Categories
Religie & cultuur The Illuminati

Welke Turkse beroemdheden zijn Joden?

Sabbatianisme. Een duur woord met een belangrijke achtergrond.

Het Sjabatianisme was een messiaanse beweging die tussen de jaren 1665 en 1666 in Israël was ontstaan. Deze trachtte de verwachting van de komende Messias te verbinden met de kabbalistische mystiek.

Sabbatai Tsewie (ook wel Sabetay Sevi genoemd) werd in Izmir, Turkije geboren. Hij onderzocht de studie van de Kabbala en Zohar en wierp zichzelf aan een strenge en vrome levenswijze. Veel mensen hebben wantrouw in hem, want hij riep zichzelf tot de Verwachte Messias. De Messias is een wezen/heilige mens die voor de Dag des Oordeels zal komen. De Joden zien hem als de Verlosser en bij de christenen en moslims staat hij beter bekend als the Anti-Christ/Dajjal.

Verschillende keren in de geschiedenis zijn er onder de Joden mannen opgetreden die aanspraak op de titel van messias maakten, maar in geen van deze gevallen werd zo’n claim langdurig gesteund binnen het jodendom, maar Sabetay Sevi was een uitzondering. Echter, later kwamen de Joden dus erachter dat ook hij een valse Messias was.

Wat wordt er van hun verwacht?
De Sabbatianisme wordt stiekem voortgebracht en ze doen alsof ze moslim zijn d.w.z. gedragen als een moslim, praten als een moslim en zelfs Islamitische namen hebben. Moordenaars mogen het geloof niet aanhangen en overspel (seks hebben met een andere persoon dan je man of vrouw) is ten strengst verboden. Het Psalmen-boek wordt iedere dag stiekem gelezen. De jongens worden besneden en letten goed op de levensstijl en cultuur van de moslims om niet op te vallen bij de Turkse bevolking. En het belangrijkste van alles is dat ze met elkaar trouwen en ze mogen en zullen dan ook nooit met een moslim trouwen. Er is zelfs een speciale festival georganiseerd waarbij iedereen samenkomt om groepseks te hebben, zodat men zondigt en het einde van de wereld benaderd, want volgens de Boeken zal de Dag des Oordeels komen zodra er teveel op de aarde wordt gezondigd).

Ze hebben allemaal een Joodse naam en begroeten elkaar met ”shalom aleyke”. Ze laten de overledenen niet in Turkse begrafenissen begraven. Ze hebben verborgen tempels en zullen hun geheimen pas doorvertellen zodra ze met diegene trouwen.

Turkse bekendheden en de sabbataniasme
De sabbataniasme is een hedendaagse geloof die ook tegenwoordig door joden wordt nageleefd. Er zijn vele bekende acteurs, zanger(es)s(en) e.a. die dit geloof vroom naleven. Yalçın Küçük is één van de weinigen die de sabbataniasme onder de Turken heeft ontcijferd. Ik heb hieronder enkele Turkse beroemdheden geplaatst, die vrijwel iedere persoon met Turkse komaf wel kent.

Candan Erçetin

Deniz Akkaya

Faruk Süren

Gülben Ergen

Hayko Çepkin

Hülya Avsar

Izel

Kemal Dervis

Mazhar Alanson

Mehmet Ali Birand

Nedim Saban

Orhan Pamuk

Reha Muhtar

Rober Hatemo

Sefarad

Sertab Erener

Tansu Çiller

Tamer Karadagli

(Hij wilde zich aanmelden bij een loge, maar doordat hij vreemd ging met iemand hebben ze hem niet meer aangenomen)

Yilmaz Erdogan

Zafer Ergin

Zeki Alasya

Ziynet Sali

[ad#468×60 banner]

7 replies on “Welke Turkse beroemdheden zijn Joden?”

En dit is gebaseerd op… juist ja helemaal niets. Kom is met wat meer bronvermelding en dit geldt ook voor al je “illuminatie” post.

Gebasseerd op de boeken van Yalcin Kucuk en intervieuws van de artiesten. Typ bv “zeki alasya mason” op google. En de illuminatiposten zijn gebasseerd op The Arrivals-documentaire.

Ik heb net even voor je de meeste artiesten opgezocht als je sebeyatist of mason achter hun naam schrijft en het staat er echt in hoor..

Goed artikel, en leuk om te weten dat al die turkse beroemdheden ook ”joden” zijn =0

Zeki Alasya is inderdaad een vrijmetselaar maar dat maakt hem geen Jood. Mazhar Alanson is een aanhanger van het soefisme. Er zitten een paar Armenen tussen en naar mijn weten zijn Armenen toch Armeens Orthodox.

Vergeet vooral de volgende overlevering niet.

Ibn ‘Umar (ra) heeft overgeleverd dat de profeet (saws) heeft gezegd: “Als een moslim iemand anders een kafir noemt en als hij dat inderdaad is, laat hem dan; in het andere geval behoort hij (degene die een ander kafir heeft genoemd) daar zelf toe.” (Abû Dawûd, kitâb as-sunnah)

Waar ik me ook heel erg om boos maak is het feit dat jij Zionisten, Vrijmetselaars, Illuministen door elkaar heen haalt.

Trouwens dit artikel is niet gebaseerd op boeken en interviews je hebt het simpelweg van de volgende website geplukt en vertaalt: http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=2562. NTV is van MSNBC, kijk alleen in welke gebouw NBC is gehuisvest en wat hun link is met de ”Illuminatie”

Nee, kyk: de vrijmetselarij is een belangrijke onderdeel van the illuminati, en zij zijn zionisten (dus joden). Het is dezelfde, dus ik raak niet in de war. Echt niet :p en ja, ik heb van daar een stukje maar niet helemaal. Ook heb ik de interviews van Yalcin kucuk bekeken, waarin hij de namen opnoemde. Ik kw een link tegen met dezelfde namen die hij ook zei dus schreef ik die op. Voila 🙂

Je reageert best fel.. yani bi duzgunce yazsan anlarimda, karsindakininde duygulari var. Ve elimden geleni yapiyorum, yanlisim varsada duzeltiyorum surekli. Onu aklinda tut lutfen..

Yahudilere karsi bir dusmanligimiz yok biz turklerin. Basimiza basbakan bile yaptik Tanzu Ciller hanimi. Ama israillilerin Marmara gemisinde oldurdugu Turklerin kani yerde mi kalsin. Onlar da ana baba cocugu degillermi? Simdi sira bizde onlarin analarinin babalarinin canini yakmada. Alinsin artik intikamlari. Demiyorum ki bizde onlarin yaptigi bir kac sucsuz Israillilerin kafasins kursun sikip dunyalarini karartalim. Hayir onlarinda analari babalari var. Yazik. O kadar cani degiliz biz Turk milleti. Bizim MIT ajanlarimizi yokmu Israilde? Gidip o Netanyahu, Lieberman denen piclerin kafalarini koparsinlar. Ama onlarin coluguna coccuguna dokunmasinlar. Sadece Netanyahunun, Peresin, Barakin, Liebermanin ve o gemide silah atan o kalles Israilli picleri bulup bulduktan sonra onlarin kafalirina siksinlar bir kac kursun bizimo guzel cennet Kirikkalemizde urettigimiz Turk otomatik silahlariyla. Nerde o cesaret bizim Erdogan pasada, Kilicdaroglu beyefendide. Kilicdaroglu unutmamiz icin o dokuz sehidimizi elinden geleni ardina komuyor. Ne bicim adam bu ya. Sanki BDP liler gibi PKK katillerinin kalleleslerinin silah arkadasi. O kadar seviyorsan apo picini git hucresine bir gece yetmedi bir kaca gece onun yataginda beraber sarmas dolas yatin, beraber nonoslar gibi oynasin. Yatinki birbirinizi biraz icten taniyin. Soyle bi senli benli olun ki bizde sizin ikinizin ne gibi pust oldugunuzu anlayalim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.