Categories
Leven The Illuminati

The Illuminati for Dummies – De waardevolle waarheid – deel 19

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15Deel 16
Deel 17 – Deel 18

Welkom bij deel 4!

We hebben heel veel dingen ontdekt; is er dan echt geen hoop meer? Als je doorheen de leugens kunt kijken zal je een onmiskenbare en overweldigende hoop ontdekken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RchHyJLRt8o[/youtube]
Bekijk deze video eens. Alle planeten, lichtstralen, sterren, wolken, zwaartekracht en weet ik het allemaal zijn zo ontworpen dat de mens op de wereld goed kan leven. Één graad verschil en alles zal instorten. Denk daar maar eens over na.. De oneindige componenten, formules, en goddelijke wetten van de sterrenstelsels moeten op een bepaalde manier ”bewegen”, voor jouw bestaan. Als je nog steeds wilt geloven dat het universum toevallig ontstaan is> Dan is dit je eigen keuze, maar als je leert om je ego te breken, en de wereld bekijken met de juiste mentaliteit, garandeer ik jou dat je de meest waardevolle waarheid zal ontdekken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PtZ4uvaeK68[/youtube]
Neem eventjes de tijd om deze prachtige video te bekijken..

Veel mensen die achter de waarheid wilden komen en te maken kregen met the Illuminati hebben een waardevolle les geleerd: En dat is, het maakt niet uit waar je ook kijkt, de natuurlijke wereld zal nooit liegen. Dit is de plek om achter de waarheid te komen. Voorwaar, de aarde en haar wonderen zijn tekenen voor de gelovigen. En hij heeft aan ons allen onderworpen, zoals de hemelen en alle organismen op de aarde: dit zijn allemaal tekens voor personen die ”diep” nadenken. Denk je echt dat al onze mooie natuur en het prachtige universum dankzij toeval is geëvolueerd?

De waarheid is voor iedereen duidelijk te zien. Ik wens jou het beste in het verwerven van de juiste wijsheid, om de wonderen van de schepping om je heen te waarderen. Dat wijsheid zal jou leiden om je Schepper te begrijpen. En als je dat eenmaal hebt bereikt, zal niets je tegenhouden.

Het lot ligt in jouw handen
Veel mensen stellen vaak dezelfde vraag: ”Als God bestaat: waarom is er dan oorlog? Zoveel pijn? Zoveel wanhoop en haat? Omdat de mensheid vast te stellen is als een van Zijn meest gewaardeerde creaties, heeft Hij de mens gezegend met een van de grootste gave (wat tegelijkertijd ook zijn grootste verantwoordelijkheid is). Weet je welk gave ik het over heb? Vrijheid van keuze. Wanneer je de waarde van een dergelijke verantwoordelijkheid begrijpt, zul je nooit zo’n vraag stellen.

Er is een duidelijke lijn tussen deze twee groepen. Zoek uit wat de verschillen zijn. Het is tijd dat we beginnen met het nemen van verantwoordelijkheid voor onze daden. Hij heeft ons de vrijheid van keuze gegeven; neem verantwoordelijkheid voor de resultaten van jouw keuzes. Verander het wereld, begin bij je eigen huis en gezin. We zijn allemaal verantwoordelijk om de wereld van binnenuit te veranderen: door het verbeteren van onszelf, onze gezinnen en onze gemeenschappen. Ook als je in goed of slecht zit te investeren, je bent de toekomst aan het veranderen.

Toekomst
Wat voor een type toekomst ben je aan het bouwen?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw[/youtube]

Maak jouw invloed op deze wereld een positieve invloed. Bouw een erfenis waarop je trots zult zijn. Verspreid je liefde en wijsheid en doe dat in de naam van de Schepper, de ware bron van liefde en wijsheid. Verwacht dan ook geen beloningen van de mensheid. Verwacht dit van God.

”O man! What has made you careless about your Lord, the Most Generous? * Who created you, fashioned you perfectly, and gave you due proportion”

Ontdek hem (opnieuw) door zijn briljante creaties om je heen… en in jezelf. Dit is slechts een video om te laten zien hoe het lichaam dankzij onze cellen werkt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pGENxQQvRZA[/youtube]

.. en er zijn nog steeds mensen die het ontkennen. Hoe kan je het perfecte lichaam, zo’n waarheid ontkennen?

[ad#468×60 banner]

3 replies on “The Illuminati for Dummies – De waardevolle waarheid – deel 19”

Na de tsunami in Indonesie zeiden moslims daar dat Allah bestond omdat de moskeen nog overeind stonden. Echter als ze naar Allah’s (voor mij is het God, maar dat heeft met mijn geboorteplek te maken) schepping hadden gekeken, namelijk de aarde, dan hadden ze gezien dat de dieren massaal op de vlucht sloegen en daar hun conclusies uit kunnen trekken.

God of Allah woont niet in een door mensen opgetrokken gebouw. De aarde is zijn huis en daar moeten we eerbied aan betonen.

In deel 3 van deze serie staat dit:

53) Hij is het Die u de aarde heeft gegeven tot een wieg en wegen voor u heeft ontstaan en Die regen doet nederdalen uit de hemel, waardoor Hij allerlei planten voortbrengt.

54) (Zeggende): ”eet hiervan en weidt uw vee.” Voorwaar, hierin liggen tekenen voor degenen die verstand bezitten.

55) Uit de aarde hebben Wij u geschapen en daarin zullen Wij u doen terugkeren en daaruit zullen Wij u weer opwekken.”

Ik ken de Bijbel, niet de Koran. Maar ik kan je wel vertellen dat in de bijbel precies hetzelfde staat!

De Duitse regering informeert haar bevolking sinds vorige maand via haar website over chemtrails

De Duitse regering informeert haar bevolking sinds vorige maand via haar website over chemtrails. Dat meldt het Duitse Kopp Online. Waarnemers vermoeden dat geo-engineering, het bewust ingrijpen in het functioneren van de Aarde, al tenminste 20 jaar lang wordt toegepast. Geo-engineering wordt op de website van het Duitse ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF) verkocht […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.