The Illuminati for Dummies – De tempel van Solomon- Deel 21

Gepost door Esrarengiiz op 2-02-11 in The Illuminati

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15Deel 16
Deel 17 – Deel 18
Deel 19Deel 20

Deel 21: De tempel van Salomon, vervolg dan deel 20

Denk je dat deze ”begraven schat” nog niet gevonden is? Denk je dat mensen op zoek zijn naar waardevolle schatten en dat ze daarom graven? Dat is niet het doel van graven. Die schat is eeuwen geleden al opgegraven, weet jij door wie?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VfaQ58SfwAU[/youtube]

Enfin, de Tempeliers hadden de verboden, magische boeken gevonden. Dankzij deze ”schat” leerden ze de geheime kunsten van zwarte magie en werd the Illuminati gebouwd. Ze leerden hoe ze konden klimmen op de machtsposities van onze wereld dankzij deze magische boeken en het aanbidden van de duivel. Ze hebben dus hun zielen verkocht aan Satan. Via het occulte rituelen, beloften, en contracten van geheimhouding, is deze kennis verborgen gehouden. Hun kennis is nooit ergens opgeschreven, maar doorgegeven door middel van symbolen, rituelen en architectuur.

Waarom wordt er ook nu gegraven? Wat is de waarde van de Al-Aqsa moskee voor de elite?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5RZdhF7jPlc[/youtube]

Kortom, het plan is om de moskee te vernietigen omdat ze zich voorbereiden op de komst van hun valse messias, de koning der koningen. En deze koning zal moeten verwelkomd worden met de herrezen tempel. Vóór de opstanding van de tempel van Salomo zal de Al-Aqsa-moskee, de eerste heilige huis van God, moet worden vernietigd. De staat Israël is van plan om dit volgens een langzame en sinistere manier te doen.

Ben jij klaar voor de heilige oorlog? Ben jij klaar voor WWIII? Ze zijn namelijk al beiden begonnen!! Maar in tegenstelling tot wat velen van jullie misschien denken, is deze Heilige Oorlog niet tussen Moslims, Christenen en Joden. Hoewel dat zo lijkt, dit is niet de echte zaak. Waarom? Omdat de oorlog van het einde der tijden zal worden geleid door de bloedlijn van de farao, versus de bloedlijn van de profeten. Het is en zal worden geleid door de aanbidders van satan, ten opzichte van de aanbidders van God. Wat is de beste manier om ervoor te zorgen dat er geen appositie voor de huidige farao’s zal zijn? Door het ontwikkelen van een”Nieuwe Wereld Orde” die uit slavernij en onwetend bevolking bestaat. En verdeel diegenen die zich verzetten.

De Illuminati werd opgericht door zelfbenoemde satanisten genaamd, de Rothschilds. Wie denk je dat de huidige wereld heerst? De zionistische bankfamilies, vooral de Rothschilds & Rockerfellers. Wie heeft Hitler en de wereldoorlogen gefinancierd? The Rothschilds & Rockerfellers. Waarom zouden de zogenaamde Joden de holocaust willen financieren? Ten eerste omdat ze geen joden zijn, maar Luciferiaanse. En ten tweede: de staat Israël zou niet gesticht worden, als de Holocaust niet zou plaatsvinden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmgNlkZlTmg[/youtube]

Soms is de waarheid vreemder dan fictie. Degenen die de wereldoorlogen en holocaust hebben gefinancierd bezitten zelf 80% van Israël! Voor wie werken deze families? Begin je te begrijpen wie de schuldigen zijn die onze wereld en haar bewoners laat lijden? Waarom Jeruzalem en waarom de opstanding van de Tempel van Salomo? Jeruzalem, omdat de echte messias hier zal verschijnen, dient de valse messias zijn plaats stiekempjes vervangen. Maar waarom de tempel van Solomon?

Vraag jezelf eens af waarom de profeet Salomo unieker was in vergelijking met de andere profeten. Diegenen die echt hun huiswerk goed hebben gedaan, weten dat de Heilige Koran ons leert dat profeet Solomon een unieke profetie heeft gekregen: een unieke heerschappij. 2 verschillende rassen, van 2 verschillende dimensies samenbrengen. Dus waarom denk je dat de tempel van Solomon zo heilig is? De echte vraag die je aan jezelf moet stellen is: Voor wie is de Tempel van Salomo de heiligste der heiligen? Deze mag je dan zelf onderzoeken 😀

Allemaal gebaseerd op de Twin Towers & The Gates” van de Tempel van Salomo.