Categories
Politiek

Wilders gaat film over profeet Mohammed maken

Wilders gaat film over profeet Mohammed maken

De Nederlandse politicus Geert Wilders gaat met de steun van de PVV een film maken over ”het barbaarse leven van de zieke geest van Mohammed”.

Geert Wilders zegt dat de Islam levensgevaarlijk is en dat dit duidelijk wordt als de Quran gelezen wordt en naar het karakter van Mohammed (vzmh) gekeken wordt. “Het wordt tijd dat wij deze mensen helpen door Mohammed te ontmaskeren”, aldus Wilders. Ook zei hij dat de profeet Mohammed een hersentumor had waardoor hij hallucinaties kreeg die als visioenen werden opgeschreven. LOL.

De arme zionist wilt niet ophouden en doet koste wat het kost om zijn leiders tevreden te stellen. Als de profeet van de moslims zou hallucineren of gek zou zijn, was het hem nooit gelukt om zoveel aanhangers te krijgen. Al zijn vrienden, kennissen en familieleden bevestigden keer op keer wat voor een prachtige karakter hij had. Ik raad mensen aan om de Quran te lezen en niet zomaar vooroordelen over dit geloof. De lezers die het heilige boek al gelezen hebben, weten inmiddels dat er niets verkeerds/barbaars is geschreven over de Islam noch de profeet.

[ad#468×60 banner]

7 replies on “Wilders gaat film over profeet Mohammed maken”

Hij kletst dus echt uit z’n nek! Misschien vindt hij de Koran niet voldoende bewijs voor de goedheid van onze lieve profeet (hij ziet ook al het moois in de Koran niet, dus ja), maar zelf heeft hij HELEMAAL geen bewijs voor zijn zogenaamde slechtheid. Is hij echt zo dom dat hij denkt dat een groot deel van de bevolking een slechterik zou volgen? Hij hoort gewoon bij de mensen die andere ”schuld” geven van wat ze zelf fout doen. Volgens mij weet hij stiekem wel dat de Islam goed is, maar wil hij het niet toegeven, door o.a. misschien zijn leiders. Weet je wie wel zogenaamd ”ontmaskerd” moet worden? Hijzelf. Het is waarschijnlijker dat hij zelf een tumor heeft. Esrarengiiz, zullen wij misschien een film over Geert Wilders maken :p?

^ Slim plan. En dat over zijn ware aard (zionisme) en vanwaar deze haat ontstaan is. Ik heb toch genoeg bewijzen om te laten zien dat hij onterecht ons en onze profeet (vzmh) beschuldigd. Ik ga maar eens experimenteren met WMM en zal dan een pakkend filmpje over hem maken :-/

Ik ben zelf geen moslima, maar ik heb de Koran gelezen en ik vond het prachtig. Je voelt gewoon de liefde voor het geloof en voor God. Ik kon echt niet begrijpen waarom Wilders het een ‘fascistisch boek’ noemt en het vergelijkt met Mein Kampf. Ik denk dat hij de Koran maar eens moet gaan lezen…

Laat ik even duidelijk zijn, ik vind Wilders een misselijk, machtsgeil mannetje maar, zijn opstelling tyegenover Moslims is niet veel anders dan de opstelling van de Turkse regering tegenover, bijvoorbeeld, Christenen die in Turkije wonen.

kk mogol wat doe jij kkjood dat is wel onze profeet en als je naar de hel gaat dan ga je zien hoeveel je van binnen van onze profeet en allah houd jood ik haat jou fuck you.

Door zijn slechte oordelen, missachtingen, het zwart maken van de islam. Zijn haat jegens moslims….het is de duivel hem zelf zoals beschreven in de koran die aanhangers probeert te krijgen om in de hel te belanden.Kortom zijn slechte publlicitatie zorgt er alleen maar voor dat de islam groeit en aantal bekeerlingen doet stijgen.

Ik hoop voor je dat je naar de hel gaat sorry voor deze taalgebruik maar dit kan echt niet wie ben jij om over ons te gaan praten wat een onzin denk je nou echt dat Nederlanders blij zij voor wat je hebt gezegd je praat over ons zijn wij geen mensen wij praten toch ook niet over jou en trouwens jij bent zeker niet welkom in ons land wij noemen mensen die slecht zijn en die niet in Allah geloven duivels en dat ben jij en ik weet ben nog jong voor men leeftijd maar ik ben zoo woedend dat Geert Wilders een film gaat maken over de goeie profeet Mohammed je moet je diep schamen wat je hebt gezegd je hebt geen gevoelens je bent een duivel duivel en een duivel echt sorry voor deze taalgebruik maar ik kom voor ons land op en voor Allah en Mohammed als ik jou was dan zal ik heel snel gaan veranderen gaan bidden quran lezen en de allerbelangrijkste in Allah geloven idioot dat je bent DUIVEL??????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.