Categories
The Illuminati

The Illuminati for dummies – De geruite vloer & de Goden – deel 17

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15Deel 16

De waarheid over de Goden

De beelden die in deze blog en de vorige blog getoond werden, zijn afkomstig van een zeer zeldzame interview. Roger Morneau vertelt continu de meest cruciale details over de elite en hun demonische aanbiddingen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v7RrOXWxV14[/youtube]

Even een korte herhaling: Het was een lange, maar zeer behulpzame video. The Illuminati werkt dus met de demonen, oftewel jinns in het Arabisch. Dit verschijnsel is zo algemeen geworden en het heeft zelfs in onze muziek, media en filmcultuur binnengedrongen, wat ook te zien was in de bovenstaande video. De opgedane kennis van de dimensionale communicatie met demonen / gevallen engelen / of beter gezegd djinn, is wat the Illuminati heeft ”verlicht”. Ze noemen zichzelf de Illuminati, want ze zijn ”verlicht” door deze geheime kennis. Dit is het middelpunt van de wereldwijde samenzwering.

Nu weet je in ieder geval hoe the illuminati is belast met onze wereldse posities van macht. En nu weet je hoe het komt dat ze zo machtig zijn geworden. Zonder de jinns zijn ze namelijk he-le-maal niets! Begrijp je nu hoe slecht deze djinns, ons leven hebben geïnfiltreerd? Nu weet je ook vast wat de ”goden” hebben vertegenwoordigd:

Verleden:

Farao ”god” Horus


Annunnaki ”god”


The green pharaoh


Farao ”god” Anubis


De gevederde slang van de Maya ”god” Kukulkan


De Griekse goden


De blauwe Hindu goden


De blauwe god en de heilige slang (zie nek)


Krishna op de geruite vloer !


.. en het heden:


Groene aliens


Shapeshifting reptilians


Buitenaardse wezens

Speciale manifestaties, verschilt per cultuur. Ze zijn allemaal hetzelfde bedrog, maar van verschillende tijden.

Gebaseerd op dezelfde cross dimensionale communicatie.

De geruite zwart-witte vloer

Net zoals mensen zijn er goede en slechts jinns. Sommigen aanbidden God vroom, en prefereren de duivel. Ze bestaan in de parallelle dimensie. God heeft ons én hen gewaarschuwd en gezegd dat dimensionaal reizen en communicatie tussen deze twee groepen verboden is. Daarom kan je niet samenwerken met een goede jinn, want dan gaat hij of zij in overtreding met het verbod van God. Degenen die dat wel doen hebben een missie te volbrengen, namelijk misleiding. De enige wat zij willen is de plan van hun meester Satan voortbrengen. Of het nu op grote schaal is, of een kleine.

Hetzelfde geldt voor de mensen die doelbewust met hen communiceren en omgaan in onze wereld. Ze werken beiden met dezelfde agenda. En net zoals bij mensen, zijn er gewone volk onder hen, maar en er zijn ook krachtige leiders. Ze werken samen met het gewone volk onder onze samenlevingen, zoals de waarzeggers, de heksen, genezers, de hypnotiseurs, de tovenaars en zelfs de gemiddelde Johan die eventjes met zijn vrienden een glaasje heeft gedraaid. Maar de krachtige jinns communiceren dan met het krachtige volk. Ze bedenken dan gezamenlijk de nieuwste plannen.

Communicatie met jinns
Communiceren met de jinns uit het hogere rang is niet gemakkelijk. Bepaalde rituelen moeten plaatsvinden op een specifieke data, zodat de verschillende types energieën worden vrijgegeven. Deze rituelen bevatten misselijkmakende daden, zoals een opoffering en het vergieten van bloed. Opofferingen zijn nodig om bepaalde deuren/sterrenpoorten (deze worden stargates genoemd) tussen de dimensies te openen, waarbij de meest krachtige demon of djinn uit de andere dimensie tevoorschijn kan komen. De Cross dimensionaal reizen en communicatie vinden plaats op bepaalde plaatsen en rituelen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O_99mcINufQ[/youtube]

Zulke rituelen worden gehouden om een demon of jinn te roepen. 00:08 Hij verspilt zijn bloed om het ”heilige” gebied of energieveld te betreden.

Denk je dat er tegenwoordig geen rituelen zoals dit worden uitgevoerd? Was dat maar zo, want elke machtige New Age-leider deelt mee aan dezelfde rituelen. Wil je nu weten wat de geruite zwart-witte vloer met dit onderwerp te maken heeft? De geblokte vloer is het symbool voor cross dimensionaal reizen.


Herinner je deze scene van the Matrix nog? Neo kan alleen zijn eigen wereld verlaten en Morpheus bezoeken door om op te geruite vloer te lopen.


Alleen dan gaan de ”deuren” open. Zij zijn dus de ”vervoer”.


Get the picture?


Ook worden er twee pilaren bijgezet: één pilaar die het ”licht” vertegenwoordigd, en één pilaar die het ”donker” vertegenwoordigd. Het Licht vertegenwoordigt onze wereld en het donkere die van hen. En de geruite vloer vertegenwoordigd de fusie tussen deze twee werelden. Alle maçonnieke rituelen moeten plaatsvinden op de geruite vloer.

Dit zijn echter alleen de voorstellingen; de rituelen zijn wat de deuren opent.

Bekijk deze video van Rihanna vanaf 03:41. Deze Illuminati-ster verschijnt op een ”checkered stargate”

The Illuminati heeft eeuwenlang met succes demonen en jinns m.b.v de geblokte ruit geroepen en aanbeden. Gevallen engelen? Goden? Groene aliens? Gedaanteverandering reptielen? Ze zijn allemaal djinns die naar bedrog streven! Laat hun meester alles plannen; laat hun leiders alles plannen. We weten allemaal dat God het beste kan plannen. En beide plannen zijn goed in beweging.

[ad#468×60 banner]

3 replies on “The Illuminati for dummies – De geruite vloer & de Goden – deel 17”

Waarom denk je dat de djinn in een driedemensionale wereld leven?
Ze leven al langer dan de mens op de aarde.
Het is een kwestie van walgelijke daden verichten om ze te kunnen oproepen.
Dat geruite vloeren daar gebruikt voor worden geloof ik wel.
Een zeer leerzame en informatieve blog.

Keep on doing the good job!

In onze christelijke gemeente worden demone cq djinn”s vrij makkelijk uitgerdereven,door de Naam van Jezus Chtistuus

vrujmetselarij is erg gevaarlijk,het werkt zelfs door tot in t vierde geslacht,deze vloek moet verbroken worden,anders geen genezing

Leave a Reply

Your email address will not be published.