iPhone scherm reparatie in Rotterdam | Computorium

Gepost door Admin op 20-09-14 in Random stuff

Vorige week is mijn iPhone 5 scherm kapot gegaan toen ik het liet vallen. Er was een grote barst waardoor ik mijn iPhone niet kon gebruiken. Ik moest het meteen laten repareren zonder te wachten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een reparateur in Rotterdam. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met Computorium in Rotterdam.

Na het maken van een telefonisch afspraak kon ik meteen naar Computorium in Rotterdam en binnen 20 minuten was mijn iPhone 5 weer gemaakt. Super snelle service en 100% betrouwbaar. Bovendien was de medewerker zeer vriendelijk.

Dus hierbij wil ik Computorium bedanken voor het repareren van mijn iPhone 5 scherm die kapot was.
Daarnaast repareert Computorium in Rotterdam ook iPad, Samsung Galaxy, Computers, Laptops – Macbooks en veel meer.

Wil jij ook je reparatie laten uitvoeren? Klik dan een van de onderstaande links.