘levenszin’ geven.
En drugs (dan heb ik het over harddrugs) kunnen ook je levenszin weghalen. die Drugs zijn chemisch net als chemtrials..

Levenszin houdt in dat je de wilskracht hebt om bepaalde activiteiten die moeten gebeuren te doen. Bijvoorbeeld de was doen of naar de winkel lopen. Of je huiswerk maken.

Tegenwoordig worden mensen langzamerhand steeds luier en zitten dagenlang achter de computer of de televisie. Ze worden zombies. Ze worden steeds gevoellozer (ze gaan depressies in).

Chemtrails?

^ Maar dit gevoel van vermoeidheid was plotseling bij iedereen op te merken. Ik sprak vandaag nog een vrouw die op dezelfde dag voelde alsof ze geen energie meer had. Zelfde geldt voor haar dochter van 23 die zich ook ineens zo voelde.

Hmm ik denk niet dat de plan is om de wereld bevolking te reduceren.
Want over wie moeten ze regeren als er niemand is, er moet een bevolking zijn waarover je kan regeren waarover je je macht kan gebruiken, bepalen over leven of dood, proberen God te spelen, proberen God te vervangen, dat is hun uiteindelijke doel denk ik.

Ik was 2 keer naar Zuid Frankrijk gegaan en echt had in me leven nog nooit zo een helder blauw hemel gezien, met frisse zuurstof als maar kan, in de bergen uit de buurt van een ”echte” stad, lkkr afgelegen en voelde me levendig, zodra ik weer in Nederland was voelde ik me suf. Nu voel ik me laatste tijd echt suf, normaal als wekker ging stond ik meteen op, maar nu echt moeite met opstaan, moeite met constreren, moeite met leren, bijna iedere dag vermoeid gewoon. Normaal met 6 uur slaap voelde ik me levendig maar nu met 9 uur slaap voel ik me nog moe. Het ligt aan mij of het is gewoon die chemische shit.

2 weken geleden een grote X in de lucht van chemtrails ,, Hebben jullie ook gezien datr er gewoon een vogel uit de lucht valt ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.