Categories
Politiek

Wilders gaat film over profeet Mohammed maken

Wilders gaat film over profeet Mohammed maken

De Nederlandse politicus Geert Wilders gaat met de steun van de PVV een film maken over ”het barbaarse leven van de zieke geest van Mohammed”.

Geert Wilders zegt dat de Islam levensgevaarlijk is en dat dit duidelijk wordt als de Quran gelezen wordt en naar het karakter van Mohammed (vzmh) gekeken wordt. “Het wordt tijd dat wij deze mensen helpen door Mohammed te ontmaskeren”, aldus Wilders. Ook zei hij dat de profeet Mohammed een hersentumor had waardoor hij hallucinaties kreeg die als visioenen werden opgeschreven. LOL.

De arme zionist wilt niet ophouden en doet koste wat het kost om zijn leiders tevreden te stellen. Als de profeet van de moslims zou hallucineren of gek zou zijn, was het hem nooit gelukt om zoveel aanhangers te krijgen. Al zijn vrienden, kennissen en familieleden bevestigden keer op keer wat voor een prachtige karakter hij had. Ik raad mensen aan om de Quran te lezen en niet zomaar vooroordelen over dit geloof. De lezers die het heilige boek al gelezen hebben, weten inmiddels dat er niets verkeerds/barbaars is geschreven over de Islam noch de profeet.

[ad#468×60 banner]

Leave a Reply

Your email address will not be published.