Categories
The Illuminati

The Illuminati for Dummies – 9/11 en terreur – deel 10

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9

In de vorige blog vertelde ik je hoe de media een bepaalde stereotype creëert bij een groep mensen, in dit geval de moslims. Hierdoor is er angst ontstaan tegenover mensen die het Islamitische geloof aanhangen. Vandaag vertel ik je hoe de oorlog tussen de partijen is ontstaan..

9/11

De oorlog tussen moslims en niet-moslim was begonnen. Maar begon het daadwerkelijk op 9 september? Nee. Deze oorlog was kennelijk al veel eerder begonnen: vlak na de ineenstorting van de Sovjet-Unie. Als een supermacht, moet de Verenigde Staten ons overtuigen van een zogenaamde ”wereldwijde bedreiging”. Daarvoor is dit gezicht van terreur is opgezet om de voornaamste doelen in het midden Oosten en de wereld te bereiken. Oftewel om wereldheerschappij te beginnen.

Bekijk de onderstaande video van Aeron Russo, een 9/11 truth activist, zoals ze het in Amerika zeggen. Hier vertelt Aaron Russo over zijn relatie met Nick Rockefeller en hoe deze hem 11 maanden voor de aanslagen in New York al vertelde over deze op handen zijnde aanslag. Hij wist Aaron ook te vertellen dat de oorlog tegen de terreur bedrog is.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MBMUxCVOtfU[/youtube]

Het is nu vast overduidelijk te zien dat 9/11 een inside job was. Andere materialen kunnen online opgezocht worden. Er staan genoeg informaties op websites waaruit je kan concluderen dat de aanval op Twin Towers niet door de moslims gepleegd zijn. Tip: zoek ”operation false flag” en ”Tim Osman” en je vindt al snel het antwoord op je vraag.

Tim Osman
Tim Osman is de CIA-codenaam voor één van hun belangrijke agenten die jarenlang loyaal de CIA gediend heeft. Weet je wie Tim Osman is?

Bekijk dit officiële formulier:

Item 1 TIM OSMAN and RALPH OLBERG / U.S. DEPARTMENT OF STATE blablabla -USGOVERNMENT PUBLIC OFFICIALS | OSMAN = USAMA/OSMAN BIN LADEN.

Wat wist Bush over de aanval op de Twin Towers? HIERRR wordt uitgelegd (drie maanden na de aanval) dat Bush de eerste vliegtuig op teevee in het gebouw zag aankomen, maar dat kan niet, aangezien niemand het eerste vliegtuig op televisie zag. Oeps….

Terreur tegen ”terreur”
Amerika kreeg de kans om in de landen in het Midden-Oosten te betreden en onschuldige burgers om te brengen, waarbij ook slachtoffers van beide kanten vielen, zowel burgers als Amerikaanse soldaten.



In de onderstaande video legt Bush zijn ideeën over The New World Order uit. Het is opgenomen op 9 september 1991 !! Pauzeer bij 00:40.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo[/youtube]

Een leuk gezegde van Claud Cockburn ”Don’t believe anything, until it has been officially denied”. Zie hieronder waarom dit gezegde vaak gezegd wordt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6K5M0xtxQVQ[/youtube]

Ik wil even laten zien wat de overeenkomst is tussen de moslimlanden in het Midden-Oosten….

Afghanistan

Irak

Libanon

Palestine

Is dit de manier om democratie te verspreiden?? Is dit de manier om vrijheid te verspreiden??
De reden dat het Midden-Oosten, en de meeste landen van de wereld de Amerikaanse regering nooit zal vertrouwen is te wijten aan de evidente hypocrisie van haar buitenlands beleid. Ik heb duidelijk onderscheid gemaakt tussen de acties van de Amerikaanse regering en die van het Amerikaanse volk, want zij weten het ook niet beter. Zij zijn ook slachtoffers, net als wij.

De Amerikaanse regering kan beweren dat dit de manier is om democratie te verspreiden. Echter, je moet weten dat haar naaste bondgenoten afkomstig zijn van Koninklijke families en niet democratieën.

.. die ieder voor zich de heerschappij van het land doorgeeft aan hun bloedverwanten. De mensen uit de regeringen zijn ook door hen gekozen, die vallen niet zomaar uit het lucht. Je moet begrijpen dat de acties van de Amerikaanse regering gedaan worden om de ”agenda” van het zionisme en de Nieuwe Wereld Orde te dienen. En zeker niet om de belangen van het Amerikaanse volk of de wereld te dienen. Dat is een gegeven, met geen afwijking dan ook.

John Perkins
John Perkins is een voormalig CIA-agent. Hij onthulde een gedetailleerd verhaal van zijn leven werken voor de CIA. Zijn boek heet ”Confessions of a economic hitman”.

Zijn taak was om overheidscontracten te ontwerpen die op papier geweldig uitzien, maar hun echte doel was om de belanghebbende landen in de schulden te plaatsen. En voor altijd in de schulden bewaren! Waarom? Omdat dat land (als gevolg van haar schuld) voor altijd de VS zal dienen. Bijvoorbeeld:

Perkins laat in zijn boek een contract zien waaraan hij heeft gewerkt, die werd gepresenteerd en ondertekend door de Saoedische koninklijke familie in de jaren ’70. In de overeenkomst wordt alle Saoedische inkomsten (die bestaat uit olie) afgedwongen om te investeren in de Amerikaanse banken. In ruil voor de bescherming van de troon. Dit bevestigt de intieme relatie tussen de Islamitische fundamentalistische Huis van Saud en de opvolging van de Amerikaanse overheden.

Nu begrijp je misschien waarom de eerste operatie tijdens de Perzische Golfoorlog van 1990 en 1991 ”Desert Shield” werd genoemd. ”Desert Shield” was een operatie die Saoedi-Arabische olie afschermt, of beter gezegd: Amerikaans geld.

Van Midden-Oosten tot Zuid-Amerika: natie na natie zijn zij het slachtoffer geworden van deze kwade plannen. En terwijl deze oorlogen voor vrijheid, democratie of terreur voort worden gezet, weet je wat ze nu van plan zijn?

.. to be continued.

[ad#468×60 banner]

9 replies on “The Illuminati for Dummies – 9/11 en terreur – deel 10”

Als meer mensen nu dit konden lezen, zouden ze niet meer zo dom praten tegenover moslims :’)

Misschien is een trigger warning toepasselijk vanwegen de terreur foto’s. Ik vond de plaatjes nogal schokkend, aangezien ik 13 jaar ben.

mensen die de wereld orde ontkennen zijn schaapen die de zogenaamde democratische herder volgen , ze kunnen zelf niet meer nadenken en verklaaren rationeel denkenden mensen voor gek , maar hoe naïef moet je zijn om zomaar al het propaganda aan te nemen dat ons word verteld hebben we niks geleerd van de holocaust die is ook begonnen door een partij die op het volk inspeelde door hun angsten te vergrooten en hun diepste verlangens waar beloofde te maken , G it”s not what you know it”s what you can proof where all puppets .

grrrrr, gebeurt is gebeurdt.
er is niks meer wat we kunnen doen.
sukkels

Moeten wij nu echt luisteren naar teksten van mensen die niet eens behoorlijk Nederlands
kunnen schrijven?
Wel een grote mond maar niets geleerd…
Alleen Tjerk komt er mee weg. Alleen heeft hij bijna geen tekst…
Schaamt u, analfabeten!

Ik ben het helemaal met je eens ik wist dit natuurlijk al en als sommige mensen die dit natuurlijk niet serieus nemen als jullie eens logisch nadenken klopt het helemaal maar indd sommige mensen zullen altijd blind doof en stom zijn dat is een feit ach ja voor je het weet is het zover en zullen jullie versteld staan op de dag dat HUN zogenaamde GOD (satan) met 1 oog op deze wereld is Let maar op mijn woorden !! En voor diegene die meer willen weten zoek Dajjal op en je zal meee weten ciaooo

Leave a Reply

Your email address will not be published.