De vernietiging van de Heilige Kaâba

Gepost door Esrarengiiz op 12-01-11 in Religie & cultuur, The Illuminati

De Kaâba is een kubusvormige gebouw in de stad Mekka, Saudi-Arabië. Islamieten lopen zeven keer rond de Kaâba en bidden altijd in de richting van dit gebouw, ook als hij of zij niet in Mekka is. De Kaâba wordt binnenkort omgebouwd door een ontwerp- en bouwbedrijf genaamd Atkins Global.

Atkins Global heeft de concept van de heilige plaats Kaâba al bijgewerkt en ze zullen in het jaar 2020 klaar zijn met het grote project. Inmiddels weten we dat the Illuminati met numerologie en energie werkt. In de onderstaande video kom je erachter waarom zij de Heilige Kaâba willen ”ombouwen”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UjaPaPh0sLQ[/youtube]

De vernietiging van de Kaâba is één van de grote tekenen van de Dag des Oordeels.
Aan het einde der tijden zal Dhoe’l-Siewayqatayn uit Abessinië (Al-Habash) komen en de Ka’aba vernietigen om haar schat en de Kiswah (kleed wat haar bedekt) te stelen. De Ka’aba is een oud bouwwerk dat door Abraham gebouwd is, en haar fundering is door Adam gelegd.

Als tafsir (uitleg) van de Ayah: “Zelfs wanneer Gog en Magog zullen worden losgelaten en zij elke hoogte zullen overschrijden.” Is van Ka’b al-Ahbar overgeleverd, dat Dhoe’l-Siewayqatayn het eerst ten tijden van Jezus, de zoon van Maryam zal verschijnen. Allah zal Jezus als hoofd van een voorhoede van zeven of achthonderd man uitsturen. Zij zullen allen naar Dhoe’l-Siewayqatayn marcheren. Allah zal een bries uit de richting van Jemen sturen en die zal de ziel van iedere gelovige nemen. Alleen de slechtste mensen zullen achterblijven en zij zullen als beesten paren. Ka’b zei: “In die tijd zal het Uur nabij zijn.

‘Abd Allah ibn ‘Amr zei: “Ik hoorde de Profeet s.a.v.s. zeggen: Dhoe’l-Siewayqatayn komt uit Abessinië en zal de Ka’aba vernielen en haar schatten en de Kiswah stelen. Het is alsof ik hem nu voor mij zie: hij is kaal en heeft een afwijking in zijn polsen. Hij zal de Ka’aba met zijn spade slaan en met zijn pikhouweel.” (Ahmad)

Het is van ‘Abd Allah ibn ‘Oemar overleverd dat de Profeet s.a.v.s. zei: “Laat de Abbessijnen met rust zolang zij jou net lastig vallen, want niemand zal de schat van de Ka’aba herontdekken behalve Dhoe’l-Siewayqatayn uit Abessinië.” (Aboe Dawoed in het hoofdstuk op het verbod om de Abbessijnen uit te dagen.)

Ibn Abbas vertelde dat de Profeet s.a.v.s. zei: “Het is alsof ik hem nu kan zien; hij is zwart en zijn benen staan wijd uit elkaar. Hij zal de Ka’ba steen voor steen afbreken.” (Ahmad)

De Profeet s.a.v.s. zei: “Het Uur zal niet aanbreken voordat een man uit Qahtan verschijnt en over de mensen heerst. Muslim; ook in hadiths van Al-Boechari. Deze man kan Dhoe’l-Siewayqatayn zijn of iemand anders want, deze man komt uit Qahtan terwijl de andere overleveringen zeggen dat Dhoe’l-Siewayqatayn uit Abessinië komt, en Allah het beste.

‘Oemar ibn al-Khattab overleverde dat hij de Profeet s.a.v.s. heeft horen zeggen: “De mensen uit Mekka zullen verdwijnen en slechts een paar zullen overleven. Als het opnieuw opgebouwd en bevolkt is zullen de mensen weer verdwijnen en niemand zal terugkeren.” Bron.

Het concept van Kaâba

Is dit onze einde?