Categories
Leven The Illuminati

Illuminati NWO card game / kaartspellen

In 1995 was er een dubieuze kaartspel op het markt uitgebracht door Steve Jackson Games. Het gaat namelijk om een dit kaartspel: Iluminati New World Order card game.

[ad#125×125 in blogs]

Dit spel wordt vergeleken met klaverjassen, maar op deze kaarten bevinden er dubieuze boodschappen, zoals de 9/11 kaart, natuurgeweld, crisis, dat Messias komt en dat een vogel besmeurd is met olie. Alle aanwijzingen worden samengevoegd en dan zal je het grote puzzelstuk begrijpen. Alles wat wij vroeger hebben meegemaakt en heden nog steeds meemaken. De kaarten trokken enorm veel belangstelling omdat er zes jaar later de Twin Towers aangevallen werden, wat ook op de kaart gemeld is. En nu is onder andere de BP olielek ook te zien. The Illuminati heeft altijd een belangrijke rol in onze hedendaagse maatschappij gespeeld, maar dit kan toch geen toeval zijn? De gehele collectie kan HIERRR gevonden worden.

Enkele voorbeelden:

Het dubieuze spel
Terroristische aanval op de Twin Towers. Was het met opzet gebombardeerd?
BP Olie
Werken de Joden met hen?

Subliminal messages in eten. LINK.
De Pentagram in de fik?
Worden de mensen bedreigd met de dood om mee te werken?
Leren wij indirect dingen die zij ons aanleren, zoals de evolutietheorie en andere?
Bestaan UFO's of zijn ze een verzinsel om mensen in angst te laten leven?
Komt (of is) er al een WO III? Misschien tegen de Islamieten in het Midden-oosten?
Filteren zij alles wat wij op internet zoeken?
Geld is macht
De hamvraag van Elvis: is hij wél of niet overleden? Wat heeft hij hiermee te maken?
Is de teevee een gevaar voor onze hersenen? Pikken wij daadwerkelijk beïnvloedbare dingen op terwijl we het niet eens opmerken?
Wie zegt dat Nod32 ons beschermt tegen hun eigen virussen? Het is immers hún antivirus-programma.

[ad#468×60 banner]

11 replies on “Illuminati NWO card game / kaartspellen”

De church of Elvis card heeft niet te maken met “Elvis” zelf maar namelijk met het aanbidden en verafgoden van overleden popsterren. Dit gebeurde bij Tupac en Michael Jackson. Dit soort dingen gebeuren om mensen (hetzij tijdelijk) af te lijden.

Jullie zijn NOOBS. Het kaartspel kwam in 1995 uit. Denk eens na, voor 1995 was er ook al een aanslag op het WTC gepland. Dat was de inspiratie voor dat kaartspel.

Henny Schreef:

Jullie zijn NOOBS. Het kaartspel kwam in 1995 uit. Denk eens na, voor 1995 was er ook al een aanslag op het WTC gepland. Dat was de inspiratie voor dat kaartspel.

toen de wtc werdt gebombardeerd was het in de entree van het gebouw niet op een verdieping deze kaart toont echt ergens bovenaan plus bijde gebouwen

Judge:Tell me mr replay, were did he click you?Replay Button: here [gestures einrte body] *cries*Judge: And how many times did you say he clicked you?Replay Button: OVER 9000!!!!!! your honor .Judge: And what do you have to say Mr.Arrow?Arrow:Dude, i told you already i only clicked on her maybe 50 times.Judge: Mr.Arrow you’re going to internet prison for an einrte yearArrow:Dammit! How am i supposed to do my job now?!Me: Were the hell is my arrow?!

Elvis is ivels er zijn vaak verborgem boodschappen in grote namen ook merken levi 501 is bv evil 6 zie je

Help, ik wil zo graag de orginele illuminatie kaarten van Steve Jackson, maar kan het nergens meer bestellen, wie weet iets.

Groetjes patries

Leave a Reply

Your email address will not be published.