Categories
Video

Video: Syrische moskee roept op tot jihad, terwijl moskeeën in het Westen vragen om zuivering van het hart


Tumbnail: Federer4ever

Syrische moskee roept op tot jihad, terwijl moskeeën in het Westen vragen om zuivering van het hart

Behoren we niet tot dezelfde gemeenschap? Adviseer alstublieft uw lokale moskeeën en bespreek met hen deze kwestie over de Ummah. De zuivering van het hart zal je niet redden van de duizenden aanslagen in Syrië. Verspreid het woord door aan iedereen uit te leggen dat de Islamitische staat het enige manier is om een schild te hebben voor onze broeders en zusters!

Video – 28 mei 2012 in Da’eel, Daraa, Syrië.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFKU7IfsZ7I[/youtube]

“aan jullie is voorgeschreven te strijden, hoezeer het jullie het ook tegenstaat.”

(zie de vertaling van de betekenissen van de Koran, soerah Al Bakara, 216)

meer informatie over het aanroepen van djihad? Lees hierrr voor meer.

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Video: Syrische moskee roept op tot jihad, terwijl moskeeën in het Westen vragen om zuivering van het hart”

De boodschap dat de zuivering van het hart je niet zal redden ten opzichte van Jihad, is een zeer zwakke bewering. Ik adviseer je met de beste bedoelingen deze uitspraken niet te doen, omdat je hiermee een zeer verkeerd beeld van de Sharia weergeeft.

Wanneer je enige kennis van de Sharia zou bezitten, zou je je moeten beseffen dat Jihad een strijdt is die plaatsvind op de weg van Allah, waarvoor de intentie zuiver en alleen aanbidding aan de wil van jouw Schepper moet zijn. Hoe dan kun je verwachten dat mensen deze zuivere intentie kunnen hebben, wanneer hun harten niet vrij zijn van schadelijke zaken? Behoort het zuiveren van het hart dan niet tot een onderdeel van de Jihad? Hoe verwacht je een Islamitische staat te kunnen opbouwen, wanneer de harten van de inwoners niet zijn vervuld van Taqwa?

Het doel van Jihad is nooit geweest het bezitten van land, rijkdom en macht. Het is een middel tot aanbidding van Allah, daar wij als mensen slechts geschapen zijn om Allah te aanbidden en gehoorzamen. De Khilafa is er om mensen te bevrijden van onderdrukking door andere mensen en te leven op de wijze die Allah voor de mens bedoelt heeft. Geen mens heeft het recht een ander mens te beperken in zijn rechten die hem door Allah gegeven zijn. Jihad is geen oorlog, Jihad is bevrijding voor de mensheid. Het is onmogelijk te ontkennen dat een zuiver hart noodzakelijk is om dit tot stand te laten komen en in stand te houden.

Ik wil het belang van Jihad absoluut niet bagataliseren, ik ben me zeer bewust van de noodzaak. Maar het doen van dergelijke uitspraken als hierboven is een kwalijke zaak, je scheidt hiermee de daden van hun intentie en daarmee het geloof van de mens.

Beschouw dit bericht alsjeblieft niet als een aanval, maar als een advies. Ik weet dat je een Moslim bent en ik hou van jou omwille van Allah, moge Allah je weg naar het paradijs vergemakkelijken.

De islam roept op tot wereldverovering, door middel van de jihad, dit blijkt overduidelijk uit de Koran.De weg naar het paradijs is slechts open voor de strijders met het zwaard:”Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning” (cf. Koran 4, vers 95)…De historie van de ISLAM is;moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting!Doden, moorden, terrorisme en bloedvergieten zijn de DNA codes van de ISLAM.Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers,in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de politieke ISLAM….„Moslims zijn al meer dan 1400 jaar gegijzeld door hun politieke godsdienstige systeem. Ze zijn eenvoudig nooit blootgesteld aan de wereld buiten hun islamitische beperkte gevangenis. Ze volgen blindelings hun dogma en zijn in het geheel niet in staat tot zelfreflectie en zelfkritiek.Wat de Islam hun leert? Niets dan haat dragen. Wie niet in de Islam gelooft, moet gedood worden,”zegt ex moslima Wafa Sultan(een Amerikaanse psychiater van Syrische afkomst)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.