Categories
Celebs/Models Religie & cultuur The Illuminati

The Illuminati for Dummies – deel 6 – Light up the Darkness

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5

Het oog wat op de piramide te zien is, is het oog van de Egyptische zonnegod genaamd Ra. Hij is de God van de vrijmetselaars. En de zondag is naar hem vernoemd, namelijk het woord sunday.

We hebben het in de vorige deel over de link tussen Madonna en The Illuminati besproken. Ik liet je één van haar video’s zien en legde hier dingen over haar ritueel uit. Bekijk nu de bovenstaande albumcover. Zie je ook iets vreemds? Wat dacht je van de tekst ”Ray of Light”?

Bekijk haar video eens opnieuw en luister naar de lyrics. Denk je nou werkelijk dat zulke teksten onopgemerkt naar onze muziekindustrie slippen? Occulte berichten zoals deze waren altijd al aanwezig in onze media. Zulke ”toevalligheden” worden gewoon genegeerd door de personen die nog slapen, oftewel niets met the Illuminati te maken willen hebben.

Illuminati-artiesten
Er zijn veel artiesten die de Illuminati steunen en dit dan ook in hun muziek uiten, maar dat betekent niet dat alle artiesten in de muziek industrie satanisten zijn! Vele creatieve artiesten verzinnen hun eigen muziek en songteksten. Echter, er zijn veel (meestal bekendere) artiesten die als hulpmiddel gebruikt worden door the Illuminati en de anti-christ/Dajjal.

Meestal zijn deze ”popartiesten” geen echte artiesten: ze verzinnen niet hun eigen muziek noch songteksten en kiezen geen liedjes uit. Ze moeten slechts doen wat er gezegd wordt. Wat dus betekent dat anderen muziek voor hen maken, songteksten verzinnen etc. etc. En aangezien The Illuminati controle heeft over de muziekindustrie, kunnen zij hen het aantal hits geven om hen (ineens) beroemd te maken.

Nog een voorbeeld: Lindsey Lohan’s videoclip genaamd Rumors.Bekijk de video vanaf 2:58.

Al deze sterren hebben een aanvaardbare stem en velen van hen hebben niet eens dat ghehe. Zij fungeren als marionetten en indoctrineren ons met de laatste trends. Sommige van hen begrijpen niet eens wat er aan de hand is en sommigen weten precies waarom ze dit doen…

Dit is hoe the Illuminati onze muziek verkracht (pardon.. misbruikt) als instrument voor de controle en hiermee satanistische muziek verder ontwikkeld.

Bekijk deze video van Rihanna vanaf 03:41. Deze Illuminati-ster verschijnt op een ”checkered stargate”, oftewel geblokte vloer. Zulke geblokte vloer zul je nog vaak tegenkomen, dus dit is een intro hiervan. Er worden vaak rituelen op zulke ”stargates” uitgevoerd.

We’ll never be worlds apart [..] you’ll still be the star [..] cause in the dark [..] and that’s when you’ll need me there.


We will shine together..


Told you i’ll be here forever..


Took an oath, i’ma stick it out to the end..


Now that it’s raining more than ever..


You can stand under my umbrella..

Dacht je nou echt dat dit lied over paraplu’s ging?

Micheal Jackson
Als je een succesvolle zanger(es) bent die muziek gebruikt om je gevoelens over een belangrijke kwestie (zoals the Illuminati zelf) te uiten, word je al snel gekenmerkt. Eerst proberen ze je imago te vernietigen.. net zoals ze bij Michael Jackson hebben gedaan..

Het leven van de ster Micheal Jackson is al een voorbeeld om te zien hoe the Illuminati werkt als een artiest ongehoorzaam begint te worden.

Bekijk zijn video ”They don’t care about us”.


.. enne.. stop even bij 03:08. Is het toevallig dat hij voor dit oog op de muur ”Will me, trill me, you can never kill me” zegt?

Michael was bewust over de zaken van the Illuminati. Luister eens naar zijn lyrics. Maargoed, er werden andere stappen ondernomen om de personen die niet bij het plan hoorden, te laten stoppen.

”The minute I started breaking the all-time record in record sales—I broke Elvis’s records, I broke the Beatles’ records—the minute [they] became the all-time best selling albums in the history of the Guinness Book of World Records, overnight they called me a freak, they called me a homosexual, they called me a child molester, they said I tried to bleach my skin. They did everything to try to turn the public against me. This is all a complete conspiracy, you have to know that. I know my race. I just look in the mirror, I know I’m Black.” Link.

– Micheal Jackson

De media veranderde zijn naam van ”King of Pop” naar ”Wacko Jacko”. Zoals ik het al zei.. eerst zullen ze je imago vernietigen.. Als het nodig is zullen ze extra maatregelen nemen:

.. omdat ze liever hun benoemde zangers hebben die met hun boodschappen mensen kunnen indoctrineren.

Bob Marley

Bekijk deze scene van ”I am legend” van Will Smith eens. Hier legt hij de ideeën van Bob Marley uit.

Could you be loved – Bob Marley

Don’t let them fool ya,
Or even try to school ya
! Oh, no!
We’ve got a mind of our own,
So go to hell if what you’re thinking is not right!
Love would never leave us alone,
A-yin the darkness there must come out to light.

Don’t let them change ya, oh! –
Or even rearrange ya! Oh, no!

We’ve got a life to live.
They say: only – only –
only the fittest of the fittest shall survive –
Stay alive! Eh!

Ze willen niet dat soort opzwepende muziek, die de muziekindustrie domineert en kracht geeft wat de samenleving nodig heeft.

R.i.p Michael Jackson & Bob Marley

7 replies on “The Illuminati for Dummies – deel 6 – Light up the Darkness”

zeker interessant! dat imago verneuken bij MJ klinkt logisch dat deden ze bij Julian Assange toch ook? kindermisbruik is terecht niet gewaardeerd maar daar maken ze hun vijanden verdacht van denk ik. zijn er meer artiesten welke tegenstander van ze zijn?

Nja Je Hebt Gelijk…. Imago Verkloten En Dan Vermoorden Die Handel… Ocharme Michael & Bob… Zown Succes En Door De Eerste Beste Verkloot… Kindermisbruik….??? Waarom… Omdat Hij Van Kindjes Hield?? Get A Life! Echt Waar! Tis Al Wat Ik Daar Op Kan Zeggen… KILLUMINATIE!! 2Pac Had Gelijk 😉
Btw: Bedankt Voor Deze Super Goeie Informatie. Door U Zijn We Veel Wijzer Geworden 😉 Doe Zo Verder! <3

dit is echt heel duidelijk we zijn echt omringd door satanisten ,
dus als een beroemd iemand je probeert te waarschuwen dan gaat hij zowizo dood kijk maar naar 2pac hij was er ook van besust van , .
dat is ook bij de islam hoeveel moslims worden gedood omdat ze de waarheid kennen over de illuminati . weer een bewijs dat islam het echt geloof is ik dank allah mijn grote schepper dat hij mijn ogen heeft ge opent ik ben 15 en ik weet al alles sommige mensen gaan gewoon dood zonder dat ze niks weten sobhana allah . ,

idd. #ibtissam.
de koran waarschuwde ons.
ik was een directioner na dat ik een filmpje had gezien, naja..
je leert ervan.
××× no illuminati and the world have no evils. D:

Je hebt helemaaal gelijk, alles is nu zo duidelijk. er bestaat maar 1 god en dat is allah, bid elke dag voor vergiffenis zelfs om de dingen waarvan je niet weet dat je iets doet zoals dit .. wij zijn verbonden aan dit, maar beseffen het niet en daar vraag ik allah om vergiffenis voor. Je bent goed bezig en dat mag je best weten. mijn complimenten

Wow, ik weet dit nu al allemaal terwijl ik maar 12 jaar oud ben.
door de Illuminatie ben ik minder muziek gaan luisteren, terwijl ik nog wel van muziek hield! Dit is zwaar hoor .. om dit vooral te horen, ook over Beyonce enzo! ze hebben het voor hunzelf verpest, en er is geen weg terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.