The Illuminati for Dummies – onze satanistische cultuur – deel 12

Gepost door Esrarengiiz op 13-11-10 in The Illuminati

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1Deel 2
Deel 3Deel 4
Deel 5Deel 6
Deel 7Deel 8
Deel 9 Deel 10
Deel 11

Als eerste wil ik alle mensen feliciteren die tot nu toe alles hebben onderzocht en beseffen dat the Illuminati bestaat, dat de manier hoe ze te werk gaan ook klopt en bewust zijn van alle situaties op de wereld. Als je automatisch de masonic muziek eruit kan halen, door direct de tekens op te merken betekent het dat je al bewust geworden bent. Je bent een persoon geworden die the Illuminati probeerde te tegenhouden: je bent geen slachtoffer meer..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SdkdQtlF-RU[/youtube]

Satanistische popcultuur
De jeugd van tegenwoordig krijgt massaal verschillende soorten liedjes te horen. De popcultuur is niet meer te ontwijken. Je hebt geleerd hoe effectief de mindcontrol-technieken zijn en hoe dit door de media misbruikt wordt. Je hebt gezien dat miljoenen dollars worden besteed om je te indoctrineren.

Dit mind control-agenda is bedoeld om je te indoctrineren m.b.v. verschillende manieren van ”leven”, beter bekend als ”ways of life”> Koop dit! Koop dat! Leef! Doe niets! Op weg naar geen carrière! . De huidige mens wilt alleen maar consumptie en streeft naar bezit/genot (materialisme). Is dit ook niet wat wij doen? Alleen maar bezig houden met kleding, mode, lust of wat dan ook?

Ze willen een nieuw soort mens creëren die om controle vraagt, van corruptie houd en een hekel heeft aan religie en God. De vraag die je jezelf moet afvragen is ”waarom?” Als je de gehele theorie tot nu toe begrijpt, maar niets uitvoert betekent dat je de hamvraag niet hebt begrepen. Dit gaat niet over het omwerpen van de overheid, maar het winnen van de oorlog in jezelf. Dit is een oorlog, waar jij de soldaat én slagveld bent.

Je moet wereldse verleidingen overwinnen, om echte vrijheid te bereiken! Alleen dan kan je een levende voorbeeld zijn van Licht, want wat dit systeem jou probeert te voeren is Duisternis.

Satanistische teksten in muziek
Laten we eens een kijkje naar de grootste hits van het jaar 2008

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tAp9BKosZXs[/youtube]
#1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E1mU6h4Xdxc[/youtube]
#2 ”There’s a thief in the night to come and grab you. It can creep up inside you and consume you. A disease of the mind it can control you. Its too close for comfort. [..] Disturbia: It’s like the darkness is the light.”

”Lucifer is very much alive, he is our god and we are his chosen people” ~ Geciteerd door de oprichter (Rothschild) vader van de Illuminati. Zoek maar op Google als je er niet in gelooft.


In wezen is onze popcultuur gevuld met lof aan de god van de elite, namelijk satan. Maar het is erg moeilijk om erachter te komen of de artiesten, stations, bedrijven of andere organisaties in handen zijn van de elite. Dit is het meest geprezen werk van Walt Disney:

Weet je nog hoe de film wordt beëindigd? Spoel door naar 1:12. Onthoud dat deze film voor kinderen bedoeld is..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nvhAaxmjdpc[/youtube]

.. this is just the beginning. In de onderstaande video zie je nog andere bewijzen dat Walt Disney een verband heeft met the Illuminati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3BNJOEvdeI[/youtube]

Handgebaar van de duivel
Maargoed, we gaan verder met de satanistische achtergronden van de grootste wereldleiders. Iedereen kent de handgebaren van satanisten, toch? Zo ziet het eruit:

Heel veel beroemde activisten, politica, zakenmannen- en vrouwen doen deze handgebaren na..

Etc. etc.

Washington DC
Waarom heeft de plattegrond van Washington de vorm van een satanische pentagram? En waarom wijst het naar het Whitehouse?

Waarom zijn er obelisken in verschillende soorten landen en zelfs in de buurt van de Washington DC?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u0WKtg-qSJg[/youtube]

Waarom is er een symbool van een uil nabij Washington DC?

Wat is de vorm middenin de satanische ster?

Een pentagon/vijfhoek, oftewel…

De belangrijkste plan van satan en deze satanisten is om God uit jouw leven te verwijderen. En als je de strijd ”de nieuwe seculiere orde” met atheïsme probeert tegen te houden is dat te vergelijken met bestrijding van brand met benzine….