Categories
Celebs/Models Religie & cultuur The Illuminati

The Illuminati for Dummies – Media en muziekindustrie – deel 4

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Zoals ik het al eerder heb verteld: the Illuminati laat zichzelf herkenbaar maken in de media. Dat kan zijn muziek, films en andere entertainment. Laten we eens leuk beginnen door de wereldbekende film The Matrix te laten zien. Wie zou nou eens weten dat die ”fictie” film eigenlijk de realiteit weergeeft? Er zijn ook gewoon andere films, maar ik koos the Matrix omdat iedereen deze film kent.

http://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-Ps
Begin v.a. 1:18

Even de belangrijkste stukken van het gesprek tussen Morpheus en Neo citeren.
Mo: ”Let me tell you why you are here. You are here because you know something. What you’ve know can’t you explain, but you feel it. You felt it your life”

Na 1:45 heeft Mo het over The New World Order. Dit is wat hij zegt:
Mo: ”It is all around us. Even now in this room. You can see it when you look out your window. When you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that have been pulled over your eyes. Even the truth. ”

Neo: ”What truth?”

Mo: ”That you are a slave, Neo. You like everyone else, born in the bondage. The prison which you cannot smell, taste or touch. A prison for your mind.

The New World Order
De NWO is een wereld gebouwd op illusie en materialisme.
”Live the American dream.”
”The Land of Oppertunity”
”fast food”
”fast life”
”its just business”
”its just politics”

Oftewel, een materialistische wereld vol wereldse genoegens, die je nooit kan begrijpen. Door de bedrog van ”Dajjal” zul je je gehele leven wijden om dit te bereiken. Om ”het” te bereiken moet je deel uitmaken van het systeem. Je moet het systeem dienen. En wat ben je dan? Een slaaf. Net zoals Morpheus het ook vertelde.


07:00> Je wordt wakker
08:00> Je gaat uit huis
08:30> Trein gepakt
09:00> Werken
10:00> Werken
11:00> Werken
12:00> Werken
13:00> Werken
14:00> Werken
15:00> Werken
16:00> Werken
17:00> Werken

Volgende dag weer: werken, werken, werken.
Volgende dag weer: werken, werken, werken.
Volgende dag weer: werken, werken, werken.

Dat is nou de 9-5 mentaliteit, elke dag opnieuw. Je houdt zo de economie staande. Je werkt voor het systeem.

Om te eten moet je voedsel kopen. Je gaat naar de supermarkt of McDonalds. Koopt wat je wilt. Geld gaat terug naar de eigenaar. Daarna ga je weer werken. Je krijgt geld. Je hebt honger, weg geld. Weer werken, je krijgt geld. Je hebt honger, weg geld.

We werken elke dag voor het systeem, maar met het ietsiewat geld die we krijgen spenden we uit aan onze primaire behoeftes. Dat geld krijgt de eigenaar weer binnen. Besef je het al een beetje? We zijn een (moderne) slaaf.



Muziekindustrie

Er zijn veel opties om het systeem van Dajjal/antichrist actief te houden. Sommige delen hebben we al besproken, maar om het genuanceerd te houden zal ik hier later op terugkomen. Een van de meest effectieve instrumenten , is degene waarop we hebben gekozen om te concentreren. De indoctrinatie van de volkeren via de media. De voor-de-hand-liggende- berichten worden telkens op het nieuws geplaatst.

Weinig mensen weten dat er subliminale boodschappen in muziek , reclame, films , cartoons en tv-shows geplaatst worden. Langzaam maar zeker brengen de beroemdheden deze boodschappen over, als ze het weten of niet. Dat wil zeggen dat niet iedere celebrity ervan op het hoogte is dat zij of hij negatieve boodschappen overbrengt. Binnen no time krijgt deze celebrity fans, dus hij/zij wordt een idool. Herkenbaar toch?

De enige wat het occulte hoeft te doen is deze beroemdheden en de industrieën (waar de VIP’s werken) controleren zodat het niet uit de hand loopt. Dit gebeurt al sinds de jaren ’60.

Dit is de afgodendienst (zoek: idol worship)van VROEGER:





etc. etc.

Dit is de afgodendienst van HEDEN:



Orlando Bloom, Johnny Depp, Paris Hilton, Adriana Lima, Beyoncé etc. etc. Iedereen heeft wel een idool.


.. en dan krijg je zulke fans..

Boodschappen
Er zijn 2 soorten boodschappen.
1) voor de algemene, onwetende publiek
2) de diepere boodschappen die door het occulte gecontroleerd worden.

Kan dit ook in muziek voorkomen? Ja! Op het eerste instantie kan het lijken alsof de lied voor een geliefde geschreven is, maar de echte bedoeling is om dajjal en het systeem te aanbidden.

We nemen Britney Spears en dit liedje als voorbeeld. Luister goed: ”I’m a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I’m a slave for you. I won’t deny it; I’m not trying to hide it.”

In deze video (2:23) zie je dat ze een slang draagt tijdens het concert. Het is dezelfde lied btw. Iedereen die een beetje algemene kennis heeft over symbolen weet dat een slang. Slangen zijn door hun lang onbegrepen levenswijze en gedrag en hun vermeende, maar vaak overschatte giftigheid een symbool van het kwaad. In de Bijbel duikt de slang zelfs op als een vertegenwoordiger van de duivel in het verhaal van Adam en Eva. Link.

Sommige liedjes zijn helemaal satanistisch. Direct verbonden tussen jou en de duivel. Elke lied controleren heeft geen nut, steek er niet te veel energie in want als ze er zijn is het overduidelijk te zien. Overduidelijk te zien voor de bewuste kijker.


Madonna
Bekijk deze video van Madonna eens.

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You’re frozen when your heart’s not open
You’re so consumed with how much you get

You waste your time with hate and regret
You’re frozen when your heart’s not open
If I could melt your heart
We’d never be apart
Give yourself to me
You are the key

Now there’s no point in placing the blame
And you should know I’d suffer the same
If I lose you, my heart would be broken
Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside you die

00:53; Net zoals bij djinns (geesten) transformeert Madonna in zwarte kraaien
01:55;En na een tijdje zie je dat Madonna in een zwarte hond transformeert, net zoals de djinns ook kunnen veranderen.
02:10;Madonna doet een Masonic Rituele Dans voor haar meester.
03:10;Ze krijgt haar kracht dankzij de Stirius Ster.
03:23; Ze is in staat om de Dark Energy in haar ziel te absorberen.

Ik zal in het volgende topic verdergaan over deze onderwerp.

[ad#468×60 banner]

14 replies on “The Illuminati for Dummies – Media en muziekindustrie – deel 4”

dit is echt de grootst mogelijke onzin ever xD..
mja .. ik verveel me, en het is wel leuk om te lezen ^_^

Dit is geen onzin, dit is de echte waarheid die ons wordt achter gehouden. We worden door dit getroffen zonder dat we het door hebben.

Tweeërlei:

1. Het gedeelte over mindcontrole is de grootst mogelijke onzin die ik sinds tijden gelezen heb. Ik als communicatiewetenschapper kan u meedelen dat de situatie die geschetst wordt door de schrijver van deze artikelen niet waar is. Het is een kinderlijke gedachtegang die door communicatiewetenschappers in 18e eeuw werd aangehangen.

Meneer ‘Esrarengiiz’ veronderstelt dat door middel van semantische en frequentie priming met seks etc. het mogelijk is om mensen hun denken volledig te controleren.

In de communicatiewetenschap zou dit denkbeeld het beste te vergelijken zijn met de zo genaamde ‘injectienaald theorie.’ Dat is het idee dat de media mensen klakkeloos informatie kan laten overnemen. Deze theorie is inmiddels al lang achterhaald. Enkele reden daarvoor zijn:

-Mensen hebben niet het cognitieve vermogen om alle informatie die door de media worden gepresenteerd te onthouden.
– De werking van de media is complexer dan verondersteld werd in de 18e eeuw. Nader onderzoek wees uit dat onder andere persoonlijke ervaringen uit het dagelijks leven, veel meer invloed hebben op het denken van mensen dan de media.

Inmiddels zijn er tientallen nieuwe theorieën ontwikkeld na de injectienaald theorie:

-De twostepflow theorie
-De multistepflow theorie
-De zwijgspiraal theorie
-Enz.

2. Het gedeelte over ‘positieve en negatieve’ energie wil ik ook in twijfel trekken. Ik ben communicatiewetenschapper, en weet dus weinig af van natuurkunde, maar bij het lezen van het stuk vroeg ik mij sterk af: ‘Wanneer spreek je van positieve energie en wanneer van negatieve energie?’

Als energie omgezet kan worden in massa, dan hoeft er nog geen sprake te zijn van ‘positieve of negatieve’ energie/massa. Je zou ook gewoon over massa en energie kunnen spreken. En stel dat je dit onderscheid wel kunt maken: Wie bepaald dan wat ‘positief’ is, en wat ‘negatief’ is. Meneer ‘Esrarengiiz’? Nogal arbitraire.

Dan nog even iets anders: Wie zegt dat bijvoorbeeld piramides het beste ‘energie kunnen vasthouden?’ De historicus die onderzoek doet naar energie en historische bouwwerken? Die historicus moet ik nog ontmoeten…

Ik heb wel met een historicus gesproken die mij vertelde dat piramides gebouwd werden, omdat de Egyptenaren nog niet goed instaat waren om hoge torens te bouwen. Piramides hebben gewoon een hele simpele constructie, die door minder ontwikkelde mensen dan wij vandaag de dag gebouwd konden worden. (overigens waren de Egyptenaren en de Maya’s goed ontwikkeld voor hun tijd, maar in vergelijking met de architecten uit 2011 niet echt..) Die verklaring voor het bestaan van piramides vind ik veel aannemelijker…

Afsluitend het volgende.

Wat meneer Esrarengiiz doet met het schrijven van dit artikel, is een hele sterke tweedeling maken tussen ‘het goede/christelijke’ en ‘het slechte/occulte’. Ik sluit niet uit dat die tweedeling gemaakt dient te worden.

De vraag is echter of het noodzakelijk is om dingen veel slechter voor te stellen dan dat ze werkelijk zijn. De theorieën over de ulliminati van Esrarengiiz zijn wetenschappelijk gezien hoogst onwaarschijnlijk.Toch is het niet uit te sluiten dat menig mens angst ingeboezemd wordt bij het lezen van dit stuk.

Laat ik eerlijk zijn: ik vind onnodig angst inboezemen een trieste zaak. Stop er dus mee meneer Esrarengiiz, en ga sorry zeggen tegen de lezer!

@ Kees jij blijft een idioot ondanks dat je een communicatiewetenschapper bent goed gebruik je hersens en Studeer ook nog is logica misschien dat je dan weet waar het hele verhaal over gaat Nederland gaat al naar de klootte. 100 euro betaal je aan regering 10 krijg je terug terwijl je als een hond werkt en je ete is brood met plakje kas gedurende 9 uur dat je werk 🙂

Yo,

De illuminati gaat veels te ver,
ten eerste zet je angt, en paranoide gedrag aan de kant. Je zou meer in Esoterie moeten studeren. Negatieve energie, is inderdaad kwaad…. als je er vatbaar voor bent. Maar zodra je veel over spirituele zaken weet, ben je niet vatbaar voor de Illuminatie, en heb je door dat ze alleen de domme ”schapen” hoeden en dat hoef jij niet te zijn

LS…

Die Keezen die denken alles zeker te weten, weten doorgaans helemaal niets en zijn vermoedelijk idioten… Als het niet zo treurig was, zou ik moeten lachen…

Heyy allemaal

Hmmm, mensen kunnen toch zo naiv zijn wat ik een spijtige zaak vind.

Kees: spijtig dat je jezelf een wetenschapper noemt. Het is goed dat je een kritische instelling hebt, maar wees ook niet zomaar iemand die in de wereld gelooft en alles voor waar neemt.

Het is echt wel zo dat wij maar figuurtjes zijn en dat er een aantal mensen maar de wereld regeren op welke manier dan ook.

Wij worden echt wel beinvloedt hoor !! zonder dat wij dat beseffen, En ons onderbewustzijn is groter dan ons bewustzijn.

En ik weet niet wie juist het commentaar gaf dat wij niet door muziek en film en al dat gedoe beinvloed worden, maar mensen doe eens jullie ogen open: zoals de auteur heeft geschreven: een tijdje geleden was er minder t.v. en dus kon men de mensen niet zo snel bereiken en dus was er van alles wat minder.

Bijvoorbeeld: in de 21ste eeuw is het normaal om over seks te praten, maar hoe komt dit???? Kijk is naar nickelodeon…. allemaal opgemaakte en half naakte meisjes… en wat krijgen wij???? ja, natuurlijk… meisjes die op hun twaalfde al weten wat een kus en wat seks betekent…. en op hun 15de dan zwanger…. vinden jullie dit normaal????

Alle ik zal niet verder zeuren, maar mensen alstublieft denkk na….
En kees ga eens ook verder kijken dan alleen van de benadering communicatiewetenschappen…vooral ook omdat je het statuut wetenschapper hebt 😉

dus mensen, mijn verzoek is, wees ook kritisch voor dit en ga ook steeds altijd verder op zoek….

Tja, dit is echt zwaar om te zien.
PS ” Die lied van Madonna is echt eng!

Uhmm sorry hoor kees dit Is wel waar. Slaap jij of zo. Kijk naar de jeugd kijk wat ze dragen en hoe ze zich gedragen..dit is wel degelijk waar..een popartiest heeft vat oo de jaren jongere wat ze kwa kleding dragen..de teksten die ze zingen en de stereotypen mensen lopen allemaal mee dus wel degelijk mindcontrol..sluipend en stiekum..mag je gestudeerd hebben maar dat zegt niks. Ja je baseert alles op wat je heb geleerd. Dat Is al je eerste fout. Omdat communicatie wetenschapper kennis heb wil niet zeggen dat dit wetenschappelijk te verklaren valt..zelfde als iemand zegt der kan geen leven op de maan zijn want der isnl geen zuurstof..wie zegt dat het gene wat daar leeft zuurstof nodig heeft?! Just saying!!

Kees is de enige die, laten we zeggen, dieper onderzoek heeft gedaan naar wat hij leest
Ik wil niet veel zeggen maar degene die alles meteen aannemen zijn de schapen, iemand die verder kijkt dan zn neus lang is, zoals kees, is het minst idioot van jullie allemaal omdat hij vragen stel bij wat hij leest

ik ben het er zeker mee eens dat bepaalde complot theorieën een kern van waarheid in zit en dat de illuminati er zeker een van is.
Maar ,zoals jullie ook over kees zeggen, heel veel mensen, waaronder een groot deel van jullie ook( en ik waarschijnlijk zelf ook) nemen heel naïef van dit soort websites aan dat het allemaal maar waar is.

mijn advies is kijk zelf met je leven wat je doet

zolang het je gelukkig maakt is het geen probleem dat anderen er baat bij zouden hebben

wat een onzin!wat een leugens!het zijn gewoon artiesten,kunstenaars,die zo hun muziek uitbeelden!dan moet je zekr naar een immam luisteren die het alleen maar over haar tegen de joden en Amerikanen en westen heeft.het is niet meer dan normaal dat je werkt,geld verdiend en eten gaat kopen.en als die ander veel verdiend of heel veel verdiend,door te stelen en op te lichten,wel dat is zijn pakkie an,hij zal zich moeten verantwoorden,of zij!nee,onzin,tuurlijk moet je je kinderen goed opvoeden,maar zonder haat,en niet steeds bang maken,dat er wat kan gebeuren…

Leave a Reply

Your email address will not be published.