Categories
Politiek Religie & cultuur

De godsdienst Jezidisme & Koerdische bevolking

Tijd voor een klein lesje godsdienst! We weten allemaal wat er in Turkije gaande is wat betreft de Koerden. We denken vrijwel allemaal dat ze de Islam aanhangen, maar is dat ook zo? Zo niet, wie zijn ze dan?

Veel mensen denken dat de meeste Koerden de Islam aanhangen, maar dat is incorrect. Ze zijn namelijk aanhangers van een religie genaamd Jezidisme. Dat is een syncretistische geloofsovertuiging, dus het is een mix van verschillende soorten godsdiensten zoals christelijke, zoroastrische, manicheïstische, mithraïstische, heidense én islamitische (sjiitische, dus geen soennitische islam). De oorsprong van Yezidisme is niet duidelijk. Het Jezidisme/Yezidisme is een godsdienst zonder monotheïstische schrift en de aanhangers zijn endogaam d.w.z dat je je niet kunt bekeren tot het Jezidisme; je moet als Yazidi geboren worden. Ze hebben echter wel twee boekjes, de Zend Avesta en de Meshef Roj. Verder beschouwen ze zichzelf niet als moslims en verklaren dat hun religie dan ook niets te maken heeft met de Islam.

De reden dat ik deze blog heb gemaakt is dat men de verschillen niet uit elkaar kan halen en zo hoop ik het misverstand uit de wereld te helpen. Jezidisme heeft dan ook niets met de Islam te maken. Eerwraak komt echter vooral voor bij de Jezidische aanhangers. Veel mensen denken nog dat deze volk een Islamitische afkomst heeft, dus de naam van de moslims wordt zwartgemaakt in plaats van de Yazidi. Men zou eens moeten weten dat ze juist vijanden van elkaar zijn. De aanhangers van het Jezidisme hebben veel vijanden, waaronder de soennieten. Zij zijn één van de grootste vijanden. De Islamitische soennieten en vele andere opponenten zijn er van heilig overtuigd dat de Yazidi’s Satan aanbidden; de engel die de Yazidi’s aanbidden zou de duivel zijn en geen engel.


De pauwengel Melek Tawoes

Er leven vandaag de dag circa 75.000 Yazidi in West-Europa, 500.000 in de noorden van Irak en 150.000 in Kaukasië. In de Ottomaanse periode emigreerden ze massaal naar de Kaukasië en een ander klein deel van de Turkse Yezidi’s vertrokken vooral naar Duitsland. Uiteraard leven daar ook islamitische, christelijke en joodse Koerden. De Yezidi’s streven naar een onafhankelijke staat met een eigen land, genaamd Koerdistan. De Iraakse Koerdische Autonome Regio is het enige deel van Koerdistan dat officiële politieke erkenning kent, maar de landen Turkije, Perzië (Iran), Syrië en Armenië weigeren het. En terecht.


Kaart waarop Koerdistan als aparte staat is te zien

Had jij ooit gehoord over deze religie?
[ad#468×60 banner]

25 replies on “De godsdienst Jezidisme & Koerdische bevolking”

even een ander vraagje over de verkiezingen, vandaag las ik in de krant dat de nieuwe premier voor islamisering zou zorgen en juist NIET bij de eu wilt en alles probeert om dat tegen te houden. zijn ze nou wel of niet blij met hem dan ?

anyways, ik heb nog nooit gelezen over deze goddienst! ik vind het maar een beetje raar..

Nieuwe premier? Erdogan is opnieuw gekozen, dus er komt geen nieuwe premier. Gemiddeld 1 v.d.2 personen hebben op hem gestemt dus ik neem aan dat ze tevreden over hem zijn.

Grappig dat jij zegt dat de Koerden grotendeels Yezidi’s zijn maar, tegerlijkertijd ook zegt dat er rond de 700.000 á 800.000 leven. Dit zou betekenen dat er rond de miljoen Koerden leven?? Nou je zit er dan 34 miljoen naast.
En waarom zou een volk van 800.000 mensen een land willen hebben ter grote van Engeland. Zijn zij ook een onderdeel van de illuminatie??

Nou weet ik ook wel dat je niet echt van Koerden houdt uit een eerdere blog. Je had toen gezegt dat Koerden zijn de meest erge wezens ter wereld zijn.

Jij hebt er iedere keer over dat ze de Islam proberen te vernietigen maar zelf ben je toch fel tegen de Koerden. 80% van de Koerden zijn gewoon moslim. Of is dat ook weer een conspirasy.

Maar goed ik denk dat ik verder ga met het voorbereiden van een plan om Koerdistan op te richten.

Ik ben niet tegen Koerden, want ik ken zelf heel veel Koerden en ze zijn mijn vrienden 🙂

Ik heb het alleen over de groepen Koerden die Koerdistan willen oprichten en een ander religie hebben, niets meer, niets minder. Ik schreef er ook heel duidelijk bij dat er ook soennitische Koerden zijn, waarom zou ik dan ontkennen dat ze moslims zijn? Maar dat zijn de vijanden, dus als je het verschil niet kan uithalen weet ik het ook niet meer. Ik geef alleen informatie over welke religie ze hebben.. Ik scheer niet iedere Koerd over één kam. Ik ben niet naief om te denken dat een bepaalde volk slechts één religie heeft. Zo heb je ook Islamitische, Christelijke, Joodse en ongelovige Turken.

en met ”Koerden zijn de meest erge wezens ter wereld zijn” bedoelde ik uiteraard diegenen die het land Koerdistan willen stichten. Een beetje opletten a.u.b.

ik had wel gehoord over het jezidisme, ik kom zelf uit Armenië en de meeste Koerden die in het gebied in Armenië leven worden ook jezdi’s genoemd.
Maar de meesten Koerden die ik ken zijn wel islamitisch ( in NL)

Nu moet alleen onze Politieke Leiders de ballen krijgen om Noord-Irak binnen te vallen en daar blijven totdat alle koerden die Koerdistan/PKK/ en andere partijen dat te maken heeft met een onafhankelijke koerdische land oppakt. En daar ook blijft tot ze allemaal opgepakt zijn.

Er is al een autonome regio in Irak die Koerdistan heeft, met eigen taal en vlag, Whats Next people.

ISLAMITISCHE SLAGERIJ, MOSKEE, MOHAMMED EN HOOFDDOEK VROUW ALS HOOFDPRODUCT IN DE EUROPESE UNIE!

Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Pakistan-Syrië-Hezbollah-Hamas, een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof  Griekse toestanden nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt, Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

Ten eerste, het gratis onderhouden van nog meer Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; 80 miljoen Turken worden gestuurd en gecontroleerd door het directoraat religieuze Zaken van de Turkse overheid. Parasitaire leger des imams telt 98 000 betaalde leden, plus miljoenen fundamentalistische vrijwilligers en bloedzuigende Turkse leger met honderden duizenden paramilitairen; allemaal dromen in een grote “Gaza”. Als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Pakistan telt circa 140 miljoen Moslims die deels naar europa gedumpt zouden kunnen worden. Iran telt nu al 93 miljoen Moslims. Dit soort volkeren groeien nog steeds razendsnel, Noord Afrikanen, Arabieren van midden-oosten wachten op hun volgende hicret(heilige islamitische toht). Turkse sprekende centrale Aziatische landen kunnen via Turkije heel makkelijk binnendringen.

Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar. Gelet op de aantal partijen die nu al door de zogenaamde gestuurde Turkse en Marokkaanse leden niet meer kunnen functioneren! Deze herkomstland verbonden leden willen alle regels, alle wetten en normen aanpassen aan hun herkomstlandcultuur.

Gelet op het feit dat straks hier in Nederland, in het belang van de Nederlanders geen wetten meer kunnen aangenomen worden, gezien nu de wet tegen de rituele slachting door de Turkse Albayrak gecontroleerde Ledenraad van PvdA en andere infiltranten binnen CDA, GL en D66 gelijk een half wet gemaakt is, uiteindelijk door de Ledenraad van PvdA is er geen wet tegen de ritueel slachten, er is nu geen wet tegen de islamitische heilige slachting. Dit was de bedoeling van Turkije en van hele islamitische wereld! Het lukt nu al.

Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep, mogelijk grootste groep, verwachten de Turkse autoriteiten. Niet alleen in Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit heel grote groep kunnen creëren zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt…Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.
Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Anti Europese Turkse fundi’s willen nu zo snel mogelijk lid worden bij EU. Ze weten heel goed dat het vernietiging van EU van binnenuit mogelijk is… Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.

TURKIJE STEUNT MOSLIMTERRORISTEN IN IRAK, ISRAËL, ZUID KAUKASUS, BALKAN LANDEN, LIBANON EN SYRIË

In 2007 werd de belangrijke Sarafiya brug in Bagdad door terroristen opgeblazen. Turkije blijkt nu direct betrokken bij het opblazen van tenminste één brug in de Irakese hoofdstad. Turken hebben circa 3 000 terroristen gestationeerd in Noord Irak(Zuid Koerdistan)

De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie nu uit de nieuwe documenten die WikiLeaks zal publiceren blijkt dat de Turken zorgden dat er wapens naar Al Qaeda in Irak, Syrie, Libanon, Kosovo en Pakistan werden gesmokkeld en dat ze zelfs zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij terreuraanslagen in Bagdad, Libanon, Dagestan en noord Syrische steden.
Volgens de Arabische krant Al-Hayat bewijzen de geheime officiële documenten dat de Turkse autoriteiten toestemming gaven voor de smokkel van wapens en geld naar de Al Qaeda terroristen in Irak om nodige destabilisatie proces. Ook laten de documenten zien dat Turkije betrokken was bij onder andere het opblazen van een brug in Baghdad en werd er in 2009 bij terroristen munitie in beslag genomen dat gemarkeerd was met ‘made in Turkey’.
Eén van de documenten die door Al Hayat worden genoemd bevat een gecodeerd bericht dat zo te zien door een Amerikaanse inlichtingendienst werd verzonden. De tekst ‘Uit Turkije zijn grote hoeveelheden water aangekomen. Over een paar uur zullen grote golven Baghdad treffen. Sommige mensen zijn de irrigatiekanalen aan het verbreden’ lijkt te wijzen op het arriveren van wapens uit Turkije, bedoeld voor aanslagen en andere terreuracties in Baghdad.

De VS probeert in het licht van de komende nieuwe WikiLeaks publicaties de diplomatieke schade te beperken.’Deze onthullingen brengen de VS en onze belangen schade toe. Ze zullen over de hele wereld spanning creëren in de relaties tussen onze diplomaten en onze vrienden… Als het vertrouwen (van andere overheden) beschadigd wordt en op de voorpagina van de kranten of in het nieuws van radio en tv belandt, heeft dat een impact,’ aldus P.J. Crowley, woordvoerder van het Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

Het is echter maar de vraag of Amerika en Europa aandacht zullen durven besteden aan de Turkse steun voor de moslimterroristen in Irak . Hierdoor zou immers de conclusie moeten worden getrokken dat Turkije geen betrouwbare bondgenoot is, dubbelspel speelt en de recente aansluiting van Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Syrië-Hezbollah-Hamas daarom bloedserieus is en een direct gevaar oplevert voor de NAVO en het Westen. Ook moet dan definitief worden toegegeven dat de Turken absoluut niet bij de Europese Unie horen.

In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islamscholen expanderen als paddestoelen. Een nieuwe moskee bouwen in Krommenie, een voorbereiding, is niet anders dan de nodige structuurbouw en gestuurd wordt vanuit Turkije. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.
Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner omdat moslimbevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!
Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert  allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…
In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabia is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.
Al die islamitische landen zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren  krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.
Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren  roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen  Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met  Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote  waanzin.
Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat  volkeren als Pashtu’s en  Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s  administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en dit als “land  Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.
Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig. Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.
Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.
Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft  4. grootste leger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP  is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.
Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.
Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!

ISLAMITISCHE SLAGERIJEN

Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Marokkanen zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Nederlanders in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Nederlanders kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Nederlanders vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder hun controle.
De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.
Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen.  Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.
Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de  wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.
Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europa een staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie. Zogenaamde PVDA en CDA leden, infiltranten die onder Moslim dictators opereren weer in actie: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda  komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.

Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren, honden gaan ze zeker bestrijden. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn…Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.

Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt. In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…
De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!

Turkse vergadering op 19-06-2011  in Krommenie: 

”lokale gelovigen” waren er  niet meer dan 60 á 80 mensen, Niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-slamitische nationalisme.
De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren, bij elkaar gebracht gebracht. Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!
In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen met de grote steden beperkt blijft. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen de dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding gaat gewoon door. Voor in Krommenie wonende max. 80 Sunnitische Turken een moskee bouwen die eigenlijk voor 3000 man bedoelt is, ontmaskerd heel veel!
Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangen in het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit al deze moskeen Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten.
Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt  bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om  miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal  grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.
Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondom hoofddoek, moskee minaretten en halal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden. De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
Hier willen mensen geen stenigen,  geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook  geen mensenoffers en  willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.

>>> Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen: Moslims die nog steeds binnenkomen zijn helemaal niet verlicht, maar vooral emotioneel en feodal-nationalistisch, en daardoor tamelijk intolerant. Ze zijn bijvoorbeeld tegen de muziek, kunst en cultuur, omdat in de Islamitische landen muziek en kunst verboden is. Dit willen ze ook hier toepassen. Een Marokkaan die vanuit moskee Allah Akbar zingende imam kent, wilt graag eerst een moskee laten bouwen. Imam die uit een minaret Allah akbar zingt, blijf ook in Nederland als “zanger” en verder is alles weer verboden.. Welke cultuur hebben ze dan? Dit is geen cultuur, maar een soort anticultuur, bestaat uit een paar simpele elementen: ISLAMITISCHE SLAGERIJ, IMAM OP DE HOGE MINARETTEN, ZOONTJE S DIE ALLEMAAL MOHAMMED HETEN EN EEN HOOFDDOEKVROUW. Noemt “hoogopgeleide elite” dit soort fatale toestanden zijn ideale multiculturele samenleving?.

>>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslim_dictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet of Ali…] in deze steden, bij de 600 000 geboortes waarvan ouders Turkse of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!

>>> Dankzij slechte bestuurders, een “inburgeringcursus” volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste haar derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt, vormt het kern van de nieuwe machtontwikkeling: toekomst van hoogopgeleide elite is ook in handen van deze mobiele zoontjes fabriek van der woestijnen gevallen!

>>> Dankzij slechte bestuurders, agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen krijgen enorme belasting geld, onder andere voor de utopische “integratie” projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz…

>>> Dankzij slechte bestuurders, ontstaat er een nieuwe type ambtenaren laag die zich continue met een vijandelijke structuur moet bezighouden, dit kost kapitaal en daardoor zakt Nederlandse economie steeds verder weg.

>>> Dankzij slechte bestuurders, zien we steeds meer anti-Nederlandse wijken waarin een soort derde land cultuur begint te domineren. Een demografische, culturele en genetische ondergang van de eerste orde en van historische proporties, een ondraaglijke last voor elke beschaafde cultuur en volk.

>>> Na ons zondvloed: elite leden legen de pensioenfondsen. Toen maakte Den Uyl zijn massale migratie van miljoenen Moslims mogelijk en nu zit zijn zoon Xander den Uyl, Vice-voorzitter van ABP met zijn grootste diefstal operatie der eeuwen. Miljarden van pensioenfondsen verdwijnen in de zakken van de elite leden die ook massa immigratie van de Moslims niet willen stoppen. Dankzij hem verdienen aantal criminele adviseurs €10.- miljoen per jaar!

Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!

Kan Friesland een oplossing bieden voor Turkije inzake de koerdische minderheid ?
Terroriseren de Friezen ook Nederland ?
Vermoorden de Friezen ook onschuldige baby’s, kinderen, hoogbejaarde mannen en hoogbejaarde (zwangere) vrouwen ? 30 Jaar lang ? Dit zijn geen Koerden. Turkije leeft en heeft altijd in harmonie samengeleeft met koerden, maar er zijn wereldmachten, die de Turkije willen opsplitsen c.q. willen delen. Terroristen worden gesponsord uit de Europese kas. Midden Oosten zijn voor de wereldmachten altijd een doorn in het oog geweest. Kijk maar naar de landen waar heel veel democratie en vrijheid is gebracht. Voorbeelden genoeg. Pakistan, Irak, Afghanistan, Syrie. Wie is er straks aan de beurt ? Iran heeft ook democratie en vrijheid nodig en daarna is het de beurt aan Turkije. De landen die hier democratie en mensenrechten hebben gebracht moeten eerst kijken naar hun eigen mensenrechten en democratie, die buitengewoon tekortschiet. Het zijn allemaal ” bloedzuigers ” die niet schromen alle middelen in te zetten om hun toekomstige eigen (financiele) belangen te waarborgen. Als je geen lering trekt uit de geschiedenis herhaalt de geschiedenis zich.

Het westen is financieel verzwakt door de explosieve groeiende Moslims te onderhouden.

Nog meer moslims binnen halen is georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.

Hiervan profiteren China en Moslimlanden zelf; de islam is in het centrum van het debat in het Westen, omdat hier 58 miljoen tellende grote moslimpopulaties zich heel snel verbreiden tot de platteland van de EU landen. Vroeger was dit niet het geval. Al zouden we het willen, we kunnen ons moeilijker aan de culturele invloed van de islam onttrekken. Demografisch gezien worden allochtone groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Islamitische wangedrag wordt door de blinde politicus als godsdienst beschouwd. CDA, PVDA, D66 en GL steunen Islamitische verbreiding in Nederland. “….kijk naar je omgeving, er zijn enkele homo’s en bejaarden achtergebleven, moeten we ons met deze mensen integreren?”, zegt Imam A. Karim. Deze imam weet heel goed dat er veel Nederlandse politicus achter hem staan…Blijkbaar zit de vijand niet in de woestijnen, deze jihadisten streven ernaar de Europese samenlevingen zo snel mogelijk te ontwrichten. Ongeveer 80% van de activiteiten is gewijd aan de zeer vijandelijke “kafir” en die staat in alle moskeen centraal. De militante islamitische groepen die zich als gematigd manifesteren, vinden steeds meer steun onder de Moslim migranten. Door deze doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen, het opkomend Islamisering in Nederlandse steden, de explosieve opmars van de krachten achter vijfde colonne van 2 miljoen Moslims wordt zeker het verval van de maatschappij. Grote groepen van Turken, Marokkanen en Somaliërs noemen Nederlanders “kafir” . Een moslim is ten strengste verboden om religieuze interactie met een “kafir” hebben, behalve pogingen tot bekering. Volgens de ideologie van de politieke islam, wordt onderscheid gemaakt tussen een moslim en een niet-moslim: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een niet-moslims. Hoe achterlijker deze massa hoe groter de toewijding en het bijhorend fanatisme. In het westen zie je de islam qua macht toenemen, de achilleshiel zijn de imam’s en corrupte politicus. In het westen worden intolerante imam’s met open armen opgevangen. Barbarij, politiek geweld, wreedheid komen nu naar Nederland. Dat is wat de islam ons brengt en niets anders! Tel eens het aantal hoofddoekjes die sinds 8 jaar bijkwamen. Moslims zijn alleen maar “nog” achterlijker geworden. Hoeveel christenen verlaten de kerk en zijn ex-christenen geworden na de komst van deze massa moslims naar Nederland! Vandaag staan ze ten schande omwille van de agressie tegen de dieren in naam van de slachtfeest! Diep triest wat er deze dagen met al die miljoenen dieren gebeurd! Barbaarse massahysterie onder de naam van “offerfeest” en hun achterlijke miljoenen criminelen dienen zich te schamen voor al dit dierenleed!
Het is verrassend hoe veel van in Nederland wonende Moslims, Nederlanders als hun ware vijand noemen. Tijdens offerfeest wordt in veel moskeen over de “kafir’s” gesproken, verbod op de rituele slachting van dieren wordt als argument gebruikt om nog meer Moslims te organiseren. Imams noemen Nederlanders “kafir”. De politieke islam heerst nu ook in Nederland. De Islam is neerbuigend richting het Westen…Ze stromen massaal binnen en geliktijdig noemen ze de Nederlanders hun vijanden, Moslims discrimineren openlijk.
Na de jihadisten succes in Libië, gaat ayatollah Khamenei verder: “Arabische moslims moeten een internationaal islamitisch machtsblok vormen”, de Iraanse leider noemt het westen vanwege politieke en economische malaise zwakker dan ooit.
Dankzij de westerse schurken zijn de Jihadisten van Libië aan de macht gekomen, Tunesië en Egypte krijgen hun enge islamitische regimes op een gevaarlijkere niveau terug. De kern van hele islamitische dictatuur, Saudische dictatuur wordt beschermd door de westerse elite. Als we het hebben over dictatuur, het ontbreken van een grondwet en van rechten voor de vrouwen en de minderheden, dan is het wel dààr waar opgetreden dient te worden. Ideologische bron van alle Arabische dictaturen, de gevaarlijke Islam heerst overal… De islamieten zitten in een positie als een hefboom door hun geografische ligging. Egypte onder de invloed van de Moslim Broederschap, gesteund door de Turkse moslims kan nu toegang krijgen tot de geavanceerde westerse wapens. Controle van Egypte over het Suez-kanaal zou de controle betekenen over de kortste route van Europa naar de Indische Oceaan en een directe invloed op de 1,8 miljoen vaten olie per dag die door het kanaal worden vervoerd.
Islamitische dictatuur molla Khamenei is enthousiast over de politieke veranderingen in Arabische landen. ‘Het lijdt geen twijfel dat ze in ieder islamitisch land zullen leiden tot wat we in Libie hebben gezien.’ De islamieten controleren olievelden, bewapend via Iran gesmokkelde chemische wapens.

Na Egypte zijn er nog Jemen en Somalië. Islamieten kunnen de controle grijpen over het land en een beroep doen op Turkse erkenning en veiligheidsgaranties. Dan zouden de islamieten ook de toegang tot de Straat van Bab el-Mandab beheersen waardoor 4,8 miljoen vaten per dag aan olieopbrengst worden verscheept, en de toegang tot de Rode Zee. Bovendien zouden zij in staat zijn om de Somalische piraten te ondersteunen en kunnen helpen bij het opzetten van een Somalische staat. wat dit betreft is NAVO beleid totaal antiwesters.
Heilige tocht van zwaar geïndoctrineerde moslims naar Europa blijft een vaste job van de Europese schurken. Naast de Turken en Marokkanen stromen ook brutale Somaliërs, Bulgaarse Moslims binnen. Hierdoor het aantal islamitische “gebedsruimtes” en moskeeën groeit nog steeds. Ook zijn gebedsruimtes binnen Nederlandse Universiteiten afgedwongen, evenals gescheiden loketten, taallessen en inburgeringcursussen etc. Er zijn veel Islamitische scholen bijgekomen. Vanaf het begin hebben de moslims veel volkeren overvallen, gekoloniseerd en waar mogelijk geïslamiseerd en hun productiviteit in de vorm van belastingen uitgebuit.
Islam bewijst constant geen godsdienst te zijn maar een onredelijke, onvrije, enge, strenge ideologie, waaruit ontsnappen levensgevaarlijk is. Als we naar alle moslimlanden kijken zien we, vervolging, discriminatie, eenzame opsluiting, moord, verbanning en noem maar op. Bijna alle Arabische landen zitten continue in oorlog met de buurlanden. Turkije zegt openlijk dat alle buren vijanden zijn.
Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. De helft van de bevolking zit gesluierd thuis, de andere helft is 5 maal daags bezig een ernstige hernia op te lopen. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. Het gevaarlijkste van de Islam is dat als die ideologie de overhand krijgt, alle vooruitgang stopt. Het is tijd om ons heel erg goed voor te bereiden op het allerergste.

De vrijheid als kern van de Europese verlichting bestaat niet in de islam. Europa heeft in een moeizame strijd afscheid genomen van het idee van de almachtigheid van een religie. De niet-moslim is volgens de islam een onvolmaakt mens, kritiek op moslims is verboden en het verlaten van de islam wordt met de dood bestraft. En deze religie hebben we de kans gegeven zich binnen 30 jaar definitief in Europa te vestigen…De strijd tussen het Westen en de Islam is namelijk al heel oud en laait met tussenpozen telkens weer op. Deze strijd vergt bovendien echte offers en leidt tot veel leed, zeker ook aan Westerse kant.
Wanneer er meer moslims zijn, dan niet moslims transformeert een democratie in een theocratie. Islam is de grootste bedreiging voor vrije landen…Deze bezadigde, oude heren vergeten, dat deze Moslims die ze nog steeds binnenhalen een nucleaire wapens worden, ook onder hun voeten. De eeuwenoude indoctrinatie van mensen in de islam zit in hun DNA. Generatie op generatie is geleerd dat islam hun identiteit is. Hun binding met familie, stam en hun verleden. Dat is nog eens iets anders dan fascisme en communisme. Oude garde die zich elite noemt maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten.
Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld en met name de Turks Islamitische AKP en Arabische Broederschap die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van Turkse Arabische cultuur.
Hoe lang mogen Saoedi-Arabië, Turkije, Pakistan, Iran, Marokko en Somalië openlijk de moslims in Europa aansturen?
Dictatoriale moslimlanden hebben door hun oliedollars decennia lang de politiek georganiseerde islam in Europa met veel geld verzorgd, vooral de Moslimbroederschap en AKP componenten Fetullah, rabita, diyanet en Milli Gorus profiteerden daarvan. De directe inmenging van Turkije en Marokko in de lotgevallen van de moslims echter is voor de toekomst nog veel gevaarlijker.
Nederland heeft het recht zijn eigen cultuur te behouden en dient zich niet gedienstig neer te leggen bij middeleeuwse opvattingen die het westen eeuwen terug al heeft overwonnen. Evolutie is vooruitgang dan zet je de klok geen eeuwen terug door lieden te volgen die een verschrikkelijk “systeem” van onderdrukking/onderwerping aanhangen. Zolang Europa niets doet aan de expansie van de moslims/islam hier, zal heel Europa een kruitvat worden. Europese politici die voor Moslims en tegen eigen land zijn, zijn gewoon knettergek en onwetend.
Het moet verboden worden dat mensen met een dubbele nationaliteit aan verkiezingen voor staatsposten meedoen. Alle kamerleden en staatsambtenaren met een dubbele nationaliteit moeten van hun stoel gezet worden. Het is niet normaal dat de agenten van Arabische koningen en Turkse staat in feite in de regering zitten. Het is niet loyaal en staat niet echt voor groot vertrouwen. Demografisch gezien worden allochtone groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Dat zal onmisbaar tegen autochtone Nederlanders werken, tegen de nationale cultuur en tradities. Maar de Nederlandse cultuur en mentaliteit staat al langere tijd onder zware druk en invloed van de islamitische achterlijkheid. Op deze manier is het snel afgelopen met de Nederlandse nationale identiteit over een paar generaties. Is dat wat wij allemaal willen?

Op dit moment wil de regering de kwestie over de bouw van moskeeën en minaretten niet eens bekijken. Een in ons land gebruikelijke struisvogel politiek, uit angst voor islamitisch electoraat natuurlijk. Maar het wordt onvermijdelijk. Het is tijd om alle subsidies aan alle islamitische kantoren en centra afschaffen en personeel af laten vloeien. Er zijn al een duizend en een diverse islamitische instellingen van alle denkbare kaliber en richtlijnen. Toch mislukken al decennia lang alle inburgeringprogramma’s.
Dankzij die instellingen blijven moslims een aparte bevolkingsgroep. Voor de keurige heropvoeding van straatjongeren, voor de veiligheid en terrorismebestrijding doen ze ook niets. Het is geen geheim dat moslimorganisaties veel geld van rijke islamlanden en geheime organisaties ontvangen. Het geld is niet voor verbetering van een inburgeringproces of een extra les Nederlands, maar vóór het produceren van islamslaven en versterking van islamisering van ons land en héél Europa.

Alle Islamitische scholen moeten dicht. Het is geen democratie maar een puur zelf beschermende maatregel op basis van Natuur-wetten en gezond verstand: Europeanen met een antidemocratische mentaliteit en levensvisie opvoeden en ontwikkelen is een georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.

@Wazzaa waarom zou dit met de illuminati te maken hebben?
ik snap het niet :$

Leugenaar, jij wil alleen Koerden zwart maken. Het kan zijn dat je jaloers bent op hun welvaart of dat je in het verleden een akkevietje met hun hebt gehad. Maarja wat ga je allemaal slecht praten over Koerden terwijl je niks van hun af weet. Ik neem aan dat je turk bent, wij praten toch ook niet slecht over jullie wat ga je allemaal zo praten.
Kijk maar eerst naar je eigen land of helemaal eerst naar je eigen (ehh junk).

Ja, ik ben Turks maar niet nationalistisch ingesteld, dus zou niet weten waarom je jaloers moet zijn op een ander volk. Deze religie bestaat en er zijn aanhangers, dus waarom zou ik nonsens uitkramen als het algemeen bekend is?

Oude garde ervaart ‘een zeker gevoel van opluchting’ na de val van het kabinet.

De Moslim organisaties zijn ook blij omdat het rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, Moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en het heilige massa verzameling kan weer ongestoord voortgezet worden.
Massa immigratie is weer gered, moslimlanden zijn zeer tevreden. Ambtenaren klasse is hard aan het werk. Feestende PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen islamitische afvalputje niet in gevaar, ze gedragen zich als islamitische verlenging.
Mohammed’s, Mehmet’s, Ali ‘s, Newzat’s kunnen weer aan het werk: “… Nevzat K. werd in Turkije ook al eens veroordeeld voor moord, maar in 2007 kwam hij naar Nederland en kreeg verblijfsvergunning. (…) Het hof acht bewezen dat Nevzat K.. de 32-jarige Çakmakçi-Erbas op 10 augustus 2009 met messteken om het leven heeft gebracht. Dat gebeurde op klaarlichte dag op de parkeerplaats voor haar crèche Moeders Schoot in Amsterdam-West. K. besloop haar van achteren en stak met een groot mes bijna 20 keer op haar in. Hij bleef steken toen Erbas zich omdraaide en zich verweerde en ging door toen zij in elkaar zakte. …”.

“…Stratmann van juwelierszaak Lapidee aan de Beeklaan in Den Haag werd vorige week woensdag overvallen en neergeschoten door twee mannen, Ziya B. en Sandro Grigolia.(…) Het gaat om de 19-jarige Ziya B., die dinsdag rond middernacht in de Haagse Schilderswijk is gearresteerd, meldt de politie Haaglanden woensdag. De tweede verdachte, Sandro Grigolia (19), is nog voortvluchtig….” Hoeveel van de criminelen die de laatste jaren binnendrongen hebben verblijf papieren gekregen?
Miljoenen criminelen uit Moslimlanden wachten ook op hun kansen.
Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast.
Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.
Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. Om niet het gevaar te lopen bij de verdere uitbreiding van deze Moslimenclaves, wordt gezocht naar de aanvullende internationale moslimorganisaties.

De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van Bureaucratische kaste moet drastisch ingeperkt worden. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende regeltjes schrappen. Ambtenaren die zich op kosten van de belastingbetaler wentelen in een luxe die diezelfde belastingbetalers zich niet op hun werkplek kunnen veroorloven.
40% van de ambtenaren zijn grotendeels met de moslim immigratie bezig. Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun “nieuwkomers” bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord. Kennelijk worden grotsteden dus bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden. Ze kijken nergens heen en kunnen altijd uitwijken naar één van hun vakantieoptrekjes!
De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.
Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen. Als er bezuinigd moet worden dan met z’n allen. Laten we echter niet vergeten dat het fatale Moslim Immigratie miljarden heeft gekost.
De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen.
Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.
Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.

 
 

De probleemsteden!
 
Politieke partijen van Kunduz coalitie zijn niet bereid fundamentele hervormingen bij de overheid door te voeren en daarmee bedoelen we een coalitie die niet voor ieder overheidstekort de belastingkaart trekt maar bereid is de overheidsorganisatie te herstructureren en de uitgaven van de overheid in de klauw te houden. Deze politieke partijen zijn niet bereid om Provinciale Staten en Waterschappen opheffen en de taken onderbrengen bij ministeries en gemeenten.
Onder druk van Brussel heeft de Kunduz groep verdere lastenverzwaring in overbelast Nederland voorgesteld en weigert om echte bezuinigingen door te voeren waar draagvlak voor is.
Van de Kunduz-coalitie hebben GroenLinks en D66 het meeste profijt, er wordt niet zo veel op hun elite constructie bezuinigd. Door de oude garde “eigen cultuur” genoemde, bloedige rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, moskeebouw, uithuwelijk met de neef en nicht en eerwraak is weer gered.
De Kunduz alliantie wil de verdragen met Turkije en Marokko over de export van uitkeringen niet stopzetten. Turken die in Nederland wonen slepen per jaar circa 12 miljard Euro naar corrupt en doortrapt land als Turkije. Miljoenen Euro’s stromen naar Afghaanse Moslims, Marokkaanse bendes nemen per jaar ca. 9 miljard Euro mee naar hun heilige land waar ze niet willen wonen!?. Sociale Verzekeringsbank wist jaren dat de Marokkaanse en Turkse gezinnen gebruikmaken van dubbele kinderbijslag voor kinderen die in het land van herkomst wonen. Uit een steekproef van bleek dat er 73 procent van de Marokkaanse, Somalische en Turkse gezinnen frauderen. Het is toch niet te geloven dat van onze zuur en duur verdiende belastinggeld moslimlanden worden onderhouden! Ze krijgen gewoon geld cadeau! Ook al wordt de boel aantoonbaar opgelicht. Nederland is financieel verzwakt door de explosief groeiende Moslims te onderhouden. Dit omvat niet alleen uitkeringen (WW, WAO, Bijstand, AOW, kinderbijslag, plus de sociale lasten, plus vrijstelling van plaatselijke belastingen, maar ook huisvesting, scholing, gezondheidszorg, subsidies en niet te vergeten de kosten van het hele begeleidende apparaat van sociale diensten, justitie en advocaten, Hadj, de bedevaart naar Mekka (€25.000.- per persoon), militaire diensten in Turkije (€10.000.- per persoon) voor de honderden duizenden uitkeringstrekkers.

Goed georganiseerde Turkse en Marokkaanse bendes hebben in Nederland de handel en smokkel in heroïne stevig in handen. Door de grootschalige instroom van uitkering gerechtigden geeft aan dat ook in veel gemeenten onevenredig groot aantal Turken en Marokkanen kunstmatig “ambtenaar” worden. Het zijn het vooral goed georganiseerde, geïndoctrineerde jonge generaties die via “positieve discriminatie” voorrang krijgen. Turkse en Marokkaanse organisaties zijn vaak opgebouwd uit bloedverwanten. Via neef nicht fokkerij uitgebreide familieverwantschap is een ultieme basis voor de zware criminaliteit. Overal zien we gesloten cellen die ook in de politieke partijen infiltreren. Velen ven hen zitten in de uitkeringen en regelen rustig de handel vanuit landen als Afghanistan, Pakistan, Noord Afrika via Turkije en Marokko naar Nederland en verder. De Turkse Kamer van Koophandel heeft uitgerekend welke plaats de heroïnehandel in de Turkse economie inneemt:de omzet van criminele activiteiten van de maffia bedraagt 85 miljard dollar. Dat komt neer circa op een derde van het Turkse nationaal inkomen.

Turken slikken miljarden in via non-stop uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende Turken, daar boven op komt nog 2,5 miljard om Turkije rijp te maken voor de EU lidmaatschappij. Er wordt ook via Malafide bedrijven miljarden belastinggeld naar Turkije doorgesluisd. Ongeveer 81% van de Turkse bedrijven in Nederland zijn alleen met het uitbuiting van Nederland bezig:uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven, religieuze handelaars, supermarktketens en alle andere malafide organisaties vernietigen Nederlandse economie en nemen miljarden Euro’s mee naar Turkije. En wij maar bezuinigen. Nederland maar steeds armer, Turkije steeds rijker En zo zie je maar weer waarom wij als Nederlanders moeten bezuinigen. Onze staats kas wordt leeg geroofd door parasitaire zakkenvullers die hier na toe komen en als ze alles hebben binnen gehaald hebben gaan ze terug om een goed leven te leiden van onze centen. De Kunduz groep zorgt voor deze frauderende massa, zorgt ook dat elk jaar 150.000 bijkomen, waarvan het gros moslim is. Ook al is de meerderheid hier op tegen. Maar het wordt ons gewoon de strot doorgedrukt om dictatoriale moslimlanden vriend te houden.
Met de Kunduz coalitie worden Probleemsteden groter. Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral niet_Europese bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische verandering aan de gang.
De meerderheid van de inwoners van Amsterdam is allochtoon. Sinds 1974 is de autochtone bevolking in de hoofdstad meer dan gehalveerd. Men vertrok omdat niet-westerse allochtonen via “positief discriminatie” voorrang kregen bij de toewijzing van woningen, onderwijs en werk! Amsterdam Zuidoost bestaat 82% van de bevolking uit niet-westerse immigranten. De 18% inheemse Nederlanders bestaat voornamelijk uit 50-plussers. De kolonisatie van Amsterdam-Zuidoost door niet-westerse immigranten is niet alleen het gevolg van een hoog geboortecijfer onder niet-westerse allochtonen. Een andere voorbeeld daarvan is de situatie in Amsterdam-West. In dit stadsdeel wonen ca. 220.000 mensen. Daarvan is 13 % Nederlanders. Deze staatsdeel is nu totaal onleefbaar geworden. Een directe gevolg was dat een oorlogsmonument heeft plaats moeten maken voor de bouw van een moskee. Het is veel meer een gevolg van de aanhoudende immigratiestromen en het gerichte voorkeursbeleid van de almachtige PvdA, CDA, D66 en Groenlinks die het aantal inheemse inwoners willen minimaliseren. Groei van anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66. Veel politici, top ambtenaren, bonussen vreters en gemeente bestuurders investeren juist in deze massa om aan de macht te blijven. Deze politici gedragen zich als de verlenging van Moslimlanden. J. Cohen en PVDA top ambtenaren zijn nog niet klaar met de bouw van de grootste Europese moskee in Amsterdam. Hij was weer bij een bijenkomst van Moslims en gaf ze zelfde adviezen om verder te gaan. Wat een schaamteloze hypocrisie.
Cijfers van het Centrum voor Onderzoek en Statistiek van de gemeente Rotterdam wijzen uit dat momenteel meerderheid van de stad allochtoon is. 30 jaar geleden de scholen uit overwegend Nederlandse leerlingen, inmiddels bestaat de leerlingenpopulatie voor 90% uit allochtonen met als overgrote meerderheid Turkse en Marokkaanse leerlingen. Het niveau van onderwijs is enorm gedaald. In sommige wijken lesgeven is bijna onmogelijk geworden. Agressieve Moslim kinderen met heel slechte familie opvoeding trekken alles naar beneden. Met een IQ van ca. 82 is het moeilijk te onderscheiden wat goed of kwaad is. R. Plasterk (PVDA) wilt betere onderwijs en nog meer innovatie. Plasterk ziet zich echter geconfronteerd met de eisen van de arbeidsmarkt die zich richt op technologische kennis en innovatie. Daarvoor zijn goed opgeleide mensen nodig op middelbaar en hoger beroepsniveau. Echter is de mens is nog steeds de basis. In de grote steden, in het hart van economische centra met zo’n rare jeugd kan men alleen ondergaan…
Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 50% gezakt. En ziet Den Haag er net zo uit als veel andere steden waar de islam de dienst uit maakt: gebouwen met TV schotels, met daartussen mannen met baarden en vrouwen/meisjes die schichtig in een uniform over straat lopen.

Ook Utrecht lijkt ten prooi te vallen aan Moslims; in de studie van de gemeente Utrecht wordt een allochtoon gedefinieerd als een persoon die in het buitenland is geboren, of van wie de ouders in het buitenland zijn geboren. Met deze manipulatie willen de niet gekozen burgemeesters van tijd winnen. Zo worden er in de moskeen in Utrecht twee gemeentelijke loketten geplaatst, één voor de vrouwen en één voor de mannen. In deze crisistijd met de belastinggeld nog meer moskeebezoekers stimuleren is een complot tegen de Utrechtse bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de verraderlijke politieke partijen. Door de verraderlijke politieke partijen geïnstalleerde duizenden kunstmatige “positief discriminatie ambtenaren” plunderen op hun beurt gemeentekas en trekken ook nog meer Moslims binnen.
Gestuurde bewegingen uit Moslimlanden hebben op dit moment slechts een bindende ideologie en gesubsidieerde organisaties nodig, vaak met aanzienlijke macht achter de schermen. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer. Wel koestert men de wens de invloed van de Turkse staat in Nederland en andere landen te vergroten en de expansie van ‘Turksheid’ tot stand te brengen. Assimilatie en ‘vernederlandsing’ moeten dus tot elke prijs voorkomen worden. Moslims uiten vrees voor het opgroeien van generaties mensen van Turkse of Arabische afkomst, die noch Turk/Marokkaan, noch Nederlander zijn, maar een ondefinieerbare mengeling van culturen. Moslims die geen waarde hechten aan hun Turkse of Arabische achtergrond, valt minachting ten deel. Zoals aangegeven wordt de band met het vaderland op allerlei manieren nauw gehouden en wordt dit in aanzienlijke mate vanuit Moslimlanden georkestreerd en hun macht binnen de PVDA, CDA, GL en D66 wordt groter.
Verwar deze dubieuze constructie echter niet met de voor een democratie cruciaal fenomeen als de buiten-parlementaire beweging.
Het beleid is dus geen directe afspiegeling van de realiteit, terwijl moslims geen enkele binding hebben met de gemeente en hun hier geboren kinderen door de zware sekte opvoeding en indoctrinatie zich nog meer Turk of Marokkaan voelen, wordt het kritiek tegen het slopproces van de stad niet serieus genomen.
In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht wordt de meerderheid van de kinderen tot achttien jaar gevormd door niet-westerse allochtonen. In 2015 zal de grote meerderheid van de hele bevolking van de Randstad bestaan uit niet-westerse allochtonen.
 
Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.

Turken en Marokkanen vormen de grootste groep. Somaliërs en Marokkanen groeien momenteel het snelst: plat gefokte Somalische vrouwen kunnen niet meer op straat lopen. Immers hier geboren kinderen uit Turkse of Marokkaanse ouders, die zelf al hier geboren waren tellen niet meer mee. Dat zijn er steeds meer. Iedereen had dit kunnen zien aankomen: tussen 1980 en 2012 het aantal Marokkanen van 20.000 naar 560.000 gestegen! Turken nog meer… Als in 2032 weer 25 jaar verstreken zijn, zullen het er bij beide groepen ca 2.3 – 2.8 miljoen zijn. Het aantal Somaliërs enz. zal dan net zo groot zijn als nu het aantal Marokkanen en Turken. “Op 1 januari 2011 telde Nederland 1,2 miljoen personen met de Nederlandse en minimaal één andere nationaliteit. Dat is per saldo 40 duizend meer dan een jaar eerder. Bijna de helft van de Nederlanders met een meervoudige nationaliteit heeft ook de Turkse of de Marokkaanse nationaliteit.” CBS.
De situatie is dramatisch. Dat is door de opeenvolgende regeringen vakkundig verziekt. Er zijn zomaar de meest ongepaste vreemdelingen van de aarde naar Nederland getrokken. Die zijn door huwelijken met de bevolking daar geheel op ingegaan. Moslims mogen alleen met moslims trouwen. Kolonisatie via de baarmoeder heet dat. U kunt gerust zeggen dat de toestand in alle grote steden is ronduit vreselijk en vaak ook gevaarlijk. Vrouwen worden door de onontwikkelde massa, “hoer”, mannen “zieke homo” genoemd en bespuugd. Grote steden hebben geen tranen meer om te huilen. Ze zijn al lang verloren, verkocht en verraden.

 
 
Doorgaan is ramp
 
Ouders in de bijstand. Met 7 kinderen in de wajong die weer met hun neef en nichtjes aan het rommelen zijn. Deze moeten elke 3 maanden melden bij de instanties, dat ze woonachtig zijn in Nederland. Huwelijksmigratie zgn. gezinshereniging van de Moslims is het grootste kwaad omdat via nicht en neef huwelijken sprake is van een constante instroom. Kunstmatige vergroting van dit soort ongewenste volkeren wordt onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de niet naturelle Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Met de huidige grootte van de moslimbevolking is het zo goed als zeker dat er de komende 25 jaar onvoldoende voedsel en energie zal zijn. De ‘elite ‘heeft dus een misdadige, bijna onomkeerbare situatie geschapen, welbewust. De duisterheid van hun motieven is voor een gewoon mens nauwelijks te lezen of te vermoeden,maar willens en wetens hebben de bureaucraten het land kapot gemaakt,want dat is gebeurd:de grote steden zijn de machtscentra,die stuk voor stuk (snelvolgen A’dam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Eindhoven,Tilburg enz)in handen komen van fanatieke of onverschillige islam georiënteerde uitstoot. Over maximaal 10 jaar dicteert m.i. de islam de landelijke verkiezingen. Dan is het over en uit. Als men realistisch bekijkt wonen onze kinderen en kleinkinderen straks tussen 7 miljoen niet westerse allochtonen en Nederland is dan (over 20 jaar) volledig overgenomen. Wanneer de immigratie niet drastisch afneemt, zullen steeds meer van onze kinderen op het oorlogspad gestuurd worden om aan meer voedsel en energie te komen. Maar dat kan ook niet meer met de meerderheid die een IQ van ca. 82 heeft, die alleen aan de moskee minaretten kijkt, aan de halal-hypotheek denkt, maagden dromt, met de neef en nichtjes trouwt, bloed spuit op de kinderen om slacht feest te vieren. Onze geschiedenis kan in de vuilnisbak of heeft een geweldige wending genomen, Nederland de vergaarbak van de wereld zal dit in de toekomst niet meer kunnen opbrengen, geen geld en geen kennis meer, verval verzakking verrotting afbraak en sloop zijn het gevolg. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Massa ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk. Tot zo lang is dit een bedrog!
 

Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Om de illegale immigratie en de infiltratie van indringers te stoppen, heeft men een nieuwe bevolkingsbeleid nodig. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Waarom hebben de meeste mensen van de grotsteden zich laten verdrijven door de politiek van binnenuit?! Hoe lang gaat dit nog door b.v. in de rest van Nederland? Wanneer zeggen we niet, genoeg is genoeg, als het te laat is?
Stem niet op de partijen die Islamitische expansie niet willen stoppen.
 
Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de verblijfsrecht en wordt uitgewezen.
Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
 
De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
 
Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
 
 
De dubbele nationaliteit af te schaffen.
 
Uithuwelijk is een wapen voor de islamitische macht verbreiding. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Als een vrouw dit niet wil, en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 
Het is nu bewezen dat de hele groep niet westerse allochtonen die nu in Nederland woont op geen enkele wijze een bijdrage levert aan de maatschappij, of economie. Er zullen altijd individuele uitzonderingen zijn, maar de groep is een verliespost op alle punten.
 
Men had gedacht dat ze, net als Grieken, Spanjaarden, of Italianen, weer naar huis zouden gaan na gedane arbeid. Of zouden assimileren, zoals Zuid Molukkers, of Surinamers en alle andere westerse allochtonen. Maar niet westerse allochtonen zijn anders. Het is een slecht huwelijk, dat nog een crisis nodig heeft om te ontploffen.
Het complete gebrek aan mensenrechten en het expansie programma van het regime beperken zich niet tot de middenoosten en Noord_Afrika. Turkije bepleit een actieve export van haar “jonge” islamitische bevolking. Gelijkgezinde groepen in Afghanistan, Irak, Libanon (Hezbollah), Palestina (Hamas en Islamitische Jihad) worden door de machthebbers gefinancierd. Turkije is de grootste staatssponsor van islamitische organisaties in Nederland.

 
Ten einde alle zelf veroorzaakte problemen tegen te gaan zullen de partijen voorstellen nieuwe wetten aan te nemen voor de noodzakelijke assimilatie, meer propaganda te voeren tegen de invloed van grote mogendheden die via achtergestelde groepen eigen koloniën willen vestigen, hun middelen tegen te gaan, Moslimlanden verbonden TV schotels, moskeen en islamscholen verbieden, geen positieve discriminatie meer te belijden.
 
 
Met Vriendelijke Groeten,
 
 
Anti crisis comité 
 
Tessa S., Adriana T., W. Brassy
 

 A. Petchold, de nieuwe speciale gezant voor de Moslimlanden

STEM ADVIES UIT TURKIJE !
De Turkse overheid heeft zich weer rechtstreeks bemoeid met de EU verkiezingen. Met het oog op de komende EU verkiezingen roept Turkse ministerie van EU alle stemgerechtigde turken op om te gaan stemmen op de D66. Daarnaast zijn er veel Turken op de lijsten van PVDA, CDA. “Met onze voorkeurstemmen kunnen we onze landgenoten ….” zegt de speciale EU Ministerie van Turkije. Er wordt door de Turkse staat voor D66 campagne gevoerd omdat D66 als beste partij is die altijd achter de turken staat…!
Ministerie van EU ; Turkije heeft nu een speciale ministerie opgericht die zich alleen met de EU bezighoudt. Ze doen weer een oproep om op D66 te stemmen.
De belangrijkste is dat, volgens ministerie van EU, D66 is de beste partij die Turkse belangen behartigd en Turken steunt in EU landen….
D66 is primair voor de belangen van bureaucratische kaste in de Brusselse toren,,A. Pechtold gedraagt zich als een soort super gezant!
islamist Erdogan wilt dus dat zijn 5. colonne op de D66 stemt. hij weet het goed dat Petchold de beste landverrader is: D66 is directer en helder over het uitleveren van NL, Petchold is een goede sponsor …hij wilt Turkije binnen halen als Trojaanse paard!! D66 gaat voor deze Islamisten weg vrij maken.
Turkse Islamisten vinden dat D66 kan beter met het uitknijpen van de bevolking en het misleiden van kiezers.
Wat D66 betreft het alsmaar sjoemelen over de winst die het EU voor ons oplevert en opgeleverd heeft. Tot voor kort, cijfers van de PvdA dependance CPB de volle naakte financiële waarheid aan het licht heeft gebracht. En nu sprookje is uit? De Europese verkiezingen dient geen enkel doel, het is alleen zakkenvullerij, weg met pechthold,,, pechtold is een vies mannetje die nu zijn bek dicht houdt en straks als d66 werkelijk gekozen word alles uit de kast haalt om maar dieper in de eu te komen zitten,,weg met die hele d66 club…
Veel politici gedragen zich als de vertegenwoordigers van de Moslimlanden: ook de VVD,CDA en PvdA zijn allemaal voor de Bureaucratische EU, ze zijn bereid NL voor een habbekrats uit te verkopen aan de Brusselse parasieten.
D66 NEEMT DE LEIDING VAN ISLAMISERING OVER!
In Nederland wordt de immigratie van niet westerse, islamitische opvreters gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd. Gevestigde elite, slechte bestuurders hebben grote belangen bij de anti-Nederlandse Moslim massa: naar schatting 2 miljoen, veel stemmen dus! Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, onderwerpen veel politici zich aan de primitieve Moslims!
Een ieder kan aan zijn water voelen dat dit niet meer zonder slag of stoot omgekeerd kan worden. De volksvertegenwoordigers zijn meestal hoog opgeleide en intelligente mensen die wel degelijk weten wat er speelt in Nederland en de rest van Europa maar met de consensus van leugenachtigheid met elkaar zijn verbonden.
En te laf zijn om hun nek uit te steken gaan zij deze onderwerpen als Immigratieproblematiek en etnisch daderschap uit de weg, maar bevorderen zij het middeleuwse beleid.
Terwijl hele hordes moslimtuig wachten op het juiste moment door hun imam’s tijdens het vrijdag gebed aangesproken worden om de boel op een gewelddadige manier over te nemen.
Mijnheer Pechtold (samen met Rutte en Samsom) is één van die heerszuchtige politici die ons willen knechten, het gaat gestaag en bijna onmerkbaar, maar het gebeurt.
D66 en Alexander Pechtold. Kereltje Pechtold, zoals hij in de volksmond en de media vaak wordt genoemd, gaat Turkse moskeen bezoeken! Nederlandstalige inwoners, kan men tot zijn verbazing verkiezingsleuzen tegenkomen die in het Turks geschreven zijn, dit in ons eigen vaderlandje. Lezen we in Turkije ook verkiezingsleuzen in het Nederlands?
D66 bijeenkomst in de gemeentehuis trok max. 2 moslims, maar in de moskee minimaal 600 moslims. Moslims willen dat de Nederlandse politieke partijen naar hun moskee komen, niet andersom.
D66 is klaar? een zuivere bewijs van de politieke Islam. “gematigde” militanten zijn gepromoveerd…Ze willen duidelijk maken dat ze traditionele democratische instellingen niet meer serieus nemen…Oude politieke structuur en die nieuwe, met zijn mega moskeeën, lange minaretten, moskee met de namen dictators: ze zijn duidelijk gescheiden met elkaar. je ziet het hoe PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 politicus van de ene moskee naar de andere sprongen. Ze legitimeren Islamitische machtcentrums. De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing. Oude garde vergeet dat de islam de grondslag van het hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, integratie kan bevorderen. 
Een stem “TEGEN” D66 is zo vreselijk belangrijk voor de toekomst van ons eigen Nederland en de toekomst van onze kinderen. Laat uw stem horen, uw stem die u nog steeds in “Vrijheid” kunt gebruiken.
In Oekraïne, Irak, Syrie, Afghanistan, Kenya, India, Somalie, Israël, Soedan en vele andere gebieden in de wereld is gebleken dat bevolkingsgroepen die gedwongen werden samen te leven, dus zonder wederzijdse instemming, veel risico lopen met wederzijds geweld uit elkaar te gaan. Stop nu met de bouw van een Islamitische maatschappij in Nederland.

In Nederland zijn de tegenstellingen nog groter dan b.v, In Irak, Afghanistan of Syrië waar Moslim sektes met geweld uit elkaar te gaan…Opmars van Nederland hatende massa Moslims groeit razendsnel in de grote steden: deze steden lopen grote gevaar dat ze binnenkort Probleemsteden gaan heten.
MoslimStrijdgroepen van Syrië, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van de met Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren. ze zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongens van A. Petchold meer.

Het is overigens een schande dat veel gemeentebesturen mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast.
In Rotterdam en Amsterdam hebben de bestuurders van PVDA, CDA, GL en D66 actief mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen.!!
Deze corrupte politici zijn dus politiek actief, maar niet voor Nederland. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Nederlandse gemeenten via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, gaan de Moslims gewoon door met de Islamisering van deze steden en op termijn wordt de situatie van Oekraïne of Syrië in Nederland onvermijdelijk!.
Als voorbeeld: In de oude Comeniusschool komen een Islamitische gebedsruimte, een sportzaal voor vrouwen en mortuarium. Terwijl de buurtbewoners fel gekant waren tegen de moslimplannen, ging gemeente gewoon door met de plannen. Gemeente is zelf een grote probleem dus…!

In Amsterdam komt er een grote westermoskee, tegen de wil van de bevolking: corrupte gemeente bestuur is vastberaden om de grootste moskee van hele EU in Amsterdam te bouwen! Corruptie en verraad, dat is in Amsterdam zeker het geval. De gemeente ging zelf de Moslims stimuleren en regelde meteen subsidie voor nieuw te bouwen Moslimkazerne via valse voorwendselen. Westermoskee, waar Cohen toen keihard voor lobbyde en waar de gemeente Amsterdam miljoenen wegschonk aan de enge, corrupte en criminele club Milli Görüs. Met een verkapte subsidie van 9 miljoen werd het begrotingstekort van MG gevuld. Dit gebeurde doordat de gemeente de grond van MG kocht voor 6 miljoen, terwijl het slechts 4 miljoen waard was. Onlangs werd bekend dat het Amsterdamse college van Burgemeester en Wethouders met de Turkse moskeevereniging Milli Görüs een deal heeft gesloten waarbij het college onderhands een lening ten bedrage van 15 miljoen euro heeft verstrekt. Belasting maffia Milli Gorus heeft sinds jaren tachtig ongeveer 456 Miljoen Euro gekregen van gemeente Amsterdam.
Milli Gorus is een verlenging van orthodoxe islamitische AKP partij. Het Turkse Diyanet en Milli Gorus controleren in Nederland wonende Turkse moslims. De imams van de Islamitische Stichting Nederland worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Het merendeel van de Turkse moskeeën in Nederland maken hiervan deel uit. De Turkse invloed is dus levensgroot aanwezig en totaal ongewenst en contra elke vorm van integratie. Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen vinden dit zelfs goed. Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.

ISLAMISTISCHE IMMIGRATIE EN GELOOF ALS DEKMANTEL!
Islamitische leiders en hun handlangers in Nederland financieren inbezitneming van Nederland door de moslims!

Terwijl in Nederland wonende 2 miljoen moslims geen enkele binding hebben met de westerse cultuur en rechtsorde, gaan D66, PVDA, CDA en GL gewoon door met hun moordende migratie beleid die nog meer moslims trekt! islamitische organisaties worden zonder uitzondering gesubsidieerd zodat de Nederlandse overheid de islamitische aanval op de Nederlandse cultuur en rechtsorde financiert. Elite stuurt de politie naar moskeeën!?
Moslims proberen een gelovige, gematigd en vredelievend imago te presenteren, politie gaat ook naar hun moskeeën om veiligheid van de wijk te garanderen, niet andersom!. Door de Nederlandse nationaliteit mogen zij niet worden uitgewezen wegens antiwesterse of zelfs criminele of terroristische activiteiten in die moskeen.
Turkse premier Erdogan zegt weer dat de moslims na toetreding van Turkije en de grote gezinnen van moslims al heel snel de baas zullen zijn in Europa en ik denk dat hij gelijk heeft.
En bij bijna alle oorlogen in de wereld zijn op een of andere manier wel moslims bij betrokken, mensen worden vermoord en gemarteld in de naam van Allah. En we hebben al meer dan 3100 moskeen veelal gesteund door extreme gelovige regimes die in eigen land nog geen Bijbel toe staan, en ook nog vaak haat prediken tegenover andersdenkenden en het verdoven westen.
Erdogan samen met D66 en PVDA willen in Amsterdam een megamoskee bouwen, deze moskee zou capaciteit bieden voor 20 000 moslims.
Infiltratie in alle politieke partijen, politie, justitie, rechtspraak, onderwijs, uitkerende en subsidiërende instanties. is het belangrijkste doel van geschoolde islamieten. Dat is een effectief (en voor hen zelf heel lucratief) wapen om de Nederlandse democratische rechtsorde van binnenuit te vernietigen. Nederlandse politieke partijen en overheden werken daar enthousiast aan mee. 

In Nederland wordt de immigratie van niet westerse, islamitische opvreters gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd. Gevestigde elite, slechte bestuurders hebben grote belangen bij de anti-Nederlandse Moslim massa: naar schatting 2 miljoen, veel stemmen dus! Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, onderwerpen veel politici zich aan de primitieve Moslims!
Een ieder kan aan zijn water voelen dat dit niet meer zonder slag of stoot omgekeerd kan worden. De volksvertegenwoordigers zijn meestal hoog opgeleide en intelligente mensen die wel degelijk weten wat er speelt in Nederland en de rest van Europa maar met de consensus van leugenachtigheid met elkaar zijn verbonden.
En te laf zijn om hun nek uit te steken gaan zij deze onderwerpen als Immigratieproblematiek en etnisch daderschap uit de weg, maar bevorderen zij het middeleeuwse beleid.
Terwijl hele hordes moslimtuig wachten op het juiste moment door hun imam’s tijdens het vrijdag gebed aangesproken worden om de boel op een gewelddadige manier over te nemen.
PVDA en GroenLinks ontmaskerd: D66 als nieuwe moslim katalysator!
Marokkanen en Turken gebruiken islam als dekmantel: Ruim 74% van de groep Marokkaanse jongens tot 27 jaar is in aanraking geweest met politie en of justitie. Rechters en advocaten hebben zonder Marokkanen geen werk meer.!
Marokkaanse moskeeën exporteren strijders voor de jihadistische oorlogen, er is een grote overschot aan de ratten…: slechte bestuurders laten deze anti- Nederlandse massa ongestoord hun gang gaan, politie en justitie is dus besmet geraakt met de islamitische ziekte….

Enorme Plundering van Belastinggeld …
Politie en justitie is dus dief van eigen portemonnee? Dat mensen uiteindelijk hun huis moeten verlaten om onder te duiken vanwege de terreur die door deze Marokkanen wordt uitgeoefend is diep treurig.
Gelukkig slaagt de Nederlandse politie er nog wel in wat vooraf ingevulde aangifte formulieren klaar te leggen om aangifte te doen tegen Geert Wilders. 

Dat kunnen ze heel erg goed.

Het is immers overduidelijk dat de huidige Turkse Marokkaanse islam vooral een politieke doctrine van door misdadige groepen collectief aangewakkerde haat is tegen Nederland…
Ze beweren dat ze gelovig zijn, zelfs in de gevangenissen eisen ze een moskee om 5 keer te bieden. deze geloof is dus een dekmantel voor het doel.!
Het is volledig in strijd met het belang van onze vrije samenleving om zo’n in beginsel verwerpelijk systeem, dat er voornamelijk op uit is om onze verworven individuele rechten en vrijheden te elimineren, toe te staan en, sterker nog, van overheidswege te faciliteren. 
 
Vriendelijke Groeten
Victor Leman
 
 

Ik heb nooit van me leven zo’n idiote blog gelezen. Hoe oud was je toen je dit allemaal verzon?

Als Allah wou dan waren de koerden allang uitgestorven. Maar Allah wilt dat niet. Hou dit goed in je hoofd.

Facist dat je bent en dom ook nog.

schaf beter al die stupide godsdiensten af, en ga liever leven naar universele waarden !

Misschien een beetje naasteliefde proberen op te brengen? je leeft nog in de middeleeuwen, qua tijdsrekeningen maar ook qua gedachten en gedrag. Door jullie infantiliteit is het oosten al eeuwen lang een moordhol. En dan een grote bek opzetten dat het westen moet komen helpen. Zoek het onderling maar eens uit; waar blijft Jordanië, Saoedi Arabie, Quatar, etc. etc? Wij zijn het zat jullie troep op te ruimen.

 Hoofddoek/burka symboliseert de politieke islam van Jihadisten en is een onderdeel van ISIS beleid!
De hoofddoek en soortgelijke lappen stof zijn de vlag op de modderschuit. En die modderschuit is islam. En in een islamitische samenleving hebben ze ook nog al die negatieve effecten, waar moslims zich hun hele leven mee bezig houden. Wat vreemd is is dat mensen zo kompleet onnozel zijn dat ze niet eens weten waar het kopvod voor staat, en dan andere mensen aanvallen die het wel weten.

Een Islamiet met de hoofddoek is een gehersenspoelde die een opgelegde ideologie niet kan en mag verlaten.
islam als georganiseerde massa psycologie, politieke militaire doctrine, is uberhaupt voor mensen die niet zelfstandig kunnen of willen denken en de verantwoordelijkheid voor hun gedrag afschuiven op een vermeende hogere macht en nu de Jihadisten uit Midden-oosten!.
Jihadisten van ISIS misbruiken op den duur de islam om niet-moslims te onderdrukken en er zelf beter van te worden.
Dit uitgangspunt, dat elke redelijke grondslag mist, heeft geleid tot het opstellen van gedragsregels, die – aan de volgelingen van dit hogere macht principe – dwingend – worden opgelegd, maar die in geen enkel logisch verband staan tot de voorgespiegelde verwachtingen zoals een hiernamaals/ paradijs…
Terwijl de islam gewelddadig oprukt van Irak en Syrië tot in onze straten en nog meer jihadisten uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika die richting Nederland komen en een verblijfsvergunning krijgen, de politiek in meerderheid kijkt weg van de werkelijke problemen en islamitische apartheids-gebieden worden steeds groter in Nederland! 

Helaas is het nu overduidelijk dat de moslims ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten, in tegendeel zullen ze apartheids- -gebieden creëren in Nederland. In Nederland dreigt een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er jihad strijders actief, imams en andere moslimstrijders zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te opleiden! Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom te bevorderen via meer bruiden uit een islamitische land halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele Jihadisten uit Marokko, Turkije, Somalie, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en koran cursussen. 

De kansen op integratie zullen steeds kleiner worden en de kansen op een permanente apartheid in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal Moslims groter is en de instroom blijft voortduren. Dit betekent een permanente bron voor het ontstaan van spanningen en conflicten. Dit apartheid in Nederland, mede mogelijk gemaakt door de slechte politici en kerkleiders! 

Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen!

Uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa! Het opvangen en financieren van miljoenen Moslims in Europa voedt de islamitische invasie!

EU leiders willen oneindig veel Moslims in Europa!
DANK ZIJ ZAKKENVULLERS VAN DE EU WORDT EUROPA TERUG GEWORPEN NAAR DE MIDDELEEUWEN.

Gelieerd aan radicale islamitische groepen als Al Qaida, ISIS of de Moslimbroederschap, vormen de turken de macht achter de smokkelvluchtelingen. Turken verdienen miljarden euro’s dankzij het EU-beleid.

Dagelijks stromen duizenden salafisten Europa in, deze moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!

Tienduizenden Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en MoslimBroeders worden in Turkije georganiseerd en naar Europa gestuurd…

EU leiders lokken burgeroorlogen uit met weigering huidige beleid te veranderen.

Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!!
Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
iemand die door de Islamitische sekte oorlog op de vlucht is geraakt, gaat niet in zijn nieuwe gastland moskee bouwen, hoofddoek forceren, islam propageren, islamschool openen!
Moskeen, islamscholen, Imams, Burka’s, hoofddoeken etc.. zijn juist de bronnen van hun ellende…! Waarom zijn ze dan gevlucht? Om nieuwe Moskeen te bouwen? Gaan ze deze moskeeën gebruiken om de islam te verspreiden?
De islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel wachten op hun nieuwe Jihadisten…

Europa! De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…

OVERBEVOLKING!

Huidige machthebbers hebben de Jihadisten hangjongeren genoemd!! Dit zijn geen hang jongeren…Het gaat nu over honderden miljoenen moslims, die Europa als prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169.772.364 moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren..!
Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

Nog meer islam -> nog meer overbevolking

Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.

Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims uit en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken! Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.
De bezetting van Europa door de fanatieke Moslims weldra een feit. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog. Europa kan de opmars van de islam afremmen of stoppen door de immigratiewetten te veranderen. Als we niets doen, dan zal de wereld ondergedompeld worden in een donker tijdperk, waaruit geen herstel meer mogelijk zal zijn. De EU heeft een radicale revisie nodig. 

TURKSE VLAG, MOSKEE MET DE MINARET, VROUW MET DE HOOFDDOEK: DE NIEUWE SYMBOLEN VAN MOSLIM INVASIE!

Moslims identificeren zich met beperkte middelen: Moskee minaret, Islamitische slagerij en hoofddoek.
Arabische en Turkse moslims zien moskee minaret als een teken van de bezetting! De primitieve middelen zijn de belangrijkste tools in handen van Moslims. Turken en Arabieren kunnen nu in Europa grote enclaves creëren en veel gebied afbakenen met de moskeen en hoofddoeken.
Erfenis van een Arabische stam in de woestijn die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de moskeen, Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk.

INVASIE!
Hoe meer aanslagen in Europa, des te meer Moslims binnen!
Stimulatie en Mobilisatie van Moslims met de primitieve symbolen; verspreiding van hoofddoek, halal vlees en moskee minaretten…
Steeds meer moslim strijders onderweg! Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?
Na iedere terreuraanslag in Europa, nog meer Vrouwen met een hoofddoek; hoe meer moslims binnen, des te meer vrouwen met een hoofddoek! Hoe meer Islamitische terrorisme hier, des te meer moskeen bij…!

Steeds meer moslims in de nieuwe wijken van de grote steden. Ze zetten hun heilige oorlog met de moskeebouw voort!
Vervolgens komen er halal winkeltjes in de moskeen om nog meer analfabete moslims binnen te trekken.
Buiten de moskeen hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, “HALAL” en ook Turkse vlag en portreten van andere moslimdictators! Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Europeanen in meerderheid zijn! Dit is een beginsignaal dat er nu ook deze wijk aan de beurt is! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties de bewoners kunnen verdrijven. Een grote Moskee, en “halal” borden, met analfabete, asociale hoofddoekvrouwen, is een super wapen geworden om een land van binnenuit te veroveren.
Onder gebruikmaking van de strijdmiddelen en mogelijkheden die de democratie en het rechtssysteem van het Westen zelf, in samenhang met een burgerlijke meerderheid, toestaan en bieden, kunnen de Moslims Europa van binnenuit bezetten.

Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. Islam is een andere vorm van oorlogsvoering en twist heeft. Deze keer zet hij in op immigratie, vermeerdering en terreur.

De huidige islamisering en bezetting vindt van binnenuit plaats.

Baren, Baren en weer Baren!!

De islamitische vrouw moet de islamitische machthebbers dienen..
Baren tactiek wordt tegenwoordig succesvol ingezet in de “Jihad”. Onder het motto “Wij baren jullie kapot”, ter islamisering van Europa. Europeanen betalen belasting om kinderbijslag , uitkeringen enz. te bekostigen voor de islamitische vluchteling, om straks zelf gedood of als slaaf te dienen.
Achter de islamisering van Europa, vindt er een gigantisch proces van menselijke beweging van het zuiden naar het noorden plaats. Van Afrika naar Europa, die tot de verandering en tot de ondergang van de cultuur van het Avondland zal leiden.

Christenen, Socialisten en liberalen buigen voor de islam en laten ze dat hier in Europa de belasting betaler voor de islamisering van Europa betaalt.

Niet alleen de PVDA en D66, maar ook GroenLinks militanten, willen door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten islamiseren…

Groen links blijft de Moslim leiders te steunen. Ze willen Europa overspoelen met valse vluchtelingen. Het uiteindelijke doel is de overname van heel Europa.
Huidige moslimmigratie is een goed georganiseerde tocht door Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit en om daarmee uiteindelijk slechts één doel te dienen:de invasie van Europa!
De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Europa in. Veel plaatsen zijn al gekoloniseerd. Grote steden onder de voet van Moslims.

Megamoskeen met de minaretten trekken om hun beurt nog meer moslims naar Europa! Noord Afrikaanse jongeren zien de moskee als bewijs van dat Europa ten prooi gevallen is en stromen massaal binnen…

Grote moskeen, massa hoofddoek vrouwen en gelijk Hallal winkeltjes! Alles wordt klaargezet om invasie van Moslims tot stand te brengen. De vorming van een nieuwe kolonie is dus op deze manier werkelijk een nieuwe bedreiging.
Turkije is dus een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

Diyanet, Milli Gorus, Moskeekoepel etc..onder leiding van Turkse geheime dienst, zijn inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Europa. Deze grote paramilitaire militie organisaties zouden in Europa, Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan!

In Europa zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisaties werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 240 000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit.

I have noticed you don’t monetize your page,
don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve got high quality content.

If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published.