Wat is ”de kerk van Satan?”

Gepost door Esrarengiiz op 4-10-10 in Leven, Religie & cultuur

Iedereen weet dat de Islam, het Christendom en Jodendom als de grootste religies worden geteld. De vijand van deze religies is natuurlijk de Duivel. Wist je dat er internationale, satanistische organisatie bestaat in de vorm van een kerk?

Tja, niet iedere kerk is betrouwbaar. Ga je op zondag naar de lokale kerk, kom je erachter dat het een satanistische instelling is. Dat kan je moeilijk zien hoor. Sommige kerken zijn undercover, dus als een christen zit te bidden in de naam van God, blijkt het dat je een andere God aanbidt. De satanisten zien de Duivel namelijk als hun eigen ‘god’. Op de bovenstaande foto zie je de afgod Baphomet, een afgod. Een trouwe hulpje van de Duivel.

Heb je ooit nagedacht waarom er in de kerk kaarsen worden aangebrand? Vuur trekt slechte geesten aan. En de Duivel kreeg niet voor niets zijn bijnaam ”Lucifer”.

Omgekeerde kruis = Anti-Christ

De elf regels op aarde:

1. Geef nooit je mening of advies als er niet om gevraagd is.
2. Vertel je problemen niet aan anderen tenzij je zeker weet dat ze deze willen horen.
3. Als je bij mensen met een ander geloof bent, respecteer ze dan.
4. Als iemand jou binnen jouw geloof negeert, straf hem dan.
5. Zoek geen seksuele toenadering tenzij je hiervoor een signaal krijgt.
6. Geloof in de kracht van magie, anders zal je nooit kunnen wat je wilt.
7. Koop geen dingen die je niet nodig hebt.
8. Doe kinderen geen pijn.
9. Neem niets wat je niet toebehoort, tenzij het de ander tot last is.
10. Dood geen dieren behalve als zij je hebben aangevallen of voor voedsel.
11. Als je je in het openbaar begeeft, stoor dan niemand. Als iemand jou stoort vraag hem te stoppen. Als hij niet stopt vernietig hem dan.

In Nederland zijn er ook zulke stichtingen. Er is zelfs een speciale hyves-pagina opgericht. In Amsterdam bijvoorbeeld heb je de ”Grotto Magistratis Amsterdam”. Daar geven ze workshops om de kennis en ervaring van beginnende en gevorderde Satanisten te vergroten, oftewel je op zo’n sociale manier aan te trekken zodat je uit eigen wil met hen plezierig verblijft. Onderschat de satanisten niet. De manier waarop ze mensen aantrekken is door aardig en sociaal te zijn. Vroeg of laat zal je van de Duivel houden.

Leuk en lief allemaal, maar ze weten zelf ook dat ze de badguys zijn (dat geven ze toe!) en in de hiernamaals naar de hel gaan. Daar doen ze het toch voor? Samenzijn bij hun God, De Duivel.. die in de hel verblijft?