Categories
Video

Video: militair verkracht moslims, en lacht nadat het meisje zelfmoord heeft gepleegd

Video: militair verkracht moslims, en lacht nadat het meisje zelfmoord heeft gepleegd

Deze Christelijke militair geeft toe dat hij moslims haat, en Islamitische meisjes verkracht, die nog zo jong als 15 jaar. De beelden zijn opgenomen in de Abu Graib gevangenis. Één van de moslima’s had zich na de verkrachtingen opgehangen en het enige wat deze barbaar doet is lachen. Opgepast: schokkende feiten, schokkend hoe hij praat over de moslims. Waar is de rechtvaardigheid tussen een moslim die na het zeggen van iets gelijk de gevangenis wordt ingestuurd, en zulke vuile barbaren die alles doen van God heeft verboden?

Tumbnail: CaetanoBorges

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9p6kXIVxNw[/youtube]

[ad#468×60 banner]

6 replies on “Video: militair verkracht moslims, en lacht nadat het meisje zelfmoord heeft gepleegd”

Kkr mogool dat ga je toch niet doen omdt je moslims haat kkr racist !!
WTF en gaat hij nog lachen wejoo

Onmacht om verkrachting te bewijzen voor de rechtbank leidt tot het risico voor de vrouw van veroordeling voor het valselijk beschuldigen van een onschuldige man van overspel waarvoor minder sterk bewijs nodig is en de vrouw kan, ingeval ze getrouwd is, worden beschuldigd van overspel. Echter, Muhammad Taqi Usmani die verantwoordelijk is voor deze Hudood-verordening (ingevoerd in 1979 op aandringen van de MMA onder aanvoering van de JI), stelt dat ze niet gestraft kan worden als ze niet 4 getuigen kan presenteren. (Opm. in verwachting raken als gevolg van verkrachting wordt echter ook gezien als overtuigend bewijs). De straf op overspel (Zina) conform deze Hudood-verordening is voor getrouwden de doodstraf door steniging en voor ongehuwden 100 stokslagen. In de praktijk werd meestal gevangenisstraf toegepast wegens het ontbreken van voldoende getuigen.

De vrouw behoorde tot de Zulfikar-eenheid die in de oorlog onder direct gezag stond van het hoofdkwartier van het Bosnische leger. De eenheid, die geleid werd door moslims, schoot op 16 april 1993 zes Kroaten dood in het dorp Trusina in het zuiden van Bosnië. In toaal werden er 18 Kroatische burgers en vier krijgsgevangenen om het leven gebracht.Handanovic verklaarde zich vorige week schuldig en beloofde mee te werken aan het onderzoek naar oorlogsmisdaden door andere leden van haar eenheid. “Ik beging een misdaad, maar in die tijd wist ik niet dat het een misdaad was”, zei ze. Toen ze de Kroaten doodschoot, was zij 21 jaar. Haar advocaat wees erop dat Servische militairen haar in het begin van de burgeroorlog hadden verkracht en haar vriend en familieleden hadden gedood.Handanovic emigreerde na de oorlog naar de Verenigde Staten. Dat land leverde haar in december aan Bosnië uit.

ik vind it gewoon wagelijk te wagelijk voor woorden.
het moet een keer ophouden met die eeuwige geruzie en haat voor geloof.
iedereen gelooft op zijn of haar manier en wij de mens moet dat respecteren.

Wij ( Islam, Christenen, Anonymous ) zullen de Mdia dood neuken en op een dag zullen de Illuminati ons slaven zijn. Wij 3 grote groepen zullen uw macht breken en wij 3 zullen jullie doden diegene die ons vrijheid afpakt en wij hebben het tegen de ‘ Illuminati ‘…. Illuminati en Obama, verwacht ons Mujahadeen en onze grote 3 Grote groepen. Jullie kunnen ons zker niet verslaan, wij zullen uw Amerika bombarderen, wij zullen jullie metselaars doden zonder Genade! Verwacht ons wij neuken dood wie wij willen op een dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.