Categories
Binnenland & buitenland Religie & cultuur

Syrië wilt geen democratie, maar de Islamitische shari’a

Syrië wilt geen democratie, maar de Islamitische shari’a

De media laat ons denken dat de inwoners van Syrië democratie willen, de ”echte vrijheid” Ze beweren dat de burgers naar een rechtvaardige, democratische leider verlangen. De burgers willen echter dat de Islamitische vlaggen wapperen in het land! De westerse media onthult expres zeer weinig bewijsmateriaal van de burgers, zodat de rest van de wereld denkt dat er weinig gaande is in het land.

Het Internet is tevens ook uit het lucht gehaald in Syrië, dus de enige middel om alsnog beelden van de tirannen te plaatsen, is stiekem (lees: ToR-netwerk) bloggen en de bewijzen aan de gemeenschap tonen. Hoe komt het dat weinig mensen op het hoogte zijn van de bloedbaden in dit land? Door de media natuurlijk. Onschuldige mannen, vrouwen en kinderen die vermoord worden vanwege het feit dat ze verlangen naar het terugkeer van de Khilafah, en niemand die maar iets zegt!


“We don’t need a leader who fears the white house, we need a leader who fears the One and Only”

In de onderstaande video roept men dat ze de Islamitische staat willen (tip aan de mensen die slecht Arabisch kunnen: je hoort de menigte ”Khilafah Islamiet” roepen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0mw_Mz0jMzk[/youtube]

Een martelaar wordt herdacht:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rZhgxou7aRQ[/youtube]

[ad#468×60 banner]

Leave a Reply

Your email address will not be published.