Categories
The Illuminati

The Illuminati for Dummies – De tempel van Solomon- Deel 21

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15Deel 16
Deel 17 – Deel 18
Deel 19Deel 20

Deel 21: De tempel van Salomon, vervolg dan deel 20

Denk je dat deze ”begraven schat” nog niet gevonden is? Denk je dat mensen op zoek zijn naar waardevolle schatten en dat ze daarom graven? Dat is niet het doel van graven. Die schat is eeuwen geleden al opgegraven, weet jij door wie?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VfaQ58SfwAU[/youtube]

Enfin, de Tempeliers hadden de verboden, magische boeken gevonden. Dankzij deze ”schat” leerden ze de geheime kunsten van zwarte magie en werd the Illuminati gebouwd. Ze leerden hoe ze konden klimmen op de machtsposities van onze wereld dankzij deze magische boeken en het aanbidden van de duivel. Ze hebben dus hun zielen verkocht aan Satan. Via het occulte rituelen, beloften, en contracten van geheimhouding, is deze kennis verborgen gehouden. Hun kennis is nooit ergens opgeschreven, maar doorgegeven door middel van symbolen, rituelen en architectuur.

Waarom wordt er ook nu gegraven? Wat is de waarde van de Al-Aqsa moskee voor de elite?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5RZdhF7jPlc[/youtube]

Kortom, het plan is om de moskee te vernietigen omdat ze zich voorbereiden op de komst van hun valse messias, de koning der koningen. En deze koning zal moeten verwelkomd worden met de herrezen tempel. Vóór de opstanding van de tempel van Salomo zal de Al-Aqsa-moskee, de eerste heilige huis van God, moet worden vernietigd. De staat Israël is van plan om dit volgens een langzame en sinistere manier te doen.

Ben jij klaar voor de heilige oorlog? Ben jij klaar voor WWIII? Ze zijn namelijk al beiden begonnen!! Maar in tegenstelling tot wat velen van jullie misschien denken, is deze Heilige Oorlog niet tussen Moslims, Christenen en Joden. Hoewel dat zo lijkt, dit is niet de echte zaak. Waarom? Omdat de oorlog van het einde der tijden zal worden geleid door de bloedlijn van de farao, versus de bloedlijn van de profeten. Het is en zal worden geleid door de aanbidders van satan, ten opzichte van de aanbidders van God. Wat is de beste manier om ervoor te zorgen dat er geen appositie voor de huidige farao’s zal zijn? Door het ontwikkelen van een”Nieuwe Wereld Orde” die uit slavernij en onwetend bevolking bestaat. En verdeel diegenen die zich verzetten.

De Illuminati werd opgericht door zelfbenoemde satanisten genaamd, de Rothschilds. Wie denk je dat de huidige wereld heerst? De zionistische bankfamilies, vooral de Rothschilds & Rockerfellers. Wie heeft Hitler en de wereldoorlogen gefinancierd? The Rothschilds & Rockerfellers. Waarom zouden de zogenaamde Joden de holocaust willen financieren? Ten eerste omdat ze geen joden zijn, maar Luciferiaanse. En ten tweede: de staat Israël zou niet gesticht worden, als de Holocaust niet zou plaatsvinden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmgNlkZlTmg[/youtube]

Soms is de waarheid vreemder dan fictie. Degenen die de wereldoorlogen en holocaust hebben gefinancierd bezitten zelf 80% van Israël! Voor wie werken deze families? Begin je te begrijpen wie de schuldigen zijn die onze wereld en haar bewoners laat lijden? Waarom Jeruzalem en waarom de opstanding van de Tempel van Salomo? Jeruzalem, omdat de echte messias hier zal verschijnen, dient de valse messias zijn plaats stiekempjes vervangen. Maar waarom de tempel van Solomon?

Vraag jezelf eens af waarom de profeet Salomo unieker was in vergelijking met de andere profeten. Diegenen die echt hun huiswerk goed hebben gedaan, weten dat de Heilige Koran ons leert dat profeet Solomon een unieke profetie heeft gekregen: een unieke heerschappij. 2 verschillende rassen, van 2 verschillende dimensies samenbrengen. Dus waarom denk je dat de tempel van Solomon zo heilig is? De echte vraag die je aan jezelf moet stellen is: Voor wie is de Tempel van Salomo de heiligste der heiligen? Deze mag je dan zelf onderzoeken 😀

Allemaal gebaseerd op de Twin Towers & The Gates” van de Tempel van Salomo.

[ad#468×60 banner]

3 replies on “The Illuminati for Dummies – De tempel van Solomon- Deel 21”

Waarom niet het klooster in? Of moet iedereen per se deelnemen aan de strijd?

En niet te geloven dat jij dit zo goed hebt samengevat. Deze blog verdiend de nobelprijs voor waarheid..

Trouwens,wij willen geen moslim staat hier in nederland.je mag van mij naar je moskee gaan en daar die onzin allemaal aan horen,maar je blijft van onze democratie af,van onze vrijheden,dat man en vrouw gelijk zijn etc/als je dan toch zonodig een islam maatschappij wil,wel ga naar het midden oosten bouw het daar dan allemaal op,daar wonen miljoenen mensen die zich aan julie alla willen onderwerpen,wij niet!En er wonen hier in nederland gelukkig menen met een ander geloof ,zoals chistenen of katholieken,of budisten of atheisiten,enz,die vrijheden moeten wij gewoon kunnen hebben,niet dat wij worden geregeerd door de politieke islam.miljoenen zijn daarvoor uit het midden oosten gevlucht en Afrika!!Nee,wegwezen,want je schrijft het allemaal netjes in het nederlands,maar in het arabisch klinkt het toch heel anders,geen vrijheden en als je je niet wilt aansluiten bij die alla groep,moet je belasting betalen,of je hoofd word eraf gehaald!?en nog meer van die onzin.nee,doe nu maar gewoon,ik zeg julie worden in de sijk genomen,alla is de duivel zelf!!alla is tegen de drie eenheid,tegen het kruis,tegen Jezus Christus,tegen christenen en joden,tegen de vrouw,omdat de vrouw het kindje Jezus heeft gebaard!In verwachting zonder dat zemet har man naar bed is geweest,hoe kan dat dan?Dat kan,doordat de Heilige Geest,Gods Geest over Maria kwam.En zo raakte zij in verwachting,zonder aanraking van haar man.Een maagd was ze nog,een wonder was geschied.En de rijken uit het oosten kwamen naar het kindje in de stal om daar hun geschenken te brengen,want een engel had hen verteld dat er een kindje was geboren,de Redder van deze wereld,Gods Zoon,en zijn naam zal zijn jezus Christus!!Sterke God,Wonderbare Raadsman!

Leave a Reply

Your email address will not be published.