Categories
The Illuminati

The Illuminati for Dummies – UFO fenomeen – deel 11

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9 Deel 10

Ufo’s: Unidentified Flying Object: Waarheid of bedrog?

Weet je wat één van de laatste plannen zijn om de NWO vast te stellen? Één van de grootste plannen.. Dit plan lijkt misschien belachelijk voor een aantal van jullie, vooral als dit de eerste keer is dat je in aanmerking komt met dit. Maar ik raad je zeer aan om deze informatie goed te onderzoeken, zodat je alles beter kan begrijpen.

In aliens geloven
De media heeft langzaam maar zeker mensen proberen te overtuigen dat aliens bestaan. Dat doen ze d.m.v films, documentaires en overige bronnen, zoals de film E.T, the x-files, Star Wars, en nog veel meer. Ze willen mensen laten denken dat de aliens contact willen opnemen met de mens, of dat de aarde daadwerkelijk door hen overvallen zal worden.

Je moet begrijpen dat er een verschil is tussen buitenaardse wezens en extra-dimensionale wezens. Dit zal duidelijk worden besproken en toegelicht in een toekomstige deel gericht op de extra-dimensionale wezens. Ik geef toe dat deze wezens onze verleden en hedendaagse leven zeer beïnvloed hebben en dat nog steeds doen.

Echter, betrekking tot de de hedendaagse UFO-fenomeen kan ik je uitleggen dat vrijwel 99% van alle gevonden ufo-gebeurtenissen door militaire technologieën verricht zijn.

Wat ik je ook wil vertellen: Er worden veel enquêtes door de overheden (etc.) nationaal uitgedeeld en naar jouw mening gevraagd, maar denk je echt dat deze machtige overheden jouw mening waarderen? Denk je dat ze jouw mening zullen gebruiken voor een belangrijke beslissing die toegepast zal worden? Wat ze wel met deze enquêtes doen is bijvoorbeeld de vraag ”Naar welke land denk je dat de VS de volgende aanval moet plannen?” Als bijvoorbeeld 70% van de antwoorden ”Iran” wordt ingevuld, weten ze dat de media en propaganda zijn werk goed heeft gedaan en is dat voor een een uitstekende bevestiging. Maar als -laten we zeggen- 20% van de antwoorden ”in oorlog met Iran wilt” en 80% vrede, is dat voor de overheid een bevestiging en dan zeggen ze ”Ok, dus nu moeten we onze propaganda media herwerken zodat het meer doeltreffend zal zijn en deze antwoorden kunnen veranderen.”

Weet je waarom ik dit nu allemaal zeg? Sinds de jaren ’60 is het aantal mensen die in ufo’s geloven in grote hoeveelheden gestegen. Dit bevestigt ten eerste het succes van de plannen die toegepast zijn om je te manipuleren en in ufo’s te laten geloven en ten tweede dat de aliens de aarde zullen aanvallen, zodat jij tegen deze ”vijand” wil vechten en het NWO zal accepteren.


UFO – Bush prepares for Intergalactic War?

In de onderstaande video wordt er uitgebreid vertelt wat the Illuminati verder te maken heeft met de ufo’s, welke Illuminati-onderzoekers er zijn en wat ze gedaan hebben (Ja, er bestaan zelfs speciale onderzoekers!)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EyuyeIVbwOM[/youtube]

CIA-agenten moesten mensen laten denken dat ufo’s bestaan
De voormalige CIA-agent Melvin Goodman vertelt in de onderstaande video dat hij en andere CIA-agenten moesten laten denken dat Ufo’s daadwerkelijk bestaan. De leger en CIA moesten de journalisten helpen om een succesvolle artikel te schrijven.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwSMJxFz87g[/youtube]

Cathy O’Brien
Cathy O’Brien is een Amerikaan die beweert slachtoffer te zijn van Project MKULTRA, een programma gefinancierd door de Central Intelligence Agency om het gebruik van drugs voor spionage onderzoek te verrichten, oftewel MIND CONTROL. Je hoeft de onderstaande video niet helemaal te bekijken (mag je wel), vanaf 05:00 begint het interessant te worden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7tRvnbn5jn8[/youtube]

Kortom: ze willen een ufo-aanval op de wereld plannen. Je vraagt je vast af hoe ze zo’n evenement zullen plannen. Hoe gaan we in deze leugen geloven? Nou, dat zullen ze doen op precies dezelfde manier die ze eerder al hebben geënsceneerd en die jij ook hebt geloofd. En daarbij gebruiken ze precies dezelfde dingen..

All the world’s a stage ~ William Shakespear

De speech van president Ronald Reagan
President Ronald Reagan: ”Perhaps we need some outside universal threat. I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world. Yet I ask you is not an alien force already among us? What could be more alien tot the universal aspirations of our peoples than war and the threat of war?”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WjAxhNaI0jI[/youtube]

To be continued..

[ad#468×60 banner]

3 replies on “The Illuminati for Dummies – UFO fenomeen – deel 11”

Ik vroeg me alleen af of de speech van Cathy openbaar (publiekelijk) was met veel pers erbij..

Want soms is het dan ook niet te vertrouwen!

Vorig jaar september, liet de hond uit, zag een lichtje vaal rood licht fluctuerend, en dacht daar gaat weer een Boeing. maar rechts zag ik nog zo een licht en op de zelfde horizontale lijn. en ik zei tegen mij zelf dit word nog interessant de lichten vlogen op elkaar toe. En net toen de verwachte crash zo plaats vinden, ging de rechtse abrupt weer naar rechts en met een kleine afstand verdwenen de lichten richting zuiden, de snelheid leek veel zoals je s’avonds vliegtuigen door het luchtruim kunt volgen. maar heb geen idee wat of welk vliegend ding dit zou kunnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.