Categories
The Illuminati

The Illuminati for Dummies – Het verhaal van Jezus – Deel 22

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15Deel 16
Deel 17 – Deel 18
Deel 19Deel 20
Deel 21

Deel 22: het verhaal van Jezus

We hebben lang genoeg op dit deel gewacht, maar geduld mag beloond worden. Het onderwerp van vandaag is onze liefdevolle profeet Jezus (vzmh). De aankomende afleveringen bevat informatie die misschien moeilijk te accepteren is. Ik zal ingaan op de infiltratie van zowel de christelijke als het islamitische geloof. Let wel op dat de bedoelingen hiervan zijn op opnieuw te ontwaken van de oorspronkelijke boodschappen van deze religies, en om ze te scheiden van de mannen die hen hebben beheerst. Ik vraag je om open-minded te blijven, en te wachten met reageren totdat je het einde van de aflevering ziet.

Ken jij het verhaal van Horus?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z-17BNU7L6g[/youtube]

Kort samengevat (onderdeel uit de video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Si0AnXHD7Sk]/youtube]

Betekent dit dat Jezus een mythe was net zoals Horus? De waarheid is natuurlijk verborgen. De vorige uittreksel werd genomen uit de film Zeitgeist. Terwijl de maker de waarheid blootlegde, kwam hij tot de conclusie dat Jezus en de meeste religieuze figuren niets anders waren dan mythe. Vele mensen zijn in de handen van de vijand gevallen die deze mythen toegepast hebben. Dit is één van de vele fouten die in Zeitgeist gemaakt zijn. Jezus (vzmh) was in feite een levend, ademend profeet die de boodschap van één God verspreidde. Maar waarom hebben ze dit verhaal verzonnen? Waarom is het verhaal gebaseerd op Jezus met Horus?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=db5oWoXNoWY[/youtube]

Wat weten we verder over Horus? Nadat de vader (Osiris) van Horus werd vermoord door zijn broer Set, vocht Horus tegen Set voor de troon van Egypte, met als gevolg een gewond in het oog van Horus. Echter, hij won het gevecht en kreeg de bijnaam ”The One-Eyed Sun God”.

Hij werd uiteindelijk samengevoegd met afgod Ra en werd Ra-Horakhty, de heerser van heel Egypte. Ra-Horakhty werd geïnterpreteerd als ”de god voor de Egyptenaren”, en alle andere goden waren ”gewone” aspecten van deze ene god. En dus werd de One-Eyed Sun God aangeduid als ” de Zoon van God”, ” het licht van de wereld” en ”de heerser van Alle”.

Heeft De Kerk hun volgelingen misschien misleid in het indirect aanbidden van een eenogige god van de zon?

Is er een wereldwijde samenzwering die de wereld voorbereid om de eenogige Dajjal als de ware messias te accepteren? Dit is hét plan die al vanaf het begin is voorbereid.

Moslims wordt aangeleerd dat een van de grootste uitdagingen is om aan de misleiding van the Antichrist / Dajjal te ontkomen. Hoe weten we welke messias de ware messias is? Als het verhaal van Jezus een verzinsel is, gebaseerd op de verering van de zon, hoe zullen we dan de échte Jezus herkennen?

Het ware verhaal van Jezus, de zoon van Maria.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vrNln0C17aI[/youtube]

De Nederlandse vertaling: Op een dag, Gabriël, de aartsengel van God, verscheen voor Maria en vertelde haar dat God wilt dat zij de moeder van een grote profeet wordt. Na het zien van de Engel, begon ze bang te worden en vroeg hoe ze een zoon kan verwekken, terwijl geen enkele man haar aangeraakt heeft. Gabriël vertelde aan haar dat ze niet bang hoeft te zijn en in God moet vertrouwen, de schepper van alle dingen. Jezus ‘komst was al besloten” als een ”teken voor de mensheid” en ”genade van God”. Gabriël blies een waardevolle haar een ”stukje van Gods geest.” En weg was hij..

Gabriël verscheen weer op de dag dat Jezus was geboren. Tijdens half augustus, verliet Maria haar huis en ging naar de woestijn, waar ze beviel van Jezus. Ze stopte onder een palmboom om hier te rusten. En toen verscheen Gabriël opnieuw. Hij troostte haar en vertelde dat ze de palmboom moest schudden, zodat de rijpe dadels zouden vallen. Hij wees haar een stroom water die God voor haar had geschapen, zodat ze hiervan kon drinken. En Onze geliefde Isa (Jezus) was geboren..

Gabriel vertelde aan haar dat ze aan iedereen moet zeggen dat ze vandaag met niemand mag spreken. Hij vertelde dat ze niets moest zeggen als de mensen vragen zouden stellen over de baby, in plaats daarvan moest ze naar de baby wijzen want die zal namens haar spreken. Toen ze thuiskwam, verzamelde de menigte om haar heen en rabbijnen begonnen vragen te stellen.. Zij zeiden:”O, Maria! Je hebt een ding ongehoord gebracht! Je vader was niet een echtbreker, noch uw moeder een onkuise vrouw!”

Terwijl de beschuldigingen van het plegen van overspel van de ene oor naar de andere oor ging, bleef ze de instructies volgen en wees naar het kindje Jezus. Lachend, verklaarden zij ”hoe kunnen we praten met iemand die een kind?” En toen, sprak Jezus (vzmh), een kind van slechts paar uur oud: ”Voorwaar! Ik ben een aanbidder van Allah. Hij heeft mij de Schrift gegeven en maakte mij tot profeet. En hij heeft mij overal waar ik toe ga gezegend, zo lang als ik leef. En heeft mij plichtsgetrouw aan mijn moeder, en maakte me niet arrogant, en vrede zij met mij de dag dat ik geboren werd, en de dag dat ik sterf, en de dag dat ik levend zal worden opgewekt!”

“…”O Maria, voorwaar, Allah kondigt jou met een Woord van Hem een verheugende tijding aan : zijn naam is de Messias, Jezus, zoon van Maria…” (Nederlandse vertaling van de Edele Koran, 3:45)

[ad#468×60 banner]

9 replies on “The Illuminati for Dummies – Het verhaal van Jezus – Deel 22”

Het is niet waar dat Jezus op 25 december is geboren. De exacte datum weet eigenlijk niemand geloof ik, 25 december is pas later door iemand vastgesteld. (ja door wie weet ik eigenlijk ff niet :P)

Maarre een symbool dat ook veel voor Horus wordt gebruikt is de (sikkel)maan met ster erin. De maan is dan de vrouw en daaruit wordt de ster geboren. Alleen het ‘symbool’ voor Islam is toch ook zo’n maan met ster erin? Dat toeval vroeg ik me gewoon ff af 😛

Dit is het symbool van de Islam.

.. over welke symbool heb jij het? Ik heb tot nu toe geen symbool van Horus kunnen vinden, die op deze lijkt.

Ja die bedoel ik! Maar dat symbool van horus las ik ergens op internet. Ik heb eigenlijk ook niet echt een plaatje ervan. Dan was het waarschijnlijk toch niet waar. Ik nam het een beetje te snel voor waar aan waarschijnlijk.. Ik weet eigenlijk niet zo veel van Islam.

Aww, het maakt niet uit joh! Als je vragen of opmerkingen hebt wil ik die heel graag beantwoorden zodat je alles begrijpt n__n

dit is niet het verhaal over Jezus wat er in de bijbel staat maar in de Koran niet mee eens voor de rest youreeee good

Nee Jezus is op de wereld gezet door Jozef en Maria, de kerk heeft er een heilige van gemaakt om de mensen onder het juk te houden

Het is niet waar dat Jezus op 25 december is geboren. De exacte datum weet eigenlijk niemand geloof ik, 25 december is pas later door iemand vastgesteld. (ja door wie weet ik eigenlijk ff niet :P)
Maarre een symbool dat ook veel voor Horus wordt gebruikt is de (sikkel)maan met ster erin. De maan is dan de vrouw en daaruit wordt de ster geboren. Alleen het ‘symbool’ voor Islam is toch ook zo’n maan met ster erin? Dat toeval vroeg ik me gewoon ff af 😛

Staat op wikipedia beter uitgelegd,

Horus zou op 25 december geboren zijn, en ze zien hem als Jezus, omdat hij in sommige gedaantes als kind te zien is op de schoot van zijn moeder Isis,

Ik denk dat jullie eens wat meer boeken moeten lezen die niet door de kerk geschreven zijn.

en ps illuminati, ja ze hebben inderdaad echt bestaan, als een geheime vennootschap waar de meest geleerde bij zaten, noem maar newton etc.

Maar de illuminati bestaat niet meer, en stop gewoon met alles wat jullie niet kunnen verklaren op de illuminati te steken, want het is bullshit

verklaar u nader zou ik zeggen en kom met meer bewijzen daar hebben we meer aan. en jezus is beslist niet door allah op de wereld gezet.als dat zo was zouden moslims christenen niet vermoorden. moet toch echt niet gekker worden. maar ieder zijn ding ik geloof het pas als je met echte bewijzen komt

Leave a Reply

Your email address will not be published.