Categories
The Illuminati

The Illuminati, geschreven in hun eigen boeken

Ik kom net van de bieb en las een paar boeken over Vrijmetselarij. De auteurs leggen gewoon alles uit. Zo kwam ik erachter dat ze Nederland al meer dan 250 jaar regeren. Ik ga nu de afbeeldingen uploaden die mijn aandacht trokken. Zelf weet ik niet over alles, dus sommige dingen waren ook nieuw voor mij. Let er wel op dat deze boeken geen anti-maconnieke bronnen zijn!


Zo ziet een loge van binnen uit. Ik heb expres veel foto’s genomen van deze vloer, want deze geblokte ruiten vloeren zijn nodig als de leden rituelen willen uitvoeren. Dat jullie dat even onthouden, want dit is ook vaak te zien bij de artiesten 🙂


Een pagina van een boek, waarbij ik de auteursnaam en titel vergat te noteren |:( Maargoed. Het belangrijkste stukje uit de pagina: ”Vrijmetselarij wordt vaak door profanen omgeschreven als ”geheim” genootschap. Vrijmetselaars houden het doorgaans liever op de term ”besloten” genootschap.”

Dit is dan een antwoord voor sommigen die een vraag stelden zoals: ”als het geheim was, waarom laten ze dan overal hun symbolen zien?”


De geblokte ruiten vloer, de passer, doodskop, pilaren, wallhalla, zwaard en andere symbolen. Ik geloof dat dit een afbeelding is uit de 18de eeuw.


Het Alziend oog rechtsboven, zwart-wit geblokte vloer en nog veel meer..


Dit is een bewijs dat ze samenwerken met de Joden, of beter gezegd: de Zionisten. Je ziet namelijk de Joodse Davidster. Ook staan links en rechts twee pilaren, geblokte ruit, één oog etc. etc.


Nog een foto uit een loge in een Vrijmetselaarsgebouw, waar er rituelen gedaan worden. De leden kleden traditionele kleding, zoals speciale schorten. De reden dat de leden zwart-wit dragen is dit: De kleur wit staat voor De Verlichting en zwart staat voor De Duisternis. Oh, en zie je ook dat Oog boven?


”Elke Vrijmetselaar beschouwt zijn Loge als een stuk privacy. De Broeders huldigen een zekere discretie. Maar het bestaan zelf van onze Loge, haar geschiedenis, haar werkwijze en de sfeer waarin wij de rituelen beleven zijn niet geheim.” [..] ”De Vrijmetselarij is integendeel religieus te noemen, ook al is zij geen religie en vormt zij evinmin een substraat voor religie. Zij is als christelijke broederschap ontstaan en gegroeid en de christelijke waarden staan in alle reguliere Loges hoog in het vaandel.” Klik voor ware grootte.


The Illuminati heeft dus Christelijke wortels. Dit is waarom ik argwaan heb. By the way, deze (Argentijnse) zon is ook een symbool van hen. Dit is niet niets, mensen. Als ik U was zou ik maar oppassen..

[ad#468×60 banner]

3 replies on “The Illuminati, geschreven in hun eigen boeken”

Je schrijft:
“Dit is dan een antwoord voor sommigen die een vraag stelden zoals: ”als het geheim was, waarom laten ze dan overal hun symbolen zien?” ”
Als je de boeken goed gelezen zou hebben, dan wist je dat die symbolen geen beslotenheid vragen. het zijn een klein aantal gebeurtenissen tijdens de inwijding die je moeten verrassen en overkomen. Ze moeten je aan het denken zetten over jezelf en je verhouding tot anderen. Dus moet je ze niet tevoren weten. Dat zou de beleving en achter te laten indruk schaden.

Je schrijft:
“Dit is een bewijs dat ze samenwerken met de Joden, of beter gezegd: de Zionisten. Je ziet namelijk de Joodse Davidster.”
Afgezien dat ‘de joden’ niet bestaan en zo’n opmerking mij doet herinneren aan de Tweede Wereldoorlog, zie ik geen enkel bewijs. Sterren in alle vormen komen bij alle levensbeschouwelijke genootschappen voor. Dat geldt ook voor het alziend oog. Probeer jij maar eens een levensbeschouwelijke stroming te vinden waar dat oog geen rol speelt. Het is het symbool van het allerhoogste, of dat nu je eigen geweten is of een al dan niet persoonlijke god, dat mag iedereen in elk stroming voor zichzelf weten. Ook Boeddhisten gebruiken het bijvoorbeeld, terwijl Boeddhisme toch echt geen geloof kent in een god. Maar ook de antieke religies uit Egypte en Mesopotamië gebruikten dit symbool.

Je schrijft:
“de Joden, of beter gezegd: de Zionisten”
Maar tal van vrijmetselaren die in de publiciteit komen zijn openbaar verklaard tegenstander van het beleid van Israël (niet van joden in het algemeen natuurlijk, want het zijn geen racisten).

Je schrijft:
“The Illuminati heeft dus Christelijke wortels. Dit is waarom ik argwaan heb. By the way, deze (Argentijnse) zon is ook een symbool van hen. Dit is niet niets, mensen. Als ik U was zou ik maar oppassen..”
Maar de link van vrijmetselarij naar illuminatie leg je niet. Dat kan ook niet, want deze zeer marginale op z’n laatst Duitse groepering uit de negentiende eeuw was slechts een zeer kort leven beschoren en bestaat dus al heel lang niet meer, behalve bij mensen met een achtervolgingspsychose of zij die zich graag wentelen in samenzweringstheorieën.

Tot slot:
Je laat veel mooie plaatjes zien, maar de bijgevoegde praatjes vullen dus nog geen gaatjes. Jammer, want een diepere studie en minder vooringenomenheid had bij jou waarschijnlijk tot een betere bijdrage op dit forum geleid.

Wil jou wat zeggen over dat christelijke wortels. Het kan geen Christelijke wortels hebben want de Paus liet iedere Illuminati lid of wat dan ook executeren, door middel van ophangen.

Illuminati is langer bezig dan 250 jaar. Voor het begin van het Ottomaanse Rijk. Het begon met de Tempeliers. De ridders van het Heilige Kruistochten, totdat ze hun eigen bond gingen maken en voor geld pelgrims ging beschermen, en zich verder ging uitbreiden in het midden oosten waardoor er steeds meer Moslims vermoord en afgeslacht werden.

Hun waren zelfs de rijkste bond in die tijd, omdat ze hun macht uitbreidde in het banksysteem van toen, dus zich ging inwortelen in het financiele systemen van europa totdat het uit elkaar werd gezet door een Frans Koning. Hij zag dat ze te veel macht kregen.Het is niet alleen Vrijmetselaren ik zou meer en meer research doen. Heb een vriend gevraagd of hij wat research data wilde sturen. Want zijn broer wilde een verslag erover maken maar zijn leraar (bij wie hij het moest inleveren) zij dat hij het niet wilde en dat hij PERSEE een andere onderwerp moest kiezen.

Dus ik vroeg om die research data, ik zal binnenkort het hier posten, tenzei het in een Word document is, dan wil ik het best naar de Forum Beheerder sturen die het daarna erop wil zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.