Categories
Binnenland & buitenland The Illuminati

Anders Behring Breivik, de terrorist was een vrijmetselaar

Ik wilde eventjes jullie nog herinneren wat de ware aard is van Anders Behring Breivik, de terrorist die in maand juli een terroristische aanslag pleegde in Noorwegen. Hij heeft meer dan 92 personen omgebracht, en het vreemde is dat hij niet vaak op tv kwam en veel mediakanalen hem geen ”terrorist” noemden, maar iets compleet anders. Een voorbeeld hiervan is: mass-murderer. Veel mensen dachten eerst dat hij een moslim was.. Sure, alsof alle terroristen een Islamitische afkomst hebben. Lekker generaliserend. Men kwam echter al gauw erachter dat die gek radicaal rechts en anti-Islam was.

Ok, even op het rechte pad blijven. De meest belangrijke reden dat ik deze blog heb aangemaakt is om aan te tonen dat Breivik een maçonnieke afkomst heeft, oftewel: hij was/is een vrijmetselaar. Zie de foto’s onderaan, waar hij een maçonnieke kleding aan heeft. Oh, en een genera


Generaal-kleding


Vrijmetselaarskleding


Met z’n tempelierslogootje op de kledingstuk

[ad#468×60 banner]

One reply on “Anders Behring Breivik, de terrorist was een vrijmetselaar”

zegt:Ik denk dat het dan atoomoorlog wordt en dan heeft ook die weerld regime geen leven meer, een aantal honderd jaar onder de grond nee dat overleef je ook niet, het enige wat werkt is het uitdunnen van de bevolking, dat zal 100 procent succes hebben, aarde blij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.