The Illuminati for Dummies – The Lady in Red – deel 7

Gepost door Esrarengiiz op 19-10-10 in Celebs/Models, Religie & cultuur, The Illuminati

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6

Vandaag zullen we het hebben over The Lady in Red. Rood is de tint met de krachtigste symboliek en rood is de kleur van erotiek. Als iemand opgewonden is kleurt zijn huid rood (blozen). Bij een aantal apensoorten zwellen de billen en schaamlippen enorm op als ze vruchtbaar zijn. Ze worden vuurrood. Dat dient om de mannetjes hitsig te maken. Hoe je het ook wilt noemen, de kleur rood zorgt voor (hitsige) aandacht.

Wat betekent dus de term ”Lady in Red”? Ik geef een voorbeeld van de film ”Devil’s advocate”.

Deze blondine in de bovenstaande poster heet Connie Nielsen. De filmster Keanu Reeves is een advocaat en krijgt een belangrijke kans aangeboden om te werken voor een van de meest succesvolle advocatenkantoor in het land. Zoals we het later ook te zien krijgen in de film, is de man die het werk aanbiedt de Duivel. Daar gaat immers de film over. Een van de manieren waarop Satan de ziel van Reeves overwint is door Connie Nielsen in te plaatsen, oftewel The Lady in Red.

Tijdens de film is het op te merken dat deze vrouw continu in het rood gekleed is en haar kapsel ziet er ook erg speels uit. De acteur fantaseert de gedurende film over haar en op het einde wordt zij zijn zwakke punt. De Lady in Red vertegenwoordigt een spannende leven. Ze is een afleiding, maar tegelijkertijd ook een valse belofte voor iets beters. Iets opwindend.

Ze is een ontsnapping aan de oubollige verantwoordelijkheden van het echte leven. Een ontsnapping van de juiste dingen. Zij vertegenwoordigt vrijheid van de hardere wegen in het leven moet men zijn / haar trilling te verhogen. Zij vertegenwoordigt alles wat alles ons verteld is en ze kan ons laten geloven dat het hebben van haar het leven zal verbeteren. Dat is haar karakter en dit wordt ons duidelijk gemaakt, ook in de film.

Maar is dit ook zo? Ze is de wapen van Satan.. die al je verlangens van seks, geld en roem zal vervullen. Door haar kies je voor de aardse genoegens in plaats van de hemelse genoegens. Door haar zal je dus ook indirect de weg van Satan prefereren. Hij zet haar klaar bij elke hoek.

Ons dus. Wij voelen ons toch sexy and glamoures zodra we een rode kledingstuk aantrekken?

Matrix
Bekijk deze deel van the Matrix. Ja, ik vind deze film tof en gebruik hem daarom telkens opnieuw, haha! En ze vertellen ons hier het duidelijkst wat er gebeurd. Luister ook naar Morpheus. Hij vertelt je alles en wie er in het systeem meedoen, als ze het willen of niet.

Mo: ”are you listening to me, Neo? Or were you looking to that women in the red dress.”
Neo: ”Uh.. I was..”
Mo: ”Look again.”

*close-up op wapen*
Ik herhaal: Ze is de wapen van Satan….

Het leven is een test
Jouw leven is een test, en niet zo’n makkelijke ook. Ben je er wel klaar voor? De roodgekleedde vrouw hoeft niet perse ”the Lady in Red” te heten: Dit is slechts de symboliek. De dame in het rood verschilt per persoon. Het kan een drug, een baan, een gewoonte, een droom, geld, seks of een ander soort van wereldse val zijn die voor je geplaatst kan worden. Dit kan langzaam naar je ondergang leiden, als je niet snel actie onderneemt. Echter, Hollywood heeft de ”Lady in Red” als een symbolische verwijzing naar die wereldse val gekozen.


Televisie
Deze wijze man genaamd Shaykh Hamza Yusuf vertelt wat televisie met je doet …Ook hij zegt ”Wake up!” en ”A lot of people who have similar word views, but aren’t necessarily working together in concerted efforts”. De teevee verandert je denkwijze. Veel mensen denken hetzelfde, dat komt vooral door televisie. Zoals ik al eerder heb verteld: je denkwijze over een bepaalde onderwerp wordt hetzelfde. Deze man vertelt ook over televisie, drugs etc. etc. Deze informatie is voor iedereen geldig, wat je achtergrond ook is.


Erg vernederend om te zien dat het land Turkije op nummer twee staat..

Verder met Holy Wood

Hollywood en haar Marilyn Monroe’s
Zoals ik al bovenaan vermeld heb: Hollywood heeft de ”Lady in Red” als een symbolische verwijzing naar die wereldse val gekozen. Je moet begrijpen dat Hollywood meer en meer Marilyn Monroe’s probeert te creëren. Monroe symboliseert the Lady in Red.


etc. etc…