Categories
Leven

Hoe herken je een jaloerse vrouw?

Meeste vrouwen zijn jaloers op elkaar, maar hoe herken je zo’n jaloers vrouw?

We gaan de vrouwen in groepen verdelen, zodat we ze beter kunnen herkennen. Laten we eerst bij dikke vrouwen beginnen.

[ad#468×60-]

Dikke vrouwen:

Dikke vrouwen zijn vaak jaloers op dunne, aantrekkelijke vrouwen. Ook voelen ze zich niet lekker naast hen en worden ze meestal buitengesloten door zulke vrouwen. (dun = normaal, geen anorexia)

Vrouwen met een vriend:

Vrouwen die een vriend hebben worden jaloers zodra een nóg mooiere vrouw langs hen loopt. Of juist andersom: Een vrouw zonder partner wordt jaloers op vrouwen die een vriendje hebben.

Lelijke vrouwen:

De meeste vrouwen worden jaloers als ze vrouwen tegenkomen die erg aantrekkelijk eruitzien. Dan krijgen ze een minderwaardigheidscomplex en voelen ze zich lelijk(er).

Vrouwen met kleine borsten

En tot slot: vrouwen met kleine borsten. Vrouwen met weinig tot geen borsten zullen altijd jaloers worden op de welgevormde vrouw. Laten we eens bekijken hoe de jaloerse vrouwen reageren als ze een vrouw met vele malen grotere borsten zien.

9 replies on “Hoe herken je een jaloerse vrouw?”

Ik heb een vriendin (geen relatie) die wil dat ik constant de aandacht op haar projecteer en ik alleen maar mag omgaan met haar. Als ik een keer naar iemand anders wil, reageert ze boos en ze wil dan alleen gelaten worden. Ze voelt zich afgewezen en verteld over fictieve vrienden die in mijn plaats komen. Het vreemde is dat als zij naar vriendinnen gaat, ik daar maar mee moet leven… vreemd he? Hoe ga ik hier mee om?

kleine borsten zijn gevoeliger en van dei grote en verdere moet ik niets hebben of nou helemaal plat tot c maar vrouwen zijn en niet minder op bij kleinere borsten zit de tepel ook meest in het midden en als ze groot stevig zijn zie je dat ook met beha en bikini er zijn vrouwen met plat die liever zonder lopen maar is niet goed vooral met sporten kan het pijnlijke borsten op kopen omdat ze geen onder steunning hebben sport beha is dus wel een must als op sex word geef mij van plat tot c of ze nou 18 is of 88 en en mooie kut is voor mij genoeg een vrouw =vrouw wat er ook onder de kleren zit laat mij koud als je mooi meid of dochter hebt van 12 heet ze toch ook mooie borsten en als een vrouw van 18 jaar d heeft en een andere b heeft en ziet er minder mooi uit dan met d cup ga ik toch voo rb cup ook als is ze minder aantrekkelijk of een grof gezicht of een onregelmatige lip maakt het voor mij niet uit of nou een mongool of getint 100% zwart chinees of aziaat het maakt mij niet ik ga Van cuoaa tot c groter wil ik niet heeft zijn nadelen borsten van goed 5 kilo per stuk dat zijn de dd meestal ik vind ze bij een vrouw niet staan geef mij en denk maar zo klein maar fijn vouwen die ermee eens zijn met een klein maatje mogen reageren

Hattem Henk

Henk, die eerste zin klopt alvast niet. Heb je ze allebei gehad en kon je het vergelijken? Volgens mij ben je niet eens een vrouw.

Bijvbijvoorbeeld de onderste foto ,niemand kan mij wijsmaken dat de vrouw met het rode t-shirt jalours kijkt naar de vrouw met de grote borsten .

Leave a Reply

Your email address will not be published.