Categories
Politiek The Illuminati

Geert Wilders is een Israëlische (s)pion

Geert Wilders is een Israëlische (s)pion

Om de politieke en religieuze omstandigheden rond Israël en Nederland te begrijpen, moeten we weten wat de Mossad is. De Mossad is een Israëlische geheime dienst. Net zoals de Amerikaanse CIA en Britse MI6 doen zij graag voor alsof ze een veiligheidsdienst zijn, maar niets is wat het blijkt..

De Mossad werd in 1949 gesticht. Ze hebben slechts één doel en dat is om de vijanden van de Joodse staat op te jagen en om te brengen. Ze begonnen direct na WOII om de ex-nazi’s te achtervolgen. Één van de belangrijkste slachtoffers was Adolf Eichman, één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden. Lief en leuk allemaal, maar het zijn allemaal stiekempjes uitgevoerd. De nazi’s werkten met Israël, zodat ze een reden krijgen om de Joden naar Palestina te sturen en de huidige Zion a.k.a. The Promised Land op te stichten.

Dat is even heel kort samengevat. Waar we het nu over gaan hebben is hét beruchte onderwerp: Geert Wilders. In het begin van het jaren ’80 ging hij met een toenmalige vriend uit Venlo naar Israël. Ze verbleven hier 2 jaartjes en in de afgelopen 25 jaar heeft hij, naar eigen zeggen, zo’n veertig maal Israël bezocht, waar hij o.a. Ariel Sharon en Ehud Olmert ontmoet heeft. Wilders was vaak te vinden in de plaats Moshav, waar veel internationale spionnen rondlopen. Op ten duur kwamen ze in contact met het Israëlische leger.

Het weblog Misdaadjournalist wist de hand te leggen op een PDF-document, waarin een oud-fractiemedewerker van de VVD, Mw. Kwint-De Roos, en haar man, een ex-LPF-lid, verklaren dat Geert Wilders, één van de grote winnaars van de Kamerverkiezingen, hen heeft verteld dat hij min of meer een Israëlische agent is.


“Niet uit haat, maar uit trots en zelfbehoud van onze Nederlandse identiteit en onze westerse waarden, verdedig ik een immigratiestop uit islamitische landen.” – Geert Wilders, Het Nieuwsblad (Vlaams), 9 februari 2008

Geloof je het zelf?

[ad#468×60 banner]

4 replies on “Geert Wilders is een Israëlische (s)pion”

ik snap iets niet, eerst staat er de joden begonnen de nazi’s te vermoorden, daarna staat er de nazi’s werkten samen met israel.
Leg eens ff uit Esrarengiiz :p

Er zijn nog zo veel dingen die verborgen zijn.. Hollanders zijn gewoon echt de domste mensen, zij geloven echt in alles en iedereen

;ÜMRAAN Schreef:

ik snap iets niet, eerst staat er de joden begonnen de nazi’s te vermoorden, daarna staat er de nazi’s werkten samen met israel.
Leg eens ff uit Esrarengiiz :p

Ik had vergeten om de link te plaatsen! De blog is geupdated.

Stuur hem naar Turkije daar weten we wel raad ermee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.