Categories
Politiek Religie & cultuur

Waarschuwing: Morgen gewelddadige Anti-Islam demonstratie in Amsterdam

Zaterdag 30 Oktober 2010 zal er een geweldadige demonstratie plaats vinden van de Britse Anti-Islam beweging EDL (English Defence League).

Deze organisatie heeft al vele geweldadige demonstraties gevoerd in Engeland waarbij winkels, huizen en auto’s van Moslims zijn vernield en verbrandt. Mensen die voor Moslim gezien worden, zijn slachtoffers geworden van aanvallen waarbij kledingstukken van vrouwen van hun lichaam zijn afgescheurd en mensen zijn dusdanig mishandeld dat ze in ziekenhuizen zijn beland. Knuppels, messen en allerlei andere voorwerpen worden gebruikt om mensen aan te vallen. Ook gebruiken de leden van EDL bevroren varkensvlees als stenen om op mensen mee te gaan gooien.

Helaas worden zulke demonstraties door de veiligheidsorganen van de overheid niet tegen gehouden. Ook is het onmogelijk om zulke demonstraties te verbieden. De reden hiervoor is dat demonstreren onder vrijheid van meningsuiting valt. En daar tegen zal de regering nooit ingrijpen. Dus de Moslims in Nederland dienen zich te beschermen door juiste maatregelen te nemen.

Advies: Probeer andere Moslims, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van wat er gaat gebeuren. En raad iedereen aan om zoveel mogelijk fysieke confrontatie te vermijden met de demonstranten. Tevens dienen vrouwen niet naar buiten te gaan. Omdat vrouwen met een duidelijk Islamitisch uiterlijk (hijab) worden vaak aangevallen.
©nrc.nl

sitestat

[ad#468×60 banner]

4 replies on “Waarschuwing: Morgen gewelddadige Anti-Islam demonstratie in Amsterdam”

Allah belasini versin boyle tur insanlara.
Muslumanlar birlessin ve JIHAD butun sokaklarda duyulsun.

Tekbir cekip onlarda savasmaliyiz. VE bizim Musluman kardeslerimizi korumaliyiz.

Dezelfde rotzooi… haat, nijd, rassenhaat, spotten met alles: homo, zieken, invaliden, zelfs hun eigen koningshuis….
Word elke dag platgegooid doch herbeginnen keer op keer, wetgeving ? Welke wet ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.