Categories
The Illuminati

The Illuminati for dummies – Waarom satanisme door wereldleiders wordt gepraktiseerd – deel 16

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9Deel 10
Deel 11Deel 12
Deel 13Deel 14
Deel 15

We’re getting warmer! De hamvraag voor dit topic luidt ”waarom wordt satanisme door de wereldleiders gepraktiseerd?”. Verschillende soorten documentaires tonen aan dat deze wereldwijde samenzwering een feit is. Vele van hen hebben bepaalde aspecten van the Illuminati en de geheime genootschappen geëxposeerd. Degenen die dit onderwerp ”diep” hebben onderzocht, zijn inmiddels erachter gekomen wat het verband is tussen de satanistische rituelen en de machtige wereldleiders in de wereld. Maar hoeveel documentaires toonden aan WAAROM deze elitisten dit satanistische pad hebben gekozen om te volgen? Hoeveel van hen heeft jou uitgelegd waarom zulke rechtschapen mensen kozen om satan te aanbidden? Ook dit zijn één van de vele aanwijzingen waarop jij vandaag antwoord op zal krijgen.

De volgende delen zijn niet bedoeld om mensen te laten schrikken of paranoia te laten leiden. Als je er niet tegen kan, is het misschien beter om je gewoon niet met dit onderwerp bezig te houden. Het doel is om de vijand beter te begrijpen. Men zal nooit het occulte of de wereldwijde samenzwering snappen, tenzij hij of zij haar leidende kracht begrijpt. De symbolen zijn om je heen.

David Icke – Freedom road
Activist/schrijver David Icke heeft een jaar of twee geleden een 4-uur durende documentaire gemaakt over de geheime genootschappen. Als je interesse hebt kan je op youtube ”david icke freedom road” intypen. Het documentaire is gesplit is 30 delen. Dit is één video-deel:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QzV6pDvuuq4[/youtube]

Washington monument en Baphomet
Heb je ooit naar het monument van voormalig Amerikaanse president Washington gezien? Toen men het monument voor het eerst zag, wisten ze niet hoe ze moesten reageren. Waarom zou zo’n machtige president zich halfnaakt met een witte doekje laten tonen?

De satanistische wereldleiders
De personen die de wereld runnen zijn satanisten! Waarom is hun religie gebaseerd over occulte en geheimzinnige bijeenkomsten en praktijken? Want: zodra mensen zich realiseren dat satan bestaat, zullen ze ook beseffen dat demonen, engelen, profeten en religie ook bestaan!

John Todd
John Todd is een ex-lid van the Illuminati. Luister naar zijn interview (part 1 van de 8 delen). Iedereen weet inmiddels dat the Illuminati een smoesje (meestal seksuele redenen) gebruikt om iemand op te pakken. Om Todd stil te krijgen, werd hij opgepakt. Weten jullie nog met welke smoes de oprichter van Wikileaks beschuldigd werd? Namelijk een verkrachting van twee Zweedse vrouwen.

Wiki: Todd was arrested in May 1987 for the rape of a University of South Carolina graduate student. After his arrest, he was additionally charged with sexually molesting two children who attended a karate school where he worked. He was convicted of the rape in January 1988 and sentenced to 30 years in state prison. In 2004, Todd was released, but he was put in the care of the Behavioral Disorder Treatment Unit run by the South Carolina Department of Mental Health. On November 10, 2007, Todd died in the institute.

Bang? Voor wie?
Terwijl jij bang bent voor hun, zijn zij doodsbang voor jou heilige Boek en onze God. Dit betekent dus dat zij krachtiger worden als ze het angst voor wat ze hebben verminderen, namelijk de religies. Zodra jouw religie in jouw leven verzwakt, worden zij sterker en dus minder bang voor jou. Wie was ook al weer de vijand van de duivel? Een aanhanger van God.

Vandaar dat het ook wel ”de nieuwe seculiere orde” wordt genoemd. Dit is dus wat alle anti-NWO documentaires vergeten te melden, terwijl dit het belangrijkste aspect is! Beste atheïsten, take note. Je bent maar een succesvol resultaat van hun seculiere project. Proficiat. En beste islamafoben, take note. Je bent maar een succesvol resultaat van hun Zionistische project. Proficiat.

Want in een wereld wat voor de dajjal gebouwd wordt.. zal alles wat heilig is als ”belachelijk” bestempeld worden.

Ja, er zijn heden een heleboel dingen mis met onze religieuze instellingen, maar wie denk je dat belast is met het creëren van deze resultaten?

Iedereen die met trots zijn religie ”praktiseert” zal nooit zijn gezicht bedekken!

.. dus zeg wat je wilt, geloof waar je in wilt geloven, maar vergeet niet: het is de nieuwe seculiere wereld orde. En jullie zijn allemaal uitgenodigd!

Laten we leren wat er achter de gordijnen bevindt, met behulp van onze invloedrijke figuren op de wereld.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DSJk-mU3ZsA[/youtube]

.. en de meeste leiders zijn lid van deze geheime genootschappen. Hier speelt Al Pacino de rol van Satan in de film ”Devil’s Advocate”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RGR4SFOimlk[/youtube]
”The 20th century was entirely mine.” Let goed op de filmkarakter van Keanu Reeves. Hij staat namelijk op de zwart-wit geruite vloer die gebruikt wordt voor de satanistische rituelen.

[..] ”It’s my time now. It’s our time.”

Prettige kerstdagen!

[ad#468×60 banner]

5 replies on “The Illuminati for dummies – Waarom satanisme door wereldleiders wordt gepraktiseerd – deel 16”

Die zweedse man kan je niet echt als bron gebruiken. In die bronnen dat hij liet zien, zeiden ze dat de aanval op twin towers door terroristen kwam.
Veel dingen kloppen niet, dus ik denk dat ze die info expres met opzet lieten leaken. Want kom nou met een zogenaamde cd hebben ze alle belangrijke documenten uit gesmokkeld.

1 ding moeten jullie nietvergeten… Alles… Van banken tot media tot scholen worden door hun geregeerd. Zij weten dat men dit allemaal weet dus er zit veelmeer achter… T enige wat ik kan zeggen… Geloof maar de waarheidvan 1ding. De koran. Het laatste gepresenteerde complete boek van allah… Wat een aansluiting is op de bijbel en de thora. In principe waren ze allemaal hetzelfde. Maar in loop der jaren zijn er dingen verandert om de mens te brainwashen. Kijk niet naar info van anderen… Probeer de feiten om je heen te zien en wordt wakker… The end of tge world is near!!

Je hoort de laatste tijd veel over illuminatie maar ik zou oppassen, de duivel zit hier achter, en er zijn idd artiesten die hier aan meedoen zo hoorde ik ook dat Eminem hier ook bij zit maar weg wilt, Beyoncé hoort hier bij dat gaf ze toe, maar het genootschap is voor 1 ding doodsbang en dat zijn de christenen , want waar is de duivel bang voor ja die is bang voor God. Mensen denken dat je alleen beroemd kan worden door je ziel te geven aan de duivel (illuminatie ritueel) dat is niet zo want met Gid kom ne overal, blijf vertrouwen op God

Ik vind dit echt dom want alls je eens goed kijkt in de boeken zal je zien dat illumintie nie dit is en nog iets heb lees eens goed de boeken over god hoe veel mensen heeft god gedood om zijn geloof neem adam en eva ze mochten niet van het fruit eten om dat het verboten was maar satan had hun verleid om het te doen en dus werden ze verbannen maar ieder keer hoor ik mensen zeggen god zal het je vergeven wel waarom deed hij dat nie met adam en eva of met lucifer denk daar maar eens over na

Leave a Reply

Your email address will not be published.