Categories
Religie & cultuur The Illuminati

Geert Wilders is een Jood (zionist)

Geert Wilders is een zionist

Islamofoob Geert Wilders is een zionist. Zionisme is een nationale beweging en ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroeger tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen. Echter, zij horen niet verward te worden met de rabbijnen, de ‘normale’ Joden en andere want zij mogen deze groepen ook niet!

Aanvankelijk had het zionisme maar weinig aanhang onder de joden van Europa en Amerika. Vooral religieuze joden vonden dat herstel van de joodse heerschappij in ‘het land van Israël’ pas na het verschijnen van de Messias kon plaatsvinden, en dat het bijna godslasterlijk was om dit op seculiere gronden te willen bereiken.

Kortom: Geert Wilders is een zionist die streeft naar een moslim-vrij Groot Israël..

[ad#468×60 banner]

Zionisme is een nationale beweging en ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroeger tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen.

5 replies on “Geert Wilders is een Jood (zionist)”

Er wordt te weinig aandacht besteedt aan Wilders’ achtergrond en degenen met wie hij contact heeft in de VS. Voor Wilders weer een invloedrijke positie verwerft in het Nederlands bestuur dient het Nederlandse volk op de hoogte te worden gebracht van wie Wilders geld ontvangt en met wie hij contact heeft buiten Nederland. Naast het anti-islam beleid lijkt hij zich nu te gaan richten om Nederland uit de EU te krijgen met alle financiele gevolgen van dien. Dat laatste plan raakt alle geledingen van de Nederlandse samenleving. Indien Wilders informatie ontvangt van een sterke Joodse lobby in de VS of wellicht de Tea Party dan dient zijn handelen niet meer de Nederlandse belangen en dan moet hij van het politieke toneel in Nederland verdwijnen.

Geert Wilders’ handelen tijdens het opbreken van het Catshuisoverleg van 2012 waarbij niet duidelijk werd waarom hij op zo’n laat moment de besprekingen opbrak en Nederand kwetsbaar maakte voor financiele speculatie laat zien dat hij bereid is heel ver te gaan in het frustreren van verdere integratie van Nederland in de EU. Het is belangrijk te achterhalen met wie Geert Wilders in contact stond tijdens het Catshuis overleg.

Geert heeft een dubbele agenda en die dubbele agenda moet zo snel mogelijk boven water.

… En daarom zei Hij in Mattheus 8:11-12, nadat Hij het geloof van de heidense hoofdman zag en het ongeloof van Israël: ‘Ik zeg u, dat er velen [heidenen] zullen komen van oost en west en zullen aanliggen met Abraham en Isaak en Jakob in het Koninkrijk der hemelen; maar de kinderen van het Koninkrijk zullen uitgeworpen worden in de buitenste duisternis; daar zal het geween zijn en het tandengeknars.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.