The Illuminati for Dummies – Farao’s – deel 5

Gepost door Esrarengiiz op 8-10-10 in Religie & cultuur, The Illuminati

Vanaf heden zal ik je vertellen wie the Illuminati zijn en wat ze willen bereiken. Op Internet kom je van de raarste dingen tegen die je toch niet snapt, dus ik zal het op een makkelijkere manier uitleggen, vandaar de titel: The Illuminati for Dummies.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

Dubai

Er is iets vreemds gaande in Dubai. De Burj Dubai is het grootste gebouw ter wereld. Je kan het overal in Dubai zien, waar je ook staat en altijd bedekt in mist. De ware gedachten achter dit gebouw is de Toren van Babylon, je weet wel: het gebouw die door mensen gebouwd werd om naar God te streven en het gebouw -als straf- ook door God verwoest werd:

Je kan dit prachtwerk in de Boymans-museum in Rotterdam bewonderen 😉 Hier zie je het gebouw energie absorberen (bliksem) / zie deel 3. Jammer dat slechts dit gebouw dat energie binnenkrijgt.

Ik had een website gevonden waar ik de bedoeling van dit gebouw had opgeschreven. Inmiddels is de website down. Tja, wat verwacht je als er continu waarheid verspreid wordt?

In any case, this building was constructed to increase the number of evil Djinns on earth, and also to increase human communication with them. Bear in mind that only evil Djinns seek to reach humans thus. Good Djinns worship God, they mind their own business. Evil Djinns, on the other hand, can teach humans new ways to use technology (Djinns are electricity) and humans that take advantage of Djinns this way have to adopt Satanism and teach it to others. This is their business deal.

The Djinn is made with smokeless fire, and mist has everything to do with the presence of Djinns.

Emirates Tower
Dit zijn de Emirates Towers:

En dit is het DIFC-gebouw..

The Octagon Pyramids:

WAFI winkelcomplex / The Raffles Dubai:

Zo ziet het buiten eruit, gewijd aan de faraogoden.

O o o farao.

O o o obelisk, waar ik nog later meer informatie zal geven. Dit ding hier symboliseert de Duivel.

.. en meer van dit.
Zo ziet het van binnenuit eruit.

Schokkend hé?

WAFI betekent iemand die loyaal is. Als je meer foto’s wilt zien moet je WIF City intypen op Google. Bezoek enkele websites om meer foto’s te zien. Het zijn er te veel om hier te posten.

Mozes en Firavun, de Farao.

Dit gesprek gaat over Firavun, een Farao en Mozes, de profeet van de Joden. Bron = Koran.

48) Voorwaar, het is ons geopenbaard dat de straf zal zijn voor hem die ontkent (niet gelooft in de Eenheid van Allah en in Zijn boodschappers etc.) en zich afwendt (van de waarheid en gehoorzaamheid van Allah (God).

49) Firavun (Farao) zei: ”Wie is uw Heer, O Moesa (Mozes)?

50) Moesa (Mozes) zei: ”Onze Heer is Hij, Die aan alles een eigen vorm gaf en het daarna leidde.”

51) Hij Firavun (Farao) zei: ”Hoe staat het met vroegere geslachten? ”

52) Moesa (Mozes) zei: ”De kennis daarvan is bij mijn Heer in een Boek. Mijn Heer dwaalt noch vergeet.”

53) Hij is het Die u de aarde heeft gegeven tot een wieg en wegen voor u heeft ontstaan en Die regen doet nederdalen uit de hemel, waardoor Hij allerlei planten voortbrengt.

54) (Zeggende): ”eet hiervan en weidt uw vee.” Voorwaar, hierin liggen tekenen voor degenen die verstand bezitten.

55) Uit de aarde hebben Wij u geschapen en daarin zullen Wij u doen terugkeren en daaruit zullen Wij u weer opwekken.”

56) En Wij toonden Firavun (Farao) Onze tekenen, doch hij loochende deze en weigerde deze (te geloven).

78) Alsdan achtervolgde hen Firavun (Farao) met zijn leger en toen overspoelde de zee hen allen.

79) En Firavun voerde zijn volk op een dwaalspoor, hij leidde hen niet op de rechtse weg.

Dit is wat er overgebleven is van Firavun, de Farao. De Rode Zee splitste in tweeën waardoor Firavun er langs ging en op dat moment werd de zee normaal waardoor hij en zijn leger verdronk. Hier zie je een video, spoel tot 1:39 om te begrijpen hoe het ongeveer in elkaar zat. Maargoed, op dat laatste moment geloofde de Farao in de krachten van God en wilde vergiffenis maar het was al te laat. Kijk naar zijn positie hoe hij is overleden> Biddende. Er is ook een sora waar er staat dat ze hem expres zo lieten sterven zodat anderen (wij) dit als voorbeeld zouden nemen.

Bloedverwanten.
”It is generally accepted that sibling marriages were widespread at least during the Graeco-Roman period of Egyptian history. Numerous papyri and the Roman census declarations attest to many husbands and wives being brother and sister.[56][57][58][59] Some of these incestuous relationships were in the royal family, especially the Ptolemies; The famous Cleopatra VII was married to her younger brother, Ptolemy XIII. Her mother and father, Cleopatra V and Ptolemy XII, had also been brother and sister. In Ancient Greece, Spartan King Leonidas I, hero of the legendary Battle of Thermopylae, was married to his niece Gorgo, daughter of his half brother Cleomenes I.” LINK.

De Farao’s vonden en (vinden nog steeds)bloedverwantschap erg belangrijk. Dit hield de macht en het geld binnen de familie. We worden nog steeds geregeerd door de farao’s van dezelfde bloedlijn. Ik ga later hier nog verder over vertellen. Dit is slechts een intro.(klik voor ware grootte)

Dit waren (enkele) farao’s van vroeger in de Egyptische Oudheid.Hier is zonnegod Ra afgebeeld. Links.


Eye of Horus

De hedendaagse farao’sDit is de scepter van Amen/Amun en het wordt door de Engelse koningin gedragen.

Vind je het niet verdacht klinken dat elke detail van de Egyptische Oudheid werd opgenomen maar niets gevonden werd over de meest voltooide project, namelijk de piramiden? Waarom is er nooit (zelfs op school) verteld hoe de piramiden gebouwd zijn? Dat komt omdat dit het belangrijkste puzzelstukje is van hun geheim.