Categories
Politiek The Illuminati

Osama bin Laden’s nieuwste video

Osama bin Laden’s nieuwste video

Ik ben een beetje laat met het posten van deze video, maargoed. Hadden jullie al de nieuwste video van Osama bin Laden gezien die door de Amerikaanse overheid is gepubliceerd? Nadat Amerika slim genoeg was om Osama gelijk in de zee te dumpen, en dus geen bewijs hadden om aan de menigte te tonen, hebben ze maar eens een andere oplossing gezocht om ons te laten zwijgen. ”Dan publiceer je toch een nietszeggende video in de hoop dat mensen niet blijven doorzeuren?”, dacht Obama zeker.

Ahhh, Amerika blijft maar doordrammen dat het écht Osama was die overleed (en geen dubbelganger). Misschien hebben ze niet eens iemand omgebracht. Who knows? We hebben het wel over Amerika. Waarom publiceren ze een dubieuze, kwaliteitsloze video, waarop Osama niet eens nauwkeurig te zien is; hij naar zichzelf kijkt op het nieuws terwijl er al jaren niets over hem op de tv kwam en het geluid van de video is ook al gedempt door de overheid ZELF!! We kunnen dus niet naar de stem van de dubbelganger.. uhh.. Osama luisteren. Last but not least: Why the fuck zou iemand nou een ander opnemen als diegene doodnormaal tv zit te kijken?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FYI3a2TN1fo[/youtube]

Word nou eens wakker! Het was Osama bin Laden niet! Misschien bestond Osama bin Laden ooit, maar heeft Amerika hem jaren geleden omgebracht. Een paar jaar geleden kwam er namelijk een bevestiging uit the Wild West. Ze verklaarden dat Osama bin Laden vermoord was. Wow, die gast heeft negen levens volgens mij. Is de mens dan echt zo dom geworden om het niet door te vragen? Amerika heeft in ieder geval bereikt wat ze wilden: een doodzwijgende medemens. Hoe populair was de video overigens? Niet.

Enfin, verdachte punten over de video:
1. Die gast kijkt naar zichzelf terwijl de voorgaande jaren geen nieuws over hem is gepubliceerd.
2. Je ziet hem niet eens duidelijk. Wie zegt dat hij dat is? Stomme kwaliteitsloze video.
3. De overheid heeft ZELF het geluid gedempt. Suspicious, suspicious.
4. Wtf? Wie neemt nou een ander op video als diegene tv zit te kijken. Als Osama nou actief aan het vuren of vergaderen was, zou het wat opleveren.

[ad#468×60 banner]

2 replies on “Osama bin Laden’s nieuwste video”

Zijn zoons hebben het zelf bevestigd dat hij dood is. Eentje dreigt met wraak van Al Qaida, een andere (omar) wil een klacht indienen tegen de VS omdat ze de mensenrechten van zijn vader hebben geschonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.