Categories
Games The Illuminati

Het spel ‘Assassins Creed’ zit vol met Illuminati symbolen

Het spel ‘Assassins Creed’ zit vol met Illuminati symbolen

Ken jij het populaire spel ‘Assassins Creed’? Vast wel. Dit spel is zeer verslavend en heel leuk, maar terwijl jij doodleuk het spel zit te spelen worden allerlei Illuminati-symbolen in jouw brein gepropt. Bekijk de onderstaande video’s om erachter te komen over welke symboliek ik het over heb.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GoLUklf1NLc&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLAwhfIqnEU&feature=youtu.be[/youtube]

[ad#468×60 banner]

5 replies on “Het spel ‘Assassins Creed’ zit vol met Illuminati symbolen”

Call of duty black ops zit ook vol met tekens..

En online zit het vol met hitler aanbidders die hakenkruizen als gamerstag doen. :/

Zo zo is ene tijd geleden dat ik gereageerd heb hier.

Maar ja , eindelijk hebben jullie het over Assassins Creed, jullie kunnen denken dat ze die symbolen in je hoofd proppen, maar ik zie het meer als het verlichten van iemand hoe het zit. Zit nu zelf Brotherhood te spelen en sommige fragmenten zeg maar die puzzels, heb je audio materiaal dat verteld wat er aan de hand is, geeft jou een idee hoe het eraan toeging.

Bv dat Gorbatsjov ervoor zorgde dat de koude oorlog voorbij was en zou alles kapitaliseren maar volgens sommige hoge mensen ging dat te langzaam dus wilde ze iemand aan de macht zetten die alles zou versnellen.

Zo heb je meerdere stukken ik zie Assassins Creed niet echt een middel om Illuminati afbeeldingen in iemands hoofd te proppen tenzei er mensen zijn die letterlijk die dingen in hun hoofd willen proppen 😛

Want als jullie die spel uitspelen dus 1 2 3 dan weten jullie dat het om 2 groepen gaat, De machthebbers (illuminati in mijn ogen) tegen de Assassins (Free People, die tegen het systeem vechten). Jij ben diegene die tege die groep macht hebbers vecht.

In mijn ogen is dit een spel dat sowieso verslavend is ja maar vol zit van hidden messages, Als je sowieso Assassins Creed II uit hebt gespeeld is het einde zeer typerend. De vrouw draait naar de gamer JOU toe en zegt dat je de boodschap moet verspreiden, het is een soort waarschuwing dat als wij op deze manier doorgaan wij onszelf vernietigen. Dat we wakker moeten worden (net zoals Desmond ook constant wakker wordt). Wij leven net als Desmond in 2 realiteiten, de een is een gelukkig leven vol routine en onwetendheid (opstaan, werk, tv/computer slapen). Of je zoekt je weg door de onwaarheden die worden verteld en snapt wie werkelijk de macht heeft.

Het staat inderdaad bol van tekens en symbolen. Maar dit hoeft niet per se slecht te zijn, het is juist een manier om mensen misschien meer onderzoek te laten doen in welke realiteit ze nou werkelijk leven. (tenminste als je niet 24/7 achter de console zit) :p

Het spel zet je juist aan het denken en zet daarnaast ook het een en ander in perspectief.
Nee, het spel ‘propt’ geen informatie in myn hoofd.
Ik kies er zelf voor om dit spel te spelen en ik amuseer me.
Maar me laten meeslepen?
Dat zou dan wat zeggen over het niveau van de AC spelers.
Maar over het algemeen zijn dat toch geen dummies, als je internetora mag geloven.
Het staat bol van de AC spelers die graag de discussie over de symoboliek aangaan met elkaar.

Dit spel is hartstikke gaaf, eindelijk weer een videogame met genoeg diepgang (zondat dat het saai te noemen is).

Ze hebben daar echt een groepje mensen zitten bij Ubisoft, top.

”Als goed bestaat, bestaat slecht ook.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.