Het is tijd voor Khilafah: lezingen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam

Gepost door Admin op 16-02-13 in Religie & cultuur

Na jarenlange onderdrukking en tirannie zijn de ketenen van angst ontdaan in de moslimlanden en staan de laatste twee jaar in het teken van opstanden en revolutie. De roep om verandering klinkt door de straten en de moslims verlangen massaal naar de terugkeer van de Khilafah. Eeuwenlang hebben de moslims geleefd onder de Khilafah welke de wereld leidde van onderdrukking naar rechtvaardigheid. Als onderdeel van de campagne ’Het is tijd voor Khilafah’, zal er tijdens de lezingen meer uitleg worden gegeven over de rol van betekenis die de Khilafah speelt in Islam, waarom zij een alternatief is voor het huidige kapitalistische systeem en hoe zij praktische veranderingen teweeg kan brengen om de huidige sociale, politieke en economische problemen het hoofd te bieden. Bovendien zal er worden ingegaan op de belangrijke rol die de moslims in Nederland kunnen spelen in het werken voor de terugkeer van de Khilafah.
Het is tijd voor Khilafah! 

Onderwerpen:
Wat is Khilafah?
Wat zal de Khilafah brengen?
Hoe kan ik voor de terugkeer van Khilafah werken?